Benimkinin de emme süresi kısaldı anneme göre büyüdükçe çenesi güçlendiği için daha iyi çekiyor ve kısa sürede doyuyor. Ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum aç olsa duramaz ağlardı, doymasa kaka da yapmazdı

Molfix kullananlar kaç numara aldınız?
Sleepy den molfix e geçtim. Sleepy de 2 numara diye bunda da 2 aldım ama kucuk gibi. Yani onun 1 numarasıyla molfixin 2 numarası aynı sanki. İki kere de sızdırdı küçük mü geldi anlayamadım.

Inşallah canim tekrarlamaz bende endişelendim doymuyo mu yada idrar yolu enfeksiyonu yazıyodu her yerde umarım değildir
Idrar yolu enfeksiyonunun baska belirtisi var mi acaba? Biz dun kan testi de yaptirdik, olsa onda cikar miydi acaba.

Benim kız da hep sırt üstü yatıyor, yan yatırınca düzeltiyor kendini, yastıkla filan destekleme çalıştım olmadı. Yüz üstü yatmayı zaten hiç sevmiyor, yüz üstü koyunca (yastıkla desteklesem bile) basıyor çığlığı. Doktor alaturka tuvalete çömeltir gibi bir pozisyon gösterdi gazı ve kakasını rahat yaparmış öyle onu sık sık yapıyorum, ana kucağına koyuyorum vs ama faydası olmadı.

Bizim ki bugün kendiliğinden kakasını yaptı. 2 seferdir 5.günde fitil veriyoruz fitille yapıyor kakayyı 2 gün sonrası kendiliğinden bi daha yapıyor. Aslında 7.günü beklesek belki kendiliğinden yapacak ama 4.gün den sonra sancısı oluyor mızırdanıp, ağlayıp duruyor.

Annenin soylediginin aynisini dun doktorumuz soyledi. 5 dk'da memeyi bosaltir artik dedi cenesi guclendigi icin.

Rotayı bazı dr lar 2.ayda yaptırıyo bazıları 3.ayda hepsi farklı menenjit 3 doz sanirim o diğer aylarda yapılıyo sanki
Bizim doktor 3.ay yaptırıyor rotayı
Menenjit iki tip varmıs bize ikisinide yaptırmamızı önerdi totalde 7 aşı olucak galiba gelecek ay konusucaz bidaha çok detaylı konusmadık neden her iki tipide yaptırmamızı istedigini

Kaç aylık oldu bilmiyorum ama benim kız 2 buçuk aylık oldu benimki de artık 5-10 dk emiyor zorlaya zorlaya (sallayarak, pozisyon değiştirerek, meme değiştirerek vs) 15-20 dk ya tamamlatıyorum emmesini. Bu şekilde bir buçuk- iki saat kadar tok kalıyor. Acıkınca zaten ortalığı yıkıyor. 3.ayda artık bebeklerin emme gücü çok artıyormuş 10 dk emmek bile yetebiliyormuş o yüzden. Aç olsa feryat figan ağlar hiç merak etme

Benim kızım da bazı geceler daha az idrar yapıyor ama sabah ilk bezini aldığım da bayağa çok yapmış oluyor. Ben bunu uykudayken idrar yapamıyor gibi düşündüm. Üstelik ben mama da veriyorum.

Endişe etme bize de 45 günlükken bakıldı 6.7 çıktı. Doktor sıkıntı yok zamanla 5 in altına inince geçecek dedi ki iyice azaldı bugün 60 günlüğüz
Ay kızlar valla içimi rahatlattıniz doktor daha geri dönüş yapmadi ama bakalım Peki yüzündeki gözündeki sariliklar da duruyormuydu yavaş mi geçti onlarda

Kız bebek anneleri idrar yolu enfeksiyonu yasamamak için kızlarınızın ön bölgesinde kaka bırakmayın iyice temizleyin çişini yapmışsa bile mutlaka temizmi bakın
İki dudak arasına dikkat etmek lazım açıp silmek lazım dimi ben bunu sonradan akıl ettim

Ooo büyük gelişme. Tek başına mısın? Dışarda tek başınayken yemek yemene müsaade ediyor mu?
Bu soru hepinize; benim oğluşum uyumadığı ve emmedigi sürece hep ağlıyor bir tek benimki mi böyle? Hani siz agu yapıyor gülüyor diyorsunuz ya bizde onlar yok. Ne zaman başladı agular ve bilinçli gülümsemeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…