Kaka yapamayan bebekler klubüne hoş geldin canım burda bi kaç arkadaş bu sorunla cebelleşiyoruz. Fitili bebeğin huzursuzluğun göre verebilirsin. Mesela ben 5.güne kadar bekliyorum, bi umut belki kendi yapar diye ama 5.gün artık sancı yapmaya başlıyor mecbur fitil veriyoruz
 
Ayyy siz 2de tereddüt ediyorsunuz ben bi 2 yıl sonra 4.yu düşünüyorum 4.sırasında tüpleri baglatirim sanırım artık.ne kadar zor olsada çocukları çok seviyorum.ilk ikisi arası 2 yıl sonra 7 yıl ara 3 numaram tek kalmasın ve nasip olur ise kızıma da bir kız kardeş olsun istiyorum ay kendimi kafayı yemiş hissettim bi an
 
Genellikle tedaviden sonra hamile kaliverenlet rçok oluyor biliyor musunuz.Rabbim nasip eder inşallah istiyorsanız kolaylıkla.
 
Ahhh ah. Bir aydan fazladır aynı dertle uğraşıyoruz. 5. günde yarım gliserin kansuk koyduk öyle yaptı ama dr artık fitil yok dedi, duphalac şurup başlattı bekliyoruz.
Ay herkeste de aynı dert varmış meğer ben yorumları okumadım ondan herakde. Kaç kere verdiniz fitili, bi de yapınca kakası nasıl oluyor katı mı yani? Duphalav kendim de kukkanıyorum ama çok şekerli ya bebek onu nasıl içecekKaç ölçek verin dedi doktorunuz?
bi ara aklımdan geçtin biliyor musun :)
Ayy valla sevindim sağolasın, o kadar da yazdım kimse farketmemiş beni diye lohusayken üzülmüştüm
Ben de sadece benim kızım sanıyorum kaka yapamayan. Niye böyle olur ki anlamıyorum. Siz annesütü mü veriyorsunuz? Fitil kaç kere kullandınız?
 
Gec evlendim. Cocuk icin de yumurtalarim iyi durumda oldugu halde tup bebek yapalim dedik vakit kaybetmemek icin daha fazla. Kendiliginden olma ihtimali hala var. Kardes cok guzel bir sey ama esimle ortak kararimiz bu. Allah buna uzun omur versin insallah
 
Son düzenleme:
Senin yasinda olsam ben de kesinlikle dusunurdum. Ama ileri yaata hamilelik de zor oluyor. Zaten preeklempsi riskim vardi. 40'li yaslarda dogum yapmak hem daha zor olur hem de cocugumla aramda asiri yas farki olur. Hadi bunu belki kurtaririm yasimi gostermedigimden ama digerini zor
 
Fikrimin degisecegini pek sanmiyorum ama haklisin. Allahin takdiri. Kendiliginden de olabilir. O zaman ne dusunurum bilmiyorum ama simdilik esim de ben de dusunmuyoruz.
 
Günde 1 kere mama da veriyorum. Ama hiç mama vermediğim zaman da kaka sorunumuz oldu. Bağırsakları gelişiyor, bizimkiler ıkınıp çıkarmayı beceremiyor herhalde şu son 20 günde 3 kere fitille yaptı 1 kere kendisi yaptı. Perşembe günü farklı bir doktora gideceğim bakalım o ne diyecek bu konuda
 
Tabiki illa çok çocuk olacak diye şartı yok, tek çocuk olmanın da hem aile hem çocuk için pek çok avantajları var madem kararın bu Allah bu kuzucuğuna uzun hayırlı ömürler versin
 
Bio gaia ile gazını rahat çıkaroyor bunu duyduğum iyi oldu
 
Allah bağışlasın Çalışıyorum yaşım da var, yoksa ikinciyi ben de çok istiyorum, ama çok yıpranırız diye de korkuyorum. Geç evlendim rahata alıştım tabi
 
2,5 cc duphalac içiyor çok sakinledi başladığımızdan beri. Evet yapış yapış bi şurup. Kakasında artık katı kısımlar da oluyor malesef, 7-8 defa fitille yaptırdık.
 
Bugün bizim kontrol vardı. 1.5ay önce tsh t4 tahlil vermiştik gidemedik kontrole. Bugün baktı değerler çok düşük çıkmış . Yapmamasının sebebi bu da olabilir dedi doktor. Tekrar kan tahlili istedi. Sonra cerraha yönlendirdi. Cerrah makat muayenesi yaptı serçe parmağıyla baktı çok dar dedi. Sonra metal bir çubuk soktu. Ben bakamadım bile. Çok ağladı yavrum . Eşim de yanımda değildi. normalde bu serçe parmağımın rahat girmesi lazım dedi. Lavman verdi gün aşırı kullanacakmışım günde 3 kez de krem sürücem. Yapsa da yapmasa da kullanacaksın dedi. Birde tüm karın usg istedi bağırsaklarını falan gösteren ama ona gidemedik çok yoruldu hem muayene hem kan tahlil vs. Yolda da uyuyamadı yaşadığı stresten. Eve geldik uyut beni diye ağladı memede bile sinirlenip acı acı ağladı yavrum.
Offf çok sıkıntılı durum ya
Çocuğun huzursuzluğu falan yok. Acaba boşyere mi hırpalatıyorum diye içim hiç rahat değil. Doktorlara hiç güvenim yok zamanında çok çektiğim için. Probiyotik kullanmaya başladığımızdan beri haftada bir yapar oldu sanki. Yapacağı vardı da mı yaptı yoksa ilaç mı işe yaradı onu da bilmiyorum.
 
ShinSeGi limelemon sizin bebişler çoğunlukla nasıl yatıyor. Acaba yatış şeklinden mi kaynaklı diye de düşünüyorum yapamamalarının. Büyük oğlumda doktor yan yatır dediği için 3ay yan yatış minderi kullandım hiç düz yatırmadım günde 3-4 kez bazen 7defa yapardı.
Bu oğlum küvezde sırt üstü yatmaya alışmış yan yatırınca rahat edemiyor kendisi düzeltiyor yine . Zaten doktor da her pozisyonda yatırabilirsin dedi. Sırt üstü yatarken de yapmak zor olsa gerek
 
Çok geçmiş olsun, bize yapılan testlerle aynı. Biz de şurubun etkisini bekliyoruz bakalım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…