Allahalla çok garip bir durum olmuş.Grip ilacı ne alaka ağrı kesici vs olsa anlayacağım ama.Allah ehil insanlarla karsilastirsin

Ilk iki maddeyi yapıyor bizimki Gece belden yukarısını yastığa yatırıyorum

O zaman reflusu var Anlamadigim sey doktor bunu neden demiyor bana sundan dolayi oksurebilir diye. Kendi kendimi yiyorum hep, cok zormus anne olmak.

Merhaba benim kızımda hem öksürük hem hapşırdık hem hırıltı vardı grip olduğumu fln düşündük , hayır dedi doktorumuz göğsünün dolu olmasının yan etkileri bunlar hasta değil dedi , yani tıkalı olduğu için. Sabah akşam serum fizyolojik uygulayın dedi , uyguladık geçti çok şükür

Geçmiş olsun alerji çok yaygın artık
Benimde bacağımda kurdeşen var

Canim cok takilma kaka isine. Benimki 5. Gunde yapti. Hic kakasini da yapmadi diye dusunmedim. Cocuk rahat cunku. Seninkinin de bir sıkıntısı yoksa, mesela surekli aglamiyorsa bekle sadece.
Bugün çok sancılandı. Kakayı yapamayınca 5.gün gaz sancısı da yapıyor. Mecbur fitil verdik az önce yaptı rahatladı uyudu

Bizim ilk hastanedeyken üfürüm duymuslardı ekg ye yönlendirdiler ama yaptırmadım
O üfürümü duyan doktor harici üc doktor daha kontrol etti onlar bişey duymadı cunku
Yinede her gittigimde ekstra dinliyor
İnşallah sizde de bişey olmaz ekg cektirdiniz mi

O zaman reflusu var Anlamadigim sey doktor bunu neden demiyor bana sundan dolayi oksurebilir diye. Kendi kendimi yiyorum hep, cok zormus anne olmak.
Diğer belirtileri söylemedigin icin rutin kontrol yapmıstır
Ciger dinleme bogaza bakma vs
Onlardada anlasılmaz tabi

Bizde var o zaman. Çiğneme hareketi yapıyor, öğürüyor gibi yapıyor, emdikten sonra uyusa da uykusundan uyanıyor mide bulantısından gibi algılıyorum. Bir de ağzından köpük köpük salya çıkarıyor onun da reflüyle bir ilgisi var mı?
Öyküde de reflü var mı?

Ben de serum fizyolojik uyguluyorum ama geçmedi. Nasıl uyguluyorsun? Bir doktor bize 2şer damla damlatın dedi, bir diğeri de cocugun üzerinde uygulamalı gösterdi çocuğu resmen oturtarak 5cc yi bir burnundan sıktı diğerinden aktı. Kimi doktorlar yenidoğanlarda yan yatırıp üstte kalan burun deliğine 2cc kadar sıkmak gerektiğini söylüyor. Hekim annenin sayfasında da sırtüstü yatırarak yarım cc sıkmak gerek diyordu. Ben şaşırdım hangisini yapacağımı

Salyayla ilgili bişey demedi
Ciddi boyutta da değil her emme sonrası olmuyor mesela
Ben yinede cok rahatsız oldugunu hissettigim icin doktora sorup gaviscon kullandım bikaç kez
Cok önermedi ama rahatsız cok oluyorsa veya kilosunu etkiliyorsa kullanabilirsin dedi
O rahatlattı bikaç gün kullanınca
Birde emdikten sonra biraz egimli tutmak gerekiyor hemen kaldırmamak lazım
Yatagınada eğim vermek lazım

Bu tarz bitkisel içerikli ilaç Alırken üretim tarihi yakın olana bakmak gerek demek ki canım. Sıkma canını geçmiş gitmiş artık boşver. Almışsın madem kullan. Ben sürekli olarak kullanmıyorum, hata mı yapıyorum bilmiyorum ama yoğun günlerde çok yorulmaktan kaynaklı sütüm azalırsa diye o gün kullanıyorum sadece.

Ay onu benim bi arkadasım sıkmıstı dedigin gibi diğer burundan cıkmıstı
Damla işe yaramaz ön tarafı ıslatır sadece
Ben bi serumu üc kere kullanıyorum ortalama
Her kullanımda iki burunada sırt üstü yatırıp sıkıyorum
Eger sümük görürsem dısarı dogru peçeteyi burkup burun deliğinden dışarı cıkarmaya calısıyorum (aspiratörü cok burun dolu değilse önermemişti doktorumuz)

Kızlar elimde iki adet hic acılmamıs humana still emziren anneler icin ve kimyonlu cayı var
İcinde seker icerigi oldugundan dolayı hic kullanmadım süt yaptıklarınada acıkcası inanmıyorum
Ama isteyen varsa göndermek isterim
Biliyorum ki bu forumu aktif kullananların haricinde takip eden bicok anne var
Psikolojik olarak süt yapacagına inanan varsa veya bunları kullanıp sütüm oluyor diye düşünen veya durumu olmayıp alsamda sütüm olsa diyen bana özelden mesaj atsın
Hamileyken iceriğini bilmeden almıstım yazık günah hic acılmamıs paketler cöp olmasın

Eklentiler

• 33536881-49A3-44A5-BC07-7491F9134FEC.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 16
Benimki çok rahatsız oluyor hiç kıyamıyorum yazık kıvranıyor resmen. Ben aksine dik tutuyorum bir süre yanlış mı yapıyorum ki reflü yatağı almıştık doğduğunda orda uyuyor ama pek bir etkisi yok sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…