Sonraki mesajını yeni okudum. En doğrusunu anne biliyo hissediyo. Huysuz değilse direnç kazaniyo demek ki. Geçmiş olsun @balbebisAcile gidin bence canım hala dusmediyse.
Kaka yapamayan bebekler klubüne hoş geldin canımKızlar doğumdan sonra hiç yazamadım buralara malum bebekle ilgilenmektenzaten baktım kimsede sormamıştı tanımayınca heralde.
Size danışmak istediğim şey kızım kakasını 3 gündür yapmıyor normal mi, doktor fitil vermişti, ne zaman kullanayım bilemedim
Açılmıyorki siteKızlar trendyolda bez ve ıslak mendillerde epey indirim var, bilginize
Ayyy siz 2de tereddüt ediyorsunuz ben bi 2 yıl sonra 4.yu düşünüyorum 4.sırasında tüpleri baglatirim sanırım artık.ne kadar zor olsada çocukları çok seviyorum.ilk ikisi arası 2 yıl sonra 7 yıl ara 3 numaram tek kalmasın ve nasip olur ise kızıma da bir kız kardeş olsun istiyorum ay kendimi kafayı yemiş hissettim bi anBenim 35, bir yıl olması bizim de. Başlarda çok yoruldum ikinciyi yapamayız dedim ama bebeğin huyları oturdukça istiyor insan sanki. Bu defa da yaşım ilerliyor yani oğlum iki yaşına gelince istesek hemen olacağını sanmam yine. Üç aylık tedavi sonrası tedaviye ara verince oldu oğlum.
Genellikle tedaviden sonra hamile kaliverenlet rçok oluyor biliyor musunuz.Rabbim nasip eder inşallah istiyorsanız kolaylıkla.Benim embriyom kalmamıştı malesef son embriyolarım dan kızım olduama kalsaydı dondurturdum çünkü 2. çocuğu da istiyorum. Eğer size maddi acıdan külfet gelmeyecekse ve çocuk istemekle ilgili ufacık bir ihtimal varsa dondurt ama katiyen asla bi çocuk daha istemiyoruz diyorsa mecbur imha edilecek. İnsanın da içi gidiyor dimi
Ay herkeste de aynı dert varmış meğer ben yorumları okumadım ondan herakde. Kaç kere verdiniz fitili, bi de yapınca kakası nasıl oluyor katı mı yani? Duphalav kendim de kukkanıyorum ama çok şekerli ya bebek onu nasıl içecekAhhh ah. Bir aydan fazladır aynı dertle uğraşıyoruz. 5. günde yarım gliserin kansuk koyduk öyle yaptı ama dr artık fitil yok dedi, duphalac şurup başlattı bekliyoruz.
Ayy valla sevindim sağolasın, o kadar da yazdım kimse farketmemiş beni diye lohusayken üzülmüştümbi ara aklımdan geçtin biliyor musun :)
Ben de sadece benim kızım sanıyorum kaka yapamayan. Niye böyle olur ki anlamıyorum. Siz annesütü mü veriyorsunuz? Fitil kaç kere kullandınız?Kaka yapamayan bebekler klubüne hoş geldin canımburda bi kaç arkadaş bu sorunla cebelleşiyoruz. Fitili bebeğin huzursuzluğun göre verebilirsin. Mesela ben 5.güne kadar bekliyorum, bi umut belki kendi yapar diye ama 5.gün artık sancı yapmaya başlıyor mecbur fitil veriyoruz
Gec evlendim. Cocuk icin de yumurtalarim iyi durumda oldugu halde tup bebek yapalim dedik vakit kaybetmemek icin daha fazla. Kendiliginden olma ihtimali hala var. Kardes cok guzel bir sey ama esimle ortak kararimiz bu. Allah buna uzun omur versin insallahDaha önce çocuk istemediniz mi olmadı mı yoksa geç mi evlendiniz-EarthLing- (ah bu merak ) bence uzun ara vermeden hemen bi tane daha yapıverin Yavrularınızın kardeşi olsun ilk zamanlar zor olur tabi ama büyüyünce birbirlerine yoldaş olurlar
