Nasıl kllanılıyor
Kit var kitin icine sıcaga yakın ılık su ve özel solusyonu döküyorsun calkalayıp hafif kafanı yana egerek tek burnundan dökecek sekilde kutusunu bastırıyorsun diğer burnundan su cıkıyor
Ama eger iki burnunda cok tıkalıysa benimki gibi orta kulak iltihabı oluyorsun baskıdan

Kalça ultrasonu çektiren var mı. Ne kadar sürüyor. Bir de rahat etmek için çocugu nasıl giydireyim. Pazartesi çekilcek eşim izin alamadığı tek gideceğim. Rahat etmek istiyorum çünkü biliyorum tek başıma elim ayağıma dolaşır benim hep.

İlk ay cektirdik
Alt tarafını komple çıkarman gerekiyor zıbını göbeğe kadar cektik üstü cıkarmaya gerek kalmadı
Bes dk sürmüyor ultrasonla karnımıza nasıl bakıyorlardıysa aynı mantıkta jel sürüp bakıyorlar

Kızlar aşıdan sonra 3. günümüz ve oğlumun ateşi şu an 38 lerde, aşıdan olabilir mi acaba yoksa abisi hastaydı ona da mı geçti ki

Sağlık ocagını e nabız dan değiştirip yakına alsana
Ben ücretlileri hastanede yaptırıcam gelecek ay bunlara gerek yok
Ne bileyim daha temiz hem gittiğimizde ölçüm vs yapılıyor takibi açısından daha iyi diye hastanede istedim heralde önümüzdeki hafta ses çıkar inşallah

Serum fizyolojikle aynı.

Ne bileyim daha temiz hem gittiğimizde ölçüm vs yapılıyor takibi açısından daha iyi diye hastanede istedim heralde önümüzdeki hafta ses çıkar inşallah
Ben o yüzden ilk hastaneye kendi doktorumuza götürüyorum sonra saglık ocagına aşıya götürüyorum
Bizim hastanedeki doktor hic burda yapalım demiyor ticari kaygıları yok cok sükür
Saglıkocagıda asıları kutularından cıkarıyor eldiven sprey vs herşeyi kullanıyorlar
doktordan geldigimizi söyleyince de soyup kontrol etmesine gerekte kalmıyor
Zaten kısa vadede bunlar son aşılar sanırım geri kalan hep özele giriyor

Kızlar, bebeğinde konak problemi olan ve bunu çözenler nasıl yaptınız? Doktorumuz zeytinyağı dedi, uğraşamam dersen de bi krem ve şampuanı var dedi. Sizler ne yaptınız
Yikamadan once kafasina bebe yagi surup yarim saat bekletiyorum. Yikandiktan sonra kafasini iyice kurutup yumusak uclu fircayla veya dis furcasiyla tarayip ( saga sola yukari asagi seklinde )kafasini temizliyorum pul pul dokuluyor. Kas cevresinede indi konaklar dun doktoruna resmini attim orayida elayni sekilde temizlememi soyledi.

Kızlar aşıdan sonra 3. günümüz ve oğlumun ateşi şu an 38 lerde, aşıdan olabilir mi acaba yoksa abisi hastaydı ona da mı geçti ki
Geçmiş olsun bana 24 saat dediler bi arkadaşa 48 saat demisler. Aşı ustune abisinin hastalığı direncini dusurmustur belki calpol verdiniz mi

Kızlar, bebeğinde konak problemi olan ve bunu çözenler nasıl yaptınız? Doktorumuz zeytinyağı dedi, uğraşamam dersen de bi krem ve şampuanı var dedi. Sizler ne yaptınız
Bizde var ama cok yoğun değil.o yüzden birşey yapmadım henuz

Heh bizimki de bundan dolayı orta kulak iltihabı oldu.Suyu fazla bastırırsan çok tazyikli oluyor dikkatli olunmali

Sağlık ocagını e nabız dan değiştirip yakına alsana
Ben ücretlileri hastanede yaptırıcam gelecek ay bunlara gerek yok
Biz de dün konuştuk doktorla da aşılarla ilgili elbette kararı bize bıraktı. Siz hangilerini yaptırcaksınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…