Ben hala hasta olamadım. 2 gün çok hafif lekelenme oldu geçti. Kasık ağrım oluyor ama hala tık yok. 2.5 aylık olacağız neredeyse
Büyük kızım 5 aylıktı doğum sonrası adet olduğumda. Daha geç olanlar da var. Bunda da 2.5 ayı geçti. Henüz olmadım.

İnşallah kapanır ve hiç bişeye gerek kalmaz onlar iyi olsunlar herşey geçiyor Allah'ım hepimizin meleklerini korusun bize de bolca sabır ve güç versin

Zararı olmaz sanirim görsel acıdan beni rahatsız ettiği için temizliyorum ara ara oyle çok yok kaslarda hafif sararma seklinde
Aynen bizimki de çok hafif sadece yukarı kısımlarda zararı yoksa kalsın nolacak ki ben de temizliyorum ama geçmiyor yani

H honey bunch
kızlar hemen niye üzülüyorsunuz
Allah baska bişey vermesin
korkmayın benim büyük kızda var büyüdükçe gidiyor o
bazen de fizyolojik oluyormuş kontrol alıtinda
bisecik olmaz

Herkes tüm aşılarını oldu mu ya bizim bi verem kaldı en kötüsü o sanırım üc gün yıkanmayacagına göre

Artik emdikten sonra aglamiyor cok sukur kizlar.sagmayi biraktim kendisi istediginde emdiriyorum..2 saat ara vermeye calisiyorum. yeterli geliyor ki emzirme sonrasi bana bir gulucukler atiyo dunyaya bedel bugunleride gordum umarim boyle devam eder stresli gunler yasicaz belli ki umarim yansimaz boyle devam eder.

Benim oğlumu anlattın şu an, ben de gazı var diyorum gazını çıkarıyorum hala yüzünü buruşturuyor. Peki ne yapmak lazım reflü olunca? Reflü yatağında yatıyor ama bunun dışında

Duphalacı ben içmiştim bi ara bana acaip gaz yapmıştı bizimkiler normal kaka yapmaya başlayınca kutlama yapmak lazım. Bizde perşembe Behçet uz da bi çocuk doktoruna gidicez bakalım o ne diyecek. Gastroenteroloji uzmanlığı olan çocuk doktorları da var orda ama randevuları hep dolu alamadım. Fitil vermenin zararı varmıymış peki?

Bizimki de günde bir kaç Kez öksürüyor hapşırıyor ben de doktora bunu soracaktım

Normalde 5 gün bekleyip yarım fitil veriyorduk artık vermeyin dedi, son kez kullanın çünkü barsakları kaka dolu dedi. Belki çocuk doktorunun sevk etmesi gerekiyordur bilemedim. Behçet uz'u eşim de söylüyor ama gitmedik henüz.

Herkes tüm aşılarını oldu mu ya bizim bi verem kaldı en kötüsü o sanırım üc gün yıkanmayacagına göre
Yok kiz en kotusu degil. En cok acitani bacaktan yapilandi. Verem deri altina yapiliyor biraz derisini sündurüyorlar. Asi yapilirken hemsire tutsun sen bakma.

Ben hala hasta olamadım. 2 gün çok hafif lekelenme oldu geçti. Kasık ağrım oluyor ama hala tık yok. 2.5 aylık olacağız neredeyse
Ben de adet olmadım, 64 gün oldu. Dün doktora gittim normal dedi, 1 seneye kadar bile olmasa normalmiş. Kendi doktorum değildi gerçi ama yine de rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…