Senin yasinda olsam ben de kesinlikle dusunurdum. Ama ileri yaata hamilelik de zor oluyor. Zaten preeklempsi riskim vardi. 40'li yaslarda dogum yapmak hem daha zor olur hem de cocugumla aramda asiri yas farki olur. Hadi bunu belki kurtaririm yasimi gostermedigimden ama digerini zorBenim embriyom kalmamıştı malesef son embriyolarım dan kızım olduama kalsaydı dondurturdum çünkü 2. çocuğu da istiyorum. Eğer size maddi acıdan külfet gelmeyecekse ve çocuk istemekle ilgili ufacık bir ihtimal varsa dondurt ama katiyen asla bi çocuk daha istemiyoruz diyorsa mecbur imha edilecek. İnsanın da içi gidiyor dimi
Amin insallahBence de cok fark olmasi iyi degil. Umarim en dogru karari alirsin. Hakkinda hayirlisi olsun.
Fikrimin degisecegini pek sanmiyorum ama haklisin. Allahin takdiri. Kendiliginden de olabilir. O zaman ne dusunurum bilmiyorum ama simdilik esim de ben de dusunmuyoruz.Bende istemedim ikinciyi rabbim kizima sağlık versin dedim ama eşim ve annem çok ısrar etti bana kalsa tekrar gitmezdim ama şimdi baktıkça içim eriyo olmayabilirdide çok şükür bir tane var dedim hep. Çok şükür anneliği yasadikya en onemlisi onları güzel bir şekilde yetistirmek genede imha olayını çok iyi düşün sonra fikirler zamanla degisebiliyor
Pek umudum yok ama inşallahGenellikle tedaviden sonra hamile kaliverenlet rçok oluyor biliyor musunuz.Rabbim nasip eder inşallah istiyorsanız kolaylıkla.
Günde 1 kere mama da veriyorum. Ama hiç mama vermediğim zaman da kaka sorunumuz oldu. Bağırsakları gelişiyor, bizimkiler ıkınıp çıkarmayı beceremiyor herhaldeAy herkeste de aynı dert varmış meğer ben yorumları okumadım ondan herakde. Kaç kere verdiniz fitili, bi de yapınca kakası nasıl oluyor katı mı yani? Duphalav kendim de kukkanıyorum ama çok şekerli ya bebek onu nasıl içecekKaç ölçek verin dedi doktorunuz?
Ayy valla sevindim sağolasın, o kadar da yazdım kimse farketmemiş beni diye lohusayken üzülmüştüm
Ben de sadece benim kızım sanıyorum kaka yapamayan. Niye böyle olur ki anlamıyorum. Siz annesütü mü veriyorsunuz? Fitil kaç kere kullandınız?
Tabiki illa çok çocuk olacak diye şartı yok, tek çocuk olmanın da hem aile hem çocuk için pek çok avantajları varSenin yasinda olsam ben de kesinlikle dusunurdum. Ama ileri yaata hamilelik de zor oluyor. Zaten preeklempsi riskim vardi. 40'li yaslarda dogum yapmak hem daha zor olur hem de cocugumla aramda asiri yas farki olur. Hadi bunu belki kurtaririm yasimi gostermedigimden ama digerini zor
Bio gaia ile gazını rahat çıkaroyor bunu duyduğum iyi olduB Brcbrcbrc84 bugun doktora sordum gaz ilaclarini. Biogaia'ya 1 yil devam et dedibarsaklarini gelistiriyormus, probiyotik oldugu icin faydaliymis. Nurse harveys'e de devam et dedi simdilik. Ben de artik gunde 4 kez yerine 2 kez verip 3. Ayda birakmayi dusunuyorum onu.
Allah bağışlasınAyyy siz 2de tereddüt ediyorsunuz ben bi 2 yıl sonra 4.yu düşünüyorum 4.sırasında tüpleri baglatirim sanırım artık.ne kadar zor olsada çocukları çok seviyorum.ilk ikisi arası 2 yıl sonra 7 yıl ara 3 numaram tek kalmasın ve nasip olur ise kızıma da bir kız kardeş olsun istiyorum ay kendimi kafayı yemiş hissettim bi an
2,5 cc duphalac içiyor çok sakinledi başladığımızdan beri. Evet yapış yapış bi şurup. Kakasında artık katı kısımlar da oluyor malesef, 7-8 defa fitille yaptırdık.Ay herkeste de aynı dert varmış meğer ben yorumları okumadım ondan herakde. Kaç kere verdiniz fitili, bi de yapınca kakası nasıl oluyor katı mı yani? Duphalav kendim de kukkanıyorum ama çok şekerli ya bebek onu nasıl içecekKaç ölçek verin dedi doktorunuz?
Ayy valla sevindim sağolasın, o kadar da yazdım kimse farketmemiş beni diye lohusayken üzülmüştüm
Ben de sadece benim kızım sanıyorum kaka yapamayan. Niye böyle olur ki anlamıyorum. Siz annesütü mü veriyorsunuz? Fitil kaç kere kullandınız?
Bugün bizim kontrol vardı. 1.5ay önce tsh t4 tahlil vermiştik gidemedik kontrole. Bugün baktı değerler çok düşük çıkmış . Yapmamasının sebebi bu da olabilir dedi doktor. Tekrar kan tahlili istedi. Sonra cerraha yönlendirdi. Cerrah makat muayenesi yaptı serçe parmağıyla baktı çok dar dedi. Sonra metal bir çubuk soktu. Ben bakamadım bile. Çok ağladı yavrumBenim 35, bir yıl olması bizim de. Başlarda çok yoruldum ikinciyi yapamayız dedim ama bebeğin huyları oturdukça istiyor insan sanki. Bu defa da yaşım ilerliyor yani oğlum iki yaşına gelince istesek hemen olacağını sanmam yine. Üç aylık tedavi sonrası tedaviye ara verince oldu oğlum.
Çok geçmiş olsun, bize yapılan testlerle aynı. Biz de şurubun etkisini bekliyoruz bakalım.Bugün bizim kontrol vardı. 1.5ay önce tsh t4 tahlil vermiştik gidemedik kontrole. Bugün baktı değerler çok düşük çıkmış . Yapmamasının sebebi bu da olabilir dedi doktor. Tekrar kan tahlili istedi. Sonra cerraha yönlendirdi. Cerrah makat muayenesi yaptı serçe parmağıyla baktı çok dar dedi. Sonra metal bir çubuk soktu. Ben bakamadım bile. Çok ağladı yavrum. Eşim de yanımda değildi. normalde bu serçe parmağımın rahat girmesi lazım dedi. Lavman verdi gün aşırı kullanacakmışım günde 3 kez de krem sürücem. Yapsa da yapmasa da kullanacaksın dedi. Birde tüm karın usg istedi bağırsaklarını falan gösteren ama ona gidemedik çok yoruldu hem muayene hem kan tahlil vs. Yolda da uyuyamadı yaşadığı stresten. Eve geldik uyut beni diye ağladı memede bile sinirlenip acı acı ağladı yavrum.
Offf çok sıkıntılı durum ya
Çocuğun huzursuzluğu falan yok. Acaba boşyere mi hırpalatıyorum diye içim hiç rahat değil. Doktorlara hiç güvenim yok zamanında çok çektiğim için. Probiyotik kullanmaya başladığımızdan beri haftada bir yapar oldu sanki. Yapacağı vardı da mı yaptı yoksa ilaç mı işe yaradı onu da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?