Kıyamam yaa o da çok zor. Benim kız karnı doyunca memeyi bırakıp emzik istiyor emzikle uyuyacakmış küçük hanım
Benimki de öyle , emince yatırıyorum ayağıma veya beşiğe , emziği hemen vermessem sinirleniyor , bir kapışı var görmen lazım uyku arkadaşını boşuna yaptırmışım emzik onun uyku arkadaşı

Ben 2 no kullanıyorum şuan , hiç sızdırma olmadı çok güzel hapsediyor , alt kısmı biraz bol bırakıyormusun
Benimki zaten zayıf 2nin olması lazım o zaman. Bırakıyorum da bi dahakine bi daha dikkat edeyim bakalım.

Benimki de takılıyor bir süre kendi kendine , beşiğinde sıkılıyor salona veya mutfağa pusetini koyup müzik açıyorum kızıma göre bir süre takılıp beni izliyor , sıkılınca emzik veriyorum bir süre daha oyalanıyor. Agular fln bizde de çok yok şuan , konuşup sohbet edince ses çıkarıyor genelde

Son düzenleme:
Ay süper yaa bende o cesaret yok

Bana zaten memede hiç doymuyor gibi geliyor
O çene kasları güçlenene kadar benimki biberonla çoktan alıştığı için meme hep aralarda kurtarıcım
Süt ısınırken mesela, yatmaya yakın , özlediğinde , gece uyandığında vs hep meme , ama düzenli saatlerde tam doyurucu menüsü biberon

Ay süper yaa bende o cesaret yok
Hava güzelken yaptın yaptın sonra kış gelince hic cıkamazsın
Bende ilk anlatmısımdır cumartesi öglene kadar kargoya yetişmem lazım 12de kapatıyor diye 11i gece kızı aglata zırlata zoraki kanguruyu takamadan cıktım dısarı
Dışarıda bizim kız sustugunu bildigim icin sakinleyince yoldan gecen bi kadından yardım alarak giydim kangurumu sonrasıda bibucuk saate yakın icinde uyumustu
Bugun cok sıcak ve kalın giydirdigim icin cok terleyip rahatsız oldu sanırım yarım saat falan uyudu ama geri kalan süredede hareket halinde oldugum ve dışarıda oldugumuz icin yıkmadı ortalıgı
Zaten güneşi görünce hop kapıyor gözünü uyumasa bile kapamasıda ön hazırlık diye düşünüyorum rahatsız oluyor cok güneşten benimde işime geliyor :)

Tabi bende hatta 2 numarayı üstten hafif katlıyorum dışa doğru bacakları çok hareketlendi , sürtüp tahriş etmesin diye
2 rahat olur bence sana da boyu iyi çünkü
Ben baglayamadim bunu heralde. 3buyuk gelebilir.
Ben de dışa doğru katlıyorum. Alt kısmını da bol bırakmaya çalışıyorum ama neden böyle oldu ki. Bi dahakine alt kısmi daha dikkatli yapcam inş sızmaz

yaa çok güzel öykü bence tam gezmeci evi sevmiyor

Benimki agucayı çözemedi hala agu yok bizde hııııı, heee gibi sesler çıkarıyor yavrum. O kadar agu diyorum ama öğrenemedi hala

Inşallah bende aticam su panik halimi benim oglum yoğun bakımda yattı doğumunun 3. Günü çişini yapmiyodu kanda enfeksiyon cikti 1 hafta ayrı kaldik ondan bu paniğim hep bi kaybetme korkusu Allah korusun yavrularımızı

Aynen ağlar durmaz sonuçta annenin dediği doğru baya iyi çekiyo emerken hemen doyuyo sanirim

İyi bari sevindim bi tek benimki öyle değilmiş

Molfixin kalıbı ufak 1 numarasında anladım bunu sleppy biraz daha büyük kalıp sleppy sizdiriyo bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…