Burun deliğinin icine dogru da oluyor ama veya hiç önde sümük gözükmeyip kapalı olan da var onları nasıl acıyorsun

Gecmis olsun nasil oldunuz? Ben de korkudan verdim atesi bi olctum 37 bir daha defalarca olctum 36.5 falandi verdim beklemeden..acaba kac gun surer ? Biz bu halde yola cikicaz bir de
Ay aynen işte gülceyede gecmiş olsun
Suanda iyi cok sükür gece bi kere daha kontrol ettim iyi gitti
24 saat demişti ebe.
Bişey olmaz cocuk bu ateslenecek tabi yola yanına al calpolu olmadı atesi varsa eczaneden bebekler icin agrı kesici fitil de al bulunsun oda yanında

Hamileyken bu serum fizyolojigin büyükler icin olanını kendimde kullanıp orta kulak iltihabı olmustum
Dikkat etmekte haklısın

Doktor aynen şöyle tarif etti , sabah bir tanesini bitirin , yarım tüp bir burnuna yarım tüp diğer burnuna sıkın, tazyikli gelecek veremez kaçacak bu sayede açılacak. Yarısını göz kararı sıkıp bebeği ters çeviriyoruz sonra diğer burna da aynı şekilde. Kızım çok ağlıyor ama saniyeler sonra tamamen açılmış oluyor.
Hatta eşim sıkıyor ben kafasını sabitliyorum. Bizim oturma şeklimizden anlayıp ağlamaya başlıyordu hiç sevmiyor. eğer tıkanıklık yoğunsa akşam tekrar uyguladık.
Ancak bu şekilde etkili oldu ve geçti,
Tıkanıklık nefes almasını, uykusunu , beslenmesini kısaca huzurunu çok etkiliyor ihmal etmemek lazım

Orta kulak iltihabı mı. O zaman hiç yapmam. Ben neler çektim orta kulaktan

Rahatlarken mutlaka sümük çıkıyor mu?

Hamileyken bu serum fizyolojigin büyükler icin olanını kendimde kullanıp orta kulak iltihabı olmustum
Dikkat etmekte haklısın

Bir burun deliğinden sıkıĺıp diğer delikten çıkan sıvı vardi adını unuttum o mu? Bende yapmıştım ardından baş ağrısı çektim aynı sekilde eşimde oldu Bide kızıma vermişti doktor onu kullanamadık. Nazal nem var kızımda almıştım 3 yaşında burunda kuruma kanama tikaniklikligs iyi geliyor bebeklerde kullanılır mi bir bilgi bulamadim serum fizyolojikten daha kolay 1 doktor kullanabilirsin dedi ama neylt bilgi yok kullanmadim

Meme reddi yasadıgını düşünenler instagramda annebebekhemsiresi diye bi hesap var hikayesinde meme reddi yasayanlar icin bikaç söyleyecekleri var bi izleyin isterseniz
Ben doktoruma söyledim meme de az kalıyor , huysızlanıyor dedim. Daha çok uykuluyken ya da uyuklarken emzir , sütünü sağ dedi. Maşallah benimki de bütünlerde biberonu reddediyor memeye düşkün biberonunda yatarken ver dedi , çok açken biraz kucağımda biraz ayağımda sallarken önce emzik veriyorum sonra emziği çıkarıp biberonu veriyorum anında bitiriyor , düzenli de emziriyorum neyse ki toparlanmaya başlıyoruz . Bakayım sayfaya yinede

Aşırı tazyikli sıkmayın bizim başımıza geldi dediginiz şey malesef.Burun yikama aparatı sebebiyle kulak iltihabı yasadik

Cok sukur misil misil uyudu gece atlattik herhalde gece kac sefer baktim cikmadi.

Gunaydin kizlar 30unda bitmisti hastaligim bugun yumurtlama gunu yine kanama oldu..yumurtlama gunlerinde bir daha adet oluyorum şoktayim ya basdonmesi falanda var normalde 10 olan tansiyonum dun 12ydi bir sıkıntı var ama anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…