Çok geçmiş olsun ben son kullanma tarihi çok yakınsa bile dikkat ediyorum yemiyorum

Ya sorma bende nasıl düzene