Ben de 1 yil kullanmam galiba ya. Abarti geldi bir yil. 3 ayi bir tamamlayalim, gaz durumuna gore bakacagim.
Bizim doktorda sordu gaz durumu nasıl kaka durumu nasıl diye
Kızımın genel itibariyle gazı ve kakasında sorun yok ama bikaç günde bir aksam gülücükler atarken bi anda cıglıklar atıyor aglamaya baslıyor ve susmuyor kolay kolay onu söyledik
Sancı giriyormus gaz sıkısması onu yasatıyormus her gün olmuyorsa düzenli sıklıkta olmuyorsa deneme yanılma yöntemiyle bırak kullanma artık dedi

Calpol verdim ama 37 buçuk civarlarında, burun akması vs olmayınca belki aşıdandır diye düşündüm ama haklısın aşıdan olmaz herhalde artık
Sen deneyimlisin gerci ama bize ebe calpol den ziyade fitili önerdi fitili yarıya diklemesine kesip kullanın dedi ates huzursuzluk vs olursa

Sen deneyimlisin gerci ama bize ebe calpol den ziyade fitili önerdi fitili yarıya diklemesine kesip kullanın dedi ates huzursuzluk vs olursa
Ben büyük oğluma da çok zorda kaldıkça calpol kullanmıştım, hastalıklarda vücudun mikrobu öldürebilmesi için ateşe de ihtiyaç oluyor, çok yükselmedikçe (39 civarı) müdahale etmiyordum ama oğlum henüz çok küçük olduğu için calpolle dengelemeye çalışıyorum şimdi. Fitil önerin için teşekkür ederim ama elimde yok eğer devam ederse yarın onu da edineyim de evde bulunsun o zaman.

Daha önce çocuk istemediniz mi olmadı mı yoksa geç mi evlendiniz -EarthLing- (ah bu merak) bence uzun ara vermeden hemen bi tane daha yapıverin Yavrularınızın kardeşi olsun ilk zamanlar zor olur tabi ama büyüyünce birbirlerine yoldaş olurlar

Benim bebegim de dondurulmus embriyoydu. Ben acikcasi yasimdan dolayi da ileride cocuk dusunmuyorum. 10 yas daha genc olsaydim kesinlikle dusunurdum.

Bende istemedim ikinciyi rabbim kizima sağlık versin dedim ama eşim ve annem çok ısrar etti bana kalsa tekrar gitmezdim ama şimdi baktıkça içim eriyo olmayabilirdide çok şükür bir tane var dedim hep. Çok şükür anneliği yasadikya en onemlisi onları güzel bir şekilde yetistirmek genede imha olayını çok iyi düşün sonra fikirler zamanla degisebiliyor

Ben dün 37 derecede yarım cay kasıgı verdim calpolu valla
O kadar huzursuzdu ki kıyamadım :)
Ama işte yine ebemiz kimi bebek 37 derecede huzursuzlanır kimi bebek 39da bile süt liman olur anlarsın sıkıntısı oldugunu derecelerden ziyade bebegin ne diyor onu dinle o zaman kullan demişti

37 bence çok az ilaç vermek için ama dediğin gibi ilacın tek işlevi ateş düşürmek değil ağrısı varsa onu da kesiyor, bebeğin huzursuzsa kıyamamışsındır tabi Benimkinin hiç bi şeyi yokken bile ateşi 37.1falan civarlarında çıkıyordu genelde.

Ben geç evlendim

Allah bağışlasın bebeğinizi ama çok da geç sayılmaz aslında bu zamanda, ben olsam imha ettirmezdim herhalde, fikirler durumlar değişebilir, belki 2-3 sene sonra bir bebiş daha istersiniz.

Kızlar doğumdan sonra hiç yazamadım buralara malum bebekle ilgilenmektenzaten baktım kimsede sormamıştı tanımayınca heralde.
Size danışmak istediğim şey kızım kakasını 3 gündür yapmıyor normal mi, doktor fitil vermişti, ne zaman kullanayım bilemedim

Yasin kac ya. Ben de kizim 3 yasina gelwne kadar istemedim 2.yi ama 3 yasindayken istedim. Ve olmadi.
Benim 35, bir yıl olması bizim de. Başlarda çok yoruldum ikinciyi yapamayız dedim ama bebeğin huyları oturdukça istiyor insan sanki. Bu defa da yaşım ilerliyor yani oğlum iki yaşına gelince istesek hemen olacağını sanmam yine. Üç aylık tedavi sonrası tedaviye ara verince oldu oğlum.

Evet ben de 2 gün diye biliyorum ve Ateş de 48 saat dolmadan başladı, yani dün gece. Haklısın bünyesi zayıf düştü heralde çok şükür huzursuz değil ama hala ateşi var
Acile gidin bence canım hala dusmediyse.

Ahhh ah. Bir aydan fazladır aynı dertle uğraşıyoruz. 5. günde yarım gliserin kansuk koyduk öyle yaptı ama dr artık fitil yok dedi, duphalac şurup başlattı bekliyoruz.

bi ara aklımdan geçtin biliyor musun :)

Allah bağışlasın bebeğinizi ama çok da geç sayılmaz aslında bu zamanda, ben olsam imha ettirmezdim herhalde, fikirler durumlar değişebilir, belki 2-3 sene sonra bir bebiş daha istersiniz.
Ben istiyorum zaten. Kardeş şart bence. Ama bebeğin bu kadar zor olacağını düşünmezdim

Benim embriyom kalmamıştı malesef son embriyolarım dan kızım oldu ama kalsaydı dondurturdum çünkü 2. çocuğu da istiyorum. Eğer size maddi acıdan külfet gelmeyecekse ve çocuk istemekle ilgili ufacık bir ihtimal varsa dondurt ama katiyen asla bi çocuk daha istemiyoruz diyorsa mecbur imha edilecek. İnsanın da içi gidiyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…