Canım bizim 40 i geçtikten sonra daha bı bilinçli gülüyor gibi yani 1 haftadır. Birde mizmizlaninca masaj yapıyorum zeytinyağı ile göbeğine ayak tabanına mutlu oluyor ondan sonra giydirince biraz daha sakin duruyor yani en fazla 20 dk uyumazsa sonra kucak kucak emzirme Faslı falan

Kanguruyla cıkıyorum uyuyakalıyor bi süre sonra acık havada
Uyurkende alısveriş senin cay kahve yemek molası benim deli dana gibi takılıyorum
Gülmeler ve agular bi aydır var
Doktorda 2.ay kontrolunde sordu basladı dimi diye

Mesajla da görüştük götürdük de.

Ay kızlar valla içimi rahatlattıniz doktor daha geri dönüş yapmadi ama bakalım Peki yüzündeki gözündeki sariliklar da duruyormuydu yavaş mi geçti onlarda
45 günlükken bakıldığında gözündeki ve yüzündeki sarılığı duruyordu hatta doktor kendi söyledi sarılığı hala var tahlil bakalım diye ben uzamış sarılık olduğunu zamanla geçeceğini kabul etmiştim. Tahlil sonucundan sonrada doktor aynı şeyi söyledi zamanla geçecek hatta bugün bile tamamen geçmiş değil ama takılmıyorum

Ben de senin gibi diyordum ama ikinci ayın sonunda gülmeler agulamalar başladı. Bu sabah mesela o beşiğinde agulayıp bakınırken ben kahvaltı ettim. O an keyfi yerindeyse gaz sancısı yoksa bi süre takılıyor beşiğinde ya da anakucağında. O dönem zor gerçekten uyumadığı ve emmediği zamanlarda sadece ağlıyordu benimki de, sancıları oluyor annesi ne yapsın minnoşlar.

Maşallah size yaaa. Kanguru sırt çantasıyla beraber kullanılıyor mu? Hangi kanguruya kullanıyorsun ve yenidoğan aparatıyla mı kullanıyorsun?

Benimki de memede çok kalmıyor ama ben zaten sağdığım sütü de biberonla veriyorum ,

Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz seninle doktor bir anonce yazsada banada aynı şeyi söylese inşallah ya yoksa çok taktım bu ara

Benimki masajdan hiç hoşlanmıyor, giyinmeyi sevmiyor çıplak yaşasın istiyor. Banyo hoşuna gidiyor bir de altının açılması. Ama iş tekrar giyinmeye geldi mi yırtıyor kendini

Benimki de memede çok kalmıyor ama ben zaten sağdığım sütü de biberonla veriyorum ,
Benimkide bazen az emiyor uyuyor tam çok güzel dalmış derken et kopmuscaisina ağlayarak uyanıyor gaz sancısı girdi zannettim bikere çünkü yeni emzirmistim üstünü soydum daha morarak ağladı korktum çok kötü sancısı var sandım birde mememe tutayım dedim sussun diye öyle güçlü emdiki sanarsin oruç tutturmusuz meğer çocuk açmış anlamıyorum bazen işte böyle doydu zannediyorum

Ben 2 no kullanıyorum şuan , hiç sızdırma olmadı çok güzel hapsediyor , alt kısmı biraz bol bırakıyormusun

Maşallah size yaaa. Kanguru sırt çantasıyla beraber kullanılıyor mu? Hangi kanguruya kullanıyorsun ve yenidoğan aparatıyla mı kullanıyorsun?
Sen İzmir’desin uzunca süre kullanırsın edin mutlaka
Solomom benimki istersen sırt cantası takarsın ama ben uyuyacagını bildigim icin yanıma sadece kartlar para anahtar ve agız mendili alıyorum kendi gözleri var kangurunun ona koyabilirsin aldıgın modele göre veya sırt çantasında takabilirsin arkana bebek önde oluyor cunku
4 aylıga kadar yeni doğan aparatıyla kullanım öneriyorlar öyle kullanıyoruz bizde

Biz de beklemedeyiz hala. Cok kisa bir esref saati var, o da genelde gece uyandigimda ya da sabah. O zaman guluyor ya da konusmalarima karsilik veriyor. Onun disinda agliyor cogunlukla. Ama 20 gun oncesine gore daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…