Kızlar aşıdan sonra 3. günümüz ve oğlumun ateşi şu an 38 lerde, aşıdan olabilir mi acaba yoksa abisi hastaydı ona da mı geçti ki
Canim 38 ise hemen acile gotur bence. Asidan oldugunu sanmiyorum. Abiden gecmis olabilir ihmal etme.

Bilmiyorum ki , aslında ayıptır söylemesi eşimle cinsel münasebetimiz sonrası lekelenmeler olmaya başladı sanırım adetle ilgisi yok
Kadın doğuma hala gideceğim haftaya gitmek için randevu alayım bari
Bizim de bir kez oldu, sonrasında ağrım oldu biraz, ama lekelenme ondan bi iki hafta fln sonra oldu.

Biz 5 gün bekliyoruz ve 7-8 defadır fittille yaptırdık Çok huzursuzlanıyordu, doktor 10 gün normal ama 10 gün beklemeyelim demişti. Bakalım duphalac ne zaman etkisini gösterecek.

B Brcbrcbrc84 bugun doktora sordum gaz ilaclarini. Biogaia'ya 1 yil devam et dedi barsaklarini gelistiriyormus, probiyotik oldugu icin faydaliymis. Nurse harveys'e de devam et dedi simdilik. Ben de artik gunde 4 kez yerine 2 kez verip 3. Ayda birakmayi dusunuyorum onu.

Kizlar benim bebegim tup bebek. Bugun beni tup bebek merkezinden aradilar. 3 embriyomuz vardi dondurulmus. Onlarin saklama suresi dolmus. Haftaya gidip imha etmemiz ya da saklanmalari icin kira ucreti vermemiz gerekiyor. Aranizda tup bebek olup dondurulmus embriyosu olan var mi? Ne yapmayi dusunuyorsunuz? Ben baska cocuk istemiyorum. Ama yine de embriyolari imha ettirmek bir garip geliyor.

1 yıl devam mı dedi bizimki 1 ay kullanıcaz dedi yani 2. Şişeyi almadık biz

Ilk bebeğinde imha ettirme , ben bu bebegim dondurulmuş embriyo transferiyle oldu. Ilk kızımı kucağına aldiğimda tekrar yaptırmayı istememiştim sonra 1 doğal hamileliğin oldu düştü sonra kizim tek kalsın istemedim çok şükür oldu. Şuan imha ettirirsek ilerde pişman olabilirsin bence onlar dursun kaliteleri de iyiyse

Benim bebegim de dondurulmus embriyoydu. Ben acikcasi yasimdan dolayi da ileride cocuk dusunmuyorum. 10 yas daha genc olsaydim kesinlikle dusunurdum.

Benim bebegim de dondurulmus embriyoydu. Ben acikcasi yasimdan dolayi da ileride cocuk dusunmuyorum. 10 yas daha genc olsaydim kesinlikle dusunurdum.
Yasin kac ya. Ben de kizim 3 yasina gelwne kadar istemedim 2.yi ama 3 yasindayken istedim. Ve olmadi.

H honey bunch
kızlar hemen niye üzülüyorsunuz
Allah baska bişey vermesin
korkmayın benim büyük kızda var büyüdükçe gidiyor o
bazen de fizyolojik oluyormuş kontrol alıtinda
bisecik olmaz
Aynı şey bende de var çok zorluk çektim o yüzden belki herkeste aynı değildir çocuklarımızda da sıkıntı olmaz inşallah çok sağol moralin için

Bizim doktor biogaia için bi daha almana gerek yok dedi yani sadece 1-2 ay arası kullanmış oldum

Bence asıdan değildir calpol veya fitil verdin mi
Calpol verdim ama 37 buçuk civarlarında, burun akması vs olmayınca belki aşıdandır diye düşündüm ama haklısın aşıdan olmaz herhalde artık

Geçmiş olsun bana 24 saat dediler bi arkadaşa 48 saat demisler. Aşı ustune abisinin hastalığı direncini dusurmustur belki calpol verdiniz mi
Evet ben de 2 gün diye biliyorum ve Ateş de 48 saat dolmadan başladı, yani dün gece. Haklısın bünyesi zayıf düştü heralde çok şükür huzursuz değil ama hala ateşi var

Canim 38 ise hemen acile gotur bence. Asidan oldugunu sanmiyorum. Abiden gecmis olabilir ihmal etme.
Canım acile götürsem ne yapacaklar ki, calpol verirler yine çok büyük ihtimalle. Ateşini kontrol ediyorum devamlı, pek huzursuzluğu yok. Hep emziriyorum toparlasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…