Benimki de öyle , emince yatırıyorum ayağıma veya beşiğe , emziği hemen vermessem sinirleniyor , bir kapışı var görmen lazım uyku arkadaşını boşuna yaptırmışım emzik onun uyku arkadaşı
Ooo büyük gelişme. Tek başına mısın? Dışarda tek başınayken yemek yemene müsaade ediyor mu?
Bu soru hepinize; benim oğluşum uyumadığı ve emmedigi sürece hep ağlıyor bir tek benimki mi böyle? Hani siz agu yapıyor gülüyor diyorsunuz ya bizde onlar yok. Ne zaman başladı agular ve bilinçli gülümsemeler
Benimki de takılıyor bir süre kendi kendine , beşiğinde sıkılıyor salona veya mutfağa pusetini koyup müzik açıyorum kızıma göre bir süre takılıp beni izliyor , sıkılınca emzik veriyorum bir süre daha oyalanıyor. Agular fln bizde de çok yok şuan , konuşup sohbet edince ses çıkarıyor genelde
Kanguruyla cıkıyorum uyuyakalıyor bi süre sonra acık havada
Uyurkende alısveriş senin cay kahve yemek molası benim deli dana gibi takılıyorum
Gülmeler ve agular bi aydır var
Doktorda 2.ay kontrolunde sordu basladı dimi diye
Benimkide bazen az emiyor uyuyor tam çok güzel dalmış derken et kopmuscaisina ağlayarak uyanıyor gaz sancısı girdi zannettim bikere çünkü yeni emzirmistim üstünü soydum daha morarak ağladı korktum çok kötü sancısı var sandım birde mememe tutayım dedim sussun diye öyle güçlü emdiki sanarsin oruç tutturmusuz meğer çocuk açmış anlamıyorum bazen işte böyle doydu zannediyorum
Bana zaten memede hiç doymuyor gibi geliyor
O çene kasları güçlenene kadar benimki biberonla çoktan alıştığı için meme hep aralarda kurtarıcım
Süt ısınırken mesela, yatmaya yakın , özlediğinde , gece uyandığında vs hep meme , ama düzenli saatlerde tam doyurucu menüsü biberon
Tabi bende hatta 2 numarayı üstten hafif katlıyorum dışa doğru bacakları çok hareketlendi , sürtüp tahriş etmesin diye
2 rahat olur bence sana da boyu iyi çünkü
Hava güzelken yaptın yaptın sonra kış gelince hic cıkamazsın
Bende ilk anlatmısımdır cumartesi öglene kadar kargoya yetişmem lazım 12de kapatıyor diye 11i gece kızı aglata zırlata zoraki kanguruyu takamadan cıktım dısarı
Dışarıda bizim kız sustugunu bildigim icin sakinleyince yoldan gecen bi kadından yardım alarak giydim kangurumu sonrasıda bibucuk saate yakın icinde uyumustu
Bugun cok sıcak ve kalın giydirdigim icin cok terleyip rahatsız oldu sanırım yarım saat falan uyudu ama geri kalan süredede hareket halinde oldugum ve dışarıda oldugumuz icin yıkmadı ortalıgı
Zaten güneşi görünce hop kapıyor gözünü uyumasa bile kapamasıda ön hazırlık diye düşünüyorum rahatsız oluyor cok güneşten benimde işime geliyor :)
Tabi bende hatta 2 numarayı üstten hafif katlıyorum dışa doğru bacakları çok hareketlendi , sürtüp tahriş etmesin diye
2 rahat olur bence sana da boyu iyi çünkü
Ben baglayamadim bunu heralde. 3buyuk gelebilir.
Ben de dışa doğru katlıyorum. Alt kısmını da bol bırakmaya çalışıyorum ama neden böyle oldu ki. Bi dahakine alt kısmi daha dikkatli yapcam inş sızmaz
Cok iyi yapmıssın güle güle kullansın :)
Gap ten ben ter yaz bası 2 tane almıstım cok güzel gercekten biri 3-6ay biri 6-12 3-6 suanda büyük 6-12yi seneye anca giyer
bedenleri bi tuhaf zıbınları pantolonları falanda öyle kimisi cok büyük kimisi tam kimisi kücük söyledigi aya göre
Ben bez ve mendil stoklayacagım da henüz bakamadım hava mükemmel eşim calısıyor yok bizde kızımla cıktık dısarı ikimiz yemek yiyorum simdi
Kanguruyla cıkıyorum uyuyakalıyor bi süre sonra acık havada
Uyurkende alısveriş senin cay kahve yemek molası benim deli dana gibi takılıyorum
Gülmeler ve agular bi aydır var
Doktorda 2.ay kontrolunde sordu basladı dimi diye
Benimde öyle ne yiyorum da sutum azalıyo artıyo anlamadım gitti hep aynı şeyler genelde bi günü bi gününü tutmuyo. Senin bi kilo gayet iyi daha ne olsun içini ferah tut:)
Çok emdiğininde benim kız da çıkarıyor fazlasını. Bende ilk zamanlar çok panik tim sürekli bişeyi var modundaydım panik atak oldum resmen.Şimdi biraz daha rahatım. Prima kullanıyorum ben onun kokusunu acaba idrarı mı kokuyor diye idrar tahlili bile yaptırdım tabi ki bişey çıkmadı sonra akıllandım enfeksiyon olsa başka belirtiler de olur.
Inşallah bende aticam su panik halimi benim oglum yoğun bakımda yattı doğumunun 3. Günü çişini yapmiyodu kanda enfeksiyon cikti 1 hafta ayrı kaldik ondan bu paniğim hep bi kaybetme korkusu Allah korusun yavrularımızı
Benimkinin de emme süresi kısaldı anneme göre büyüdükçe çenesi güçlendiği için daha iyi çekiyor ve kısa sürede doyuyor. Ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum aç olsa duramaz ağlardı, doymasa kaka da yapmazdı
Benimki de öyle , emince yatırıyorum ayağıma veya beşiğe , emziği hemen vermessem sinirleniyor , bir kapışı var görmen lazım uyku arkadaşını boşuna yaptırmışım emzik onun uyku arkadaşı
Molfix kullananlar kaç numara aldınız?
Sleepy den molfix e geçtim. Sleepy de 2 numara diye bunda da 2 aldım ama kucuk gibi. Yani onun 1 numarasıyla molfixin 2 numarası aynı sanki. İki kere de sızdırdı küçük mü geldi anlayamadım.