Bilmiyorum ki , aslında ayıptır söylemesi eşimle cinsel münasebetimiz sonrası lekelenmeler olmaya başladı sanırım adetle ilgisi yok
Kadın doğuma hala gideceğim haftaya gitmek için randevu alayım bari
Ya biz dün verdik yine mecbur çok sancısı vardı bu 3.kez fitille kaka yapışı, yaklaşık 20 günde sadece 1 kere kendiliğinden yaptı. Fitil vermeyelim tamam da kendiliğinden yapamazsa ne kadar beklemek lazım ki? Aile hekimi 5 gün bekleyin dedi. Çocuk doktoru 10 güne kadar normal 1 hafta bekleyin dedi.
Biz 5 gün bekliyoruz ve 7-8 defadır fittille yaptırdık Çok huzursuzlanıyordu, doktor 10 gün normal ama 10 gün beklemeyelim demişti. Bakalım duphalac ne zaman etkisini gösterecek.
BBrcbrcbrc84
bugun doktora sordum gaz ilaclarini. Biogaia'ya 1 yil devam et dedi barsaklarini gelistiriyormus, probiyotik oldugu icin faydaliymis. Nurse harveys'e de devam et dedi simdilik. Ben de artik gunde 4 kez yerine 2 kez verip 3. Ayda birakmayi dusunuyorum onu.
Kizlar benim bebegim tup bebek. Bugun beni tup bebek merkezinden aradilar. 3 embriyomuz vardi dondurulmus. Onlarin saklama suresi dolmus. Haftaya gidip imha etmemiz ya da saklanmalari icin kira ucreti vermemiz gerekiyor. Aranizda tup bebek olup dondurulmus embriyosu olan var mi? Ne yapmayi dusunuyorsunuz? Ben baska cocuk istemiyorum. Ama yine de embriyolari imha ettirmek bir garip geliyor.
BBrcbrcbrc84
bugun doktora sordum gaz ilaclarini. Biogaia'ya 1 yil devam et dedi barsaklarini gelistiriyormus, probiyotik oldugu icin faydaliymis. Nurse harveys'e de devam et dedi simdilik. Ben de artik gunde 4 kez yerine 2 kez verip 3. Ayda birakmayi dusunuyorum onu.
Kizlar benim bebegim tup bebek. Bugun beni tup bebek merkezinden aradilar. 3 embriyomuz vardi dondurulmus. Onlarin saklama suresi dolmus. Haftaya gidip imha etmemiz ya da saklanmalari icin kira ucreti vermemiz gerekiyor. Aranizda tup bebek olup dondurulmus embriyosu olan var mi? Ne yapmayi dusunuyorsunuz? Ben baska cocuk istemiyorum. Ama yine de embriyolari imha ettirmek bir garip geliyor.
Ilk bebeğinde imha ettirme , ben bu bebegim dondurulmuş embriyo transferiyle oldu. Ilk kızımı kucağına aldiğimda tekrar yaptırmayı istememiştim sonra 1 doğal hamileliğin oldu düştü sonra kizim tek kalsın istemedim çok şükür oldu. Şuan imha ettirirsek ilerde pişman olabilirsin bence onlar dursun kaliteleri de iyiyse
Ilk bebeğinde imha ettirme , ben bu bebegim dondurulmuş embriyo transferiyle oldu. Ilk kızımı kucağına aldiğimda tekrar yaptırmayı istememiştim sonra 1 doğal hamileliğin oldu düştü sonra kizim tek kalsın istemedim çok şükür oldu. Şuan imha ettirirsek ilerde pişman olabilirsin bence onlar dursun kaliteleri de iyiyse
Hhoney bunch
kızlar hemen niye üzülüyorsunuz
Allah baska bişey vermesin
korkmayın benim büyük kızda var büyüdükçe gidiyor o
bazen de fizyolojik oluyormuş kontrol alıtinda
bisecik olmaz
BBrcbrcbrc84
Evet ben de 2 gün diye biliyorum ve Ateş de 48 saat dolmadan başladı, yani dün gece. Haklısın bünyesi zayıf düştü heralde çok şükür huzursuz değil ama hala ateşi var
Canım acile götürsem ne yapacaklar ki, calpol verirler yine çok büyük ihtimalle. Ateşini kontrol ediyorum devamlı, pek huzursuzluğu yok. Hep emziriyorum toparlasın diye.