Emzirdigin gibi hemen kaldırma bi on onbes dk hafif egimli tutup bekle kaldırdıgın gibi yukarı cıkmaya calısıyor yedikleri
Birde cok sık oluyorsa doktora belirtilerini yazıp gaviscon kullanabilirmisin bi danış istersen

O zaman 10-15dk gazını çıkarmıyor musun? Emzirdikten sonra hemen kaldırınca anında çıkıyor gazı

O zaman 10-15dk gazını çıkarmıyor musun? Emzirdikten sonra hemen kaldırınca anında çıkıyor gazı
Hayır cıkarmıyorum kaldırdıgım gibi hem reflüsü cosuyor hem kusabiliyor biraz bekleyip azda olsa sindirmesini saglıyorum
Artık kendi kendinede gaz cıkarabiliyor iyi kötü o yüzden cok doymadıysa iki fırt cekip bıraktıysa o zaman cıkarıyorum gazını yoksa uzun emdiyse kaldırmıyorum hem kusmasını hem reflüsünü kesiyorum
Sonra sonra gazını çıkarıyor üstten veya alttan

Geçmiş olsun alerji çok yaygın artık
Benimde bacağımda kurdeşen var ☹
Plm123
geçmiş olsun canlar
ben de süt icmiyorum yogurt yoğurt çorbasi
çikolata tahin susam yemiyorum şimdilik azalttım tatlıyı ama kesemiyorum henüz
bizim kızın kusmasi ve cildinin isilik gibi olmasi da alerji imiş sanırım yogurt çorbası cok yapıp yediğim bişeydi
çikolata ve tahin de
biraz rahatladı sanki umarım plasebo etkisidegildir

Bizde de daha önce kaç defa dinlendi ama kimse duymadı ilk defa bugün duyuldu EKG çektirmedik doktor şimdilik yönlendirmedi bir ay sonra tekrar çağırdı yine duyarsa kardiyolojiye gönderecekmiş umarım gerek kalmaz üzgünüm çok

Bende kasari denemedim deneyeyim yulaf cok yakisti omlete..kirmizi kapya biber ve kabaklida fena olmuyo.biber yesilsoganda iyi oluyo
Canım seninki kaç günlük oldu seninde sarılığın vardı galiba
62 günlüğüz canım sarılık yoktu ama rengi sarı diye takip ettiler. Dünkü tahlillerinde bilrubin biraz yüksek çıkmış, doktoru muhtemelen kaka yapmadığından olabilir dedi.

Canim cok takilma kaka isine. Benimki 5. Gunde yapti. Hic kakasini da yapmadi diye dusunmedim. Cocuk rahat cunku. Seninkinin de bir sıkıntısı yoksa, mesela surekli aglamiyorsa bekle sadece.
Bizimkinin karnında bir sürü kaka görüldü filmde. Ysptında rahatladı fitili son kez kullandık duphalac şurup ile devam edicez.

Biz henüz serum fizyolojik kullanmadık hiç ama bazen burunda sümük olduğunda minik çengelli iğnenin arka tarafı ile alıyorum ama dikkat ediyorum.Bir iğneyi burun işine tahsis ettim ve kullanmadan önce kolonyalaydık ve biraz yaktık sonra yıkayıp kullandık.ozellikle kuru sumukte birebir.ama sümük çok arkada ise zorlamıyorum biraz yüz üstü yatırıyorum o zaman öne doğru geliyor oyle aliyorum

Sıktıktan sonra peçete gibi birşeyle temizliyor musun? Kabusum serum fizyolojik. Korkudan ilk kez dün yapabildik. Hala hırıltılı

Bizim ateş 37lere cıktı yarım cay kasıgı calpol verdim huzursuzlugu icin
Gecmis olsun nasil oldunuz? Ben de korkudan verdim atesi bi olctum 37 bir daha defalarca olctum 36.5 falandi verdim beklemeden..acaba kac gun surer ? Biz bu halde yola cikicaz bir de

Sıktıktan sonra peçete gibi birşeyle temizliyor musun? Kabusum serum fizyolojik. Korkudan ilk kez dün yapabildik. Hala hırıltılı
Yıkama yapınca çocuğu elimin üzerinde ters ceviriyorum sırtına vuruyorum serumla birlikte biraz sümükler de akıyor sonra da tabi peçete ile siliyorum.
Ancak doğru şekilde mi uyguluyorum ondan emin değilim. Yan yatırarak üst burun deliğine bir kerede 2cc kadar şırınga ile sıktım ilk kez diğer burnundan serumla birlikte sümük fırladı (biraz iğrenç anlatmış olabilirim) flakon halinde aslında aldığım serum ama 5cc olduğu için bir anda sıkamıyorum şırınga iyi oldu uygulama için. Ancak 1cc sıktığımda diğer burnundan çıkmadı. Ya miktar az geldi ya da yeterince basınçlı sıkamadım. Açıkçası orta kulak iltihabına sebep olabilir diye duyduğum için korkuyorum yaparken ben de yoksa boğmazsınız çocuğu korkmayın.

Bizimkinin karnında bir sürü kaka görüldü filmde. Ysptında rahatladı fitili son kez kullandık duphalac şurup ile devam edicez.
Bizimki de içerde biriktiriyor resmen kakayı yapınca da dolu dolu 2-3 bezlik yapıyor resmen bi de içerde kaka biriktikçe gaz sancısı da artıyor

Bir yasına kadar sürüp kendisi kapanabiliyormuş zaten bir yasına kadar tıbbi müdahelede de bulanamıyorlarmış
Eğer cok aklındaysa kendinde yaptırabilirsin ekg yi için rahatlar
Belki bizimkinin de kapanmadı henüz ama suanda diğer üfürüm duymayan doktorlara güvenmek istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…