Bugün bizim kontrol vardı. 1.5ay önce tsh t4 tahlil vermiştik gidemedik kontrole. Bugün baktı değerler çok düşük çıkmış . Yapmamasının sebebi bu da olabilir dedi doktor. Tekrar kan tahlili istedi. Sonra cerraha yönlendirdi. Cerrah makat muayenesi yaptı serçe parmağıyla baktı çok dar dedi. Sonra metal bir çubuk soktu. Ben bakamadım bile. Çok ağladı yavrum
. Eşim de yanımda değildi. normalde bu serçe parmağımın rahat girmesi lazım dedi. Lavman verdi gün aşırı kullanacakmışım günde 3 kez de krem sürücem. Yapsa da yapmasa da kullanacaksın dedi. Birde tüm karın usg istedi bağırsaklarını falan gösteren ama ona gidemedik çok yoruldu hem muayene hem kan tahlil vs. Yolda da uyuyamadı yaşadığı stresten. Eve geldik uyut beni diye ağladı memede bile sinirlenip acı acı ağladı yavrum.
Offf çok sıkıntılı durum ya
Çocuğun huzursuzluğu falan yok. Acaba boşyere mi hırpalatıyorum diye içim hiç rahat değil. Doktorlara hiç güvenim yok zamanında çok çektiğim için. Probiyotik kullanmaya başladığımızdan beri haftada bir yapar oldu sanki. Yapacağı vardı da mı yaptı yoksa ilaç mı işe yaradı onu da bilmiyorum.