Bir yasına kadar sürüp kendisi kapanabiliyormuş zaten bir yasına kadar tıbbi müdahelede de bulanamıyorlarmış
Eğer cok aklındaysa kendinde yaptırabilirsin ekg yi için rahatlar
Belki bizimkinin de kapanmadı henüz ama suanda diğer üfürüm duymayan doktorlara güvenmek istiyorum
Bizde de daha önce kaç defa dinlendi ama kimse duymadı ilk defa bugün duyuldu EKG çektirmedik doktor şimdilik yönlendirmedi bir ay sonra tekrar çağırdı yine duyarsa kardiyolojiye gönderecekmiş umarım gerek kalmaz üzgünüm çok
Hhoney bunch
kızlar hemen niye üzülüyorsunuz
Allah baska bişey vermesin
korkmayın benim büyük kızda var büyüdükçe gidiyor o
bazen de fizyolojik oluyormuş kontrol alıtinda
bisecik olmaz
Hhoney bunch
kızlar hemen niye üzülüyorsunuz
Allah baska bişey vermesin
korkmayın benim büyük kızda var büyüdükçe gidiyor o
bazen de fizyolojik oluyormuş kontrol alıtinda
bisecik olmaz
Artik emdikten sonra aglamiyor cok sukur kizlar.sagmayi biraktim kendisi istediginde emdiriyorum..2 saat ara vermeye calisiyorum. yeterli geliyor ki emzirme sonrasi bana bir gulucukler atiyo dunyaya bedel bugunleride gordum umarim boyle devam eder stresli gunler yasicaz belli ki umarim yansimaz boyle devam eder.
Aha benim uzmanlık alanım
Agzına kısım kısım süt yada mama geliyorsa
Agzında bişey var gibi cigneme hareketi yapıyorsa (geviş getirme diyorlar)
Gegirir gbi yapıp sonra ses cıkaramayıp yüzünü burusturup aglıyorsa reflüsü vardır
Benim oğlumu anlattın şu an, ben de gazı var diyorum gazını çıkarıyorum hala yüzünü buruşturuyor. Peki ne yapmak lazım reflü olunca? Reflü yatağında yatıyor ama bunun dışında
Filmde gaz baloncukları da görülüyordu. Duphalac büyük ölçüde sakinleştirdi çocuğu, gaz damlalarının hepsini bıraktık, kaka için bi faydası yok dedi son gittiğimiz doktor. Duphalac ile de gayet çıkarıyor gazını. Bakalım ne zaman yapacak kakayı. Dün aşıdan sonra emzirme odasında bir bebek patır patır altını doldurdu imrendim valla.
Duphalacı ben içmiştim bi ara bana acaip gaz yapmıştı bizimkiler normal kaka yapmaya başlayınca kutlama yapmak lazım. Bizde perşembe Behçet uz da bi çocuk doktoruna gidicez bakalım o ne diyecek. Gastroenteroloji uzmanlığı olan çocuk doktorları da var orda ama randevuları hep dolu alamadım. Fitil vermenin zararı varmıymış peki?
Bir iki kez öksürmesi öksürmekten sayılmıyor. Bebeğim öksürüyor demen için günde 30 kez öksürmesi gerekir. Benimki de yapıyor arada muhtemelen boğazında onu gıcık eden birşey oluyor ondan belki kıl tüy kaçıyor. Bir de çok ağlayınca resmen boğazını yırttığı için sonu öksürerek bi tıkanmayla bitiyor. Her gün bi kere aklımı alıyor bu çocuk
Duphalacı ben içmiştim bi ara bana acaip gaz yapmıştı bizimkiler normal kaka yapmaya başlayınca kutlama yapmak lazım. Bizde perşembe Behçet uz da bi çocuk doktoruna gidicez bakalım o ne diyecek. Gastroenteroloji uzmanlığı olan çocuk doktorları da var orda ama randevuları hep dolu alamadım. Fitil vermenin zararı varmıymış peki?
Normalde 5 gün bekleyip yarım fitil veriyorduk artık vermeyin dedi, son kez kullanın çünkü barsakları kaka dolu dedi. Belki çocuk doktorunun sevk etmesi gerekiyordur bilemedim. Behçet uz'u eşim de söylüyor ama gitmedik henüz.
Yok kiz en kotusu degil. En cok acitani bacaktan yapilandi. Verem deri altina yapiliyor biraz derisini sündurüyorlar. Asi yapilirken hemsire tutsun sen bakma.
Ben de adet olmadım, 64 gün oldu. Dün doktora gittim normal dedi, 1 seneye kadar bile olmasa normalmiş. Kendi doktorum değildi gerçi ama yine de rahatlattı