Benim oğlumda aynı memede az kaliyo ama emziği kabul etmedi biberonda zorla

Biz de 2 gundur aynisini yasiyoruz. Dun dr kontrolumuz vardi, sordum. Normal, bi sey olmaz dedi. Ama ben endiselendim. Az mi besleniyor acaba diye. Bugun idrari cogalmis cok sukur. Gecici bir seymis, yani umarim tekrar olmaz.
Inşallah canim tekrarlamaz bende endişelendim doymuyo mu yada idrar yolu enfeksiyonu yazıyodu her yerde umarım değildir

Ben hala hasta olamadım. 2 gün çok hafif lekelenme oldu geçti. Kasık ağrım oluyor ama hala tık yok. 2.5 aylık olacağız neredeyse
Bende adet olmadım 2 ay olucaz bizde 1 hafta önce kahve leke geldi bigun sora geçti dr emzirdigin için düzensiz olabilir demisti

Bende paniğim bu dr a giderken ama sen bacağından tutyosun dr da ultrasonla bakıp çekiyo cok kolay birinci ayda yaptirmistik

Bi an beni anlatıyorsun sandım aynılarını yaşıyoruz ilk zamanlardan beri benim kızım da emerken hep genzine kaçıyor doktor hiç bişey olmaz başını biraz yüksekte tut emerken dedi öyle yapıyorum yine de kaçırdığı oluyor sütüm tazyikli. Emme süresi de aynı sizinki gibi 10 dakka beş dakka geceleri de aynı.Ama çok şükür çişli bez sayısı iyi. Kontrolde kilosu da güzeldi hatta doktor sadece anne sütüne göre çok güzel dedi. Demem o ki çişli bez sayısı iyi ve kilosu da normalse hiç takılma bu duruma

Inşallah canim tekrarlamaz bende endişelendim doymuyo mu yada idrar yolu enfeksiyonu yazıyodu her yerde umarım değildir
İdrar yolu enfeksiyonunda tek belirti idrar azlığı değildir idrarında koyulaşma ve koku var mı. Bir de bebeğinizin kusması var mı? Geceleri benim kızımda az emince bezini doldurmuyo bi bezi azsa diğeri fazla oluyor

Sağol canım içimi rahatlattin herşeyi kafama takıyorum herşeyden yoruldum taka taka bende kafasını dik tutarak emziriyorum ama yinede tikaniyo kilo alımı iyi çişini gündüz iyi yapiyo ama son 2 3 gündür gece az yapiyo takipteyim

Aynen benimkide bi bezi az bi bezi hic yok kadar nerdeyse koku yok dün dr da kusma ateş var mı yok dedim kusma gün içinde fazla emdigini cikartiyo mesela

Aylık 1 kilo iyi aslında ama farklı düşünüyorlar işte benim sütüm bi gün az geliyo bi gün cok anlamadım gitti aynı şeyleri yiyip içiyorum ama
Benimde öyle ne yiyorum da sutum azalıyo artıyo anlamadım gitti hep aynı şeyler genelde bi günü bi gününü tutmuyo. Senin bi kilo gayet iyi daha ne olsun içini ferah tut:)

Aynen benimkide bi bezi az bi bezi hic yok kadar nerdeyse koku yok dün dr da kusma ateş var mı yok dedim kusma gün içinde fazla emdigini cikartiyo mesela
Çok emdiğininde benim kız da çıkarıyor fazlasını. Bende ilk zamanlar çok panik tim sürekli bişeyi var modundaydım panik atak oldum resmen.Şimdi biraz daha rahatım. Prima kullanıyorum ben onun kokusunu acaba idrarı mı kokuyor diye idrar tahlili bile yaptırdım tabi ki bişey çıkmadı sonra akıllandım enfeksiyon olsa başka belirtiler de olur.

Afyon canım ev sıcak ama geceyle gündüz arasında çok fark var. Gece dereceyi artiriyorum sapka da takiyorum alışkanlık oldu. Bi de gözüne iniyo uyurken hoşuna gidiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…