Kızlar, bebeğinde konak problemi olan ve bunu çözenler nasıl yaptınız? Doktorumuz zeytinyağı dedi, uğraşamam dersen de bi krem ve şampuanı var dedi. Sizler ne yaptınız

Kaç aylık oldu şuan? 3.ayda çevreyi fark etmeye başladıkları için emme isteği azaltıyormuş. Bizim kızın genelde gaz sıkıntısı yok çok şükür

Herkes tüm aşılarını oldu mu ya bizim bi verem kaldı en kötüsü o sanırım üc gün yıkanmayacagına göre
Ben sağlık ocağımda yaptıracaktım arayıp haber verdiler , hastanede yeni doktorumuzu seçip randevuya gittiğimizde aşıları da hastanede yaptıralım diye karar verdik , çünkü hastane 10 dk , bağlı olduğum sağlık ocağı 30 dk doktorla görüştüm aşılar için geciktik dur haber vereceğim merak etmeyin dedi , hala bekliyoruz

yesilus benimki de devam etmedi zaten iki gün hafif lekelenme şeklinde oldu. Kötü bir şey değildir herhalde?
Bilmiyorum ki , aslında ayıptır söylemesi eşimle cinsel münasebetimiz sonrası lekelenmeler olmaya başladı sanırım adetle ilgisi yok
Kadın doğuma hala gideceğim haftaya gitmek için randevu alayım bari

Ya biz dün verdik yine mecbur çok sancısı vardı bu 3.kez fitille kaka yapışı, yaklaşık 20 günde sadece 1 kere kendiliğinden yaptı. Fitil vermeyelim tamam da kendiliğinden yapamazsa ne kadar beklemek lazım ki? Aile hekimi 5 gün bekleyin dedi. Çocuk doktoru 10 güne kadar normal 1 hafta bekleyin dedi.

Benim oğlumu anlattın şu an, ben de gazı var diyorum gazını çıkarıyorum hala yüzünü buruşturuyor. Peki ne yapmak lazım reflü olunca? Reflü yatağında yatıyor ama bunun dışında
Emzirdikten sonra hemen kaldırma gaz için az sindirmesini bekle on onbes dk kadar
Cok sık oluyorsa doktoruna sor gaviscon var bebekler için ben bikaç kere kullandım pnu kullanabilirsiniz

Kızlar, bebeğinde konak problemi olan ve bunu çözenler nasıl yaptınız? Doktorumuz zeytinyağı dedi, uğraşamam dersen de bi krem ve şampuanı var dedi. Sizler ne yaptınız
Ben sık sik yikiyorum ve kafasiji da lifliyorum. Katckat konak olmadi yeni yeni olusmaya basliyor birakirsam kafasini kaplar diye 2 3 gunde bir yikiyorum. Lifim de yumusak orgu lif.

Haklısın. Ama şimdi bir de kulak iltihabı çıktı

Valla eskiler daha sağlıklı
Eskiler ama anane dedelerimiz daha sağlıklı , annelerimizin babalarımızın yetiştirdiği bizim nesil vasat bana göre , bağışıklık sistemi çok zayıf , düştüğü anda binbir çeşit hastalık kapıda bekliyor. ve inanılmaz patlama olduğunu düşünüyorum son yıllarda

Hayırlı kandiller herkese..
Biz de bugün aşıları olduk uyuyordu ne guzel:)ebe ablamiz nazikce uyandirdi tabi:)koldan yapılırken agladi yavrum.bacaklarinda ses çıkarmadı.yalnız ben ne ebe ne hemşire olamazdım asla tamam alışmışlar igne yapmaya fln ama tebrik etmek lazım vallahi.

Sağlık ocagını e nabız dan değiştirip yakına alsana
Ben ücretlileri hastanede yaptırıcam gelecek ay bunlara gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…