Biluribin 7 çıkmış şimdi sonuç geldi doktora attım cevap bekliyorum stresle 8. Gün 11 di 47 gunluguz suaniste
Endişe etme bize de 45 günlükken bakıldı 6.7 çıktı. Doktor sıkıntı yok zamanla 5 in altına inince geçecek dedi ki iyice azaldı bugün 60 günlüğüz

Aylık 1 kilo iyi aslında ama farklı düşünüyorlar işte benim sütüm bi gün az geliyo bi gün cok anlamadım gitti aynı şeyleri yiyip içiyorum ama

En mantıklısı bence iki yerdede ayrı yazıp takip etmek haftaya 2.Ay kontrolü bakalim ne farkedicek bizdede

Benimkide günde 4 5 kere kakasini yapıyor bazen daha fazlada yapiyo şuan hafif sulu tane ikli kakası ishal değildir bence

Biluribin 7 çıkmış şimdi sonuç geldi doktora attım cevap bekliyorum stresle 8. Gün 11 di 47 gunluguz suaniste
Bence sikinti yok gecer kendi kendine. Bizimkinin 1 aylikken 11.5 du. Kendiliginden dustu sonra.

Inşallah bi sorun çıkmaz Rabbim sağlık versin kizina

Ya iki güne bir lavman filan bana çok abartılı geldi başka bir doktora daha mı göstersen. Haftada bir yapıyorsa iyi zaten. Yazık kıyamam ya ne çekmiş

Bende egzama değilde kurdeşen dökmüştüm kaşıntıdan agliyodum artik dr ilaçta vermiyodu emziririm için en son bi dr a gittim hap yazdı kullandım ve geçti cok şükür atlattim mahvolmuştum
Bende kurdeşen 6 haftayı geçtiği için kronikleşmişti tedavisini görmüştüm
Lohusalıkta ve şimdi de var hafiften en iyi gelen şey soğuk , buzlukta soğutucu kalıplardan var onları uygulayınca sönüyor kaşıntısı geçiyor , sıcakta azdırıyor malesef

Malesef sıcak daha da kaşıntı yapiyo soğuk suyla yikiyodum vücudumu ama gecmiuodu cok kötü ya geçmiş olsun canım

Ben yumurtayı kestim yemiyorum hic belki oda etkili olmustur

Ben geceleri takiyorum usumesin diye. Gündüz de soğuk olursa
Nerdesin ve ev sıcak değil mi
Ayagını sıcak tut basını serin diye bi söz var biz hic basına bişey takmıyoruz
Hele aksam uyurken terliyor yeterince zaten gerek yok İstanbul da
Sadece aksamları yürüyüşe cıktıgımızda serinse ya kapsonunu ya kangurunun örtüsünü geciriyoruz

Bende hergun burnunu temizliyorum doluyo hemen ama benimki otri bebe damlası mi damlatip burun aspiratörüyle ağzımla çekiyorum böyle daha kolay sanki dr bunu yazmıştı bizde böyle aldık cok ağlıyo yaparken ama mecbur çekmeyince emerken burnu dolu oldugunda agzindan nefes alip sut akcigerlere gidiyomus enfeksiyon yapıyomuş bronşit ve zatürre oluyomuş Allah korusun

Kızlar ben bise sorucam size benim sütüm tazyikli cikiyo sora azaliyo emdikçe tabi o sırada tikaniyo hemen çekip sırtına falan vuruyorum bi sorun olmaz heralde tıkanması bide oğlum uzun süre emmiyo 10 dakika emip bırakıyo 1 saatte bazen yarim saatte falan emiyo gündüz sizler yarim saat bi saat emiyo dediniz doymasa ağlar heralde dimi kafaya taktım bunu

2 3 gecedir oğlum idrarını az yapiyo bi bez degistiriyom bazen 2 ama 2 3 saatte acıkıp ağlayıp kalkiyo emiyo uyuyo tekrar dr a goturdum dün kan ve idrar aldılar kan temiz çıktı idrar kültürü sonucu çarşamba cikiyo böyle bise yasayan duyan var mı

Biz de 2 gundur aynisini yasiyoruz. Dun dr kontrolumuz vardi, sordum. Normal, bi sey olmaz dedi. Ama ben endiselendim. Az mi besleniyor acaba diye. Bugun idrari cogalmis cok sukur. Gecici bir seymis, yani umarim tekrar olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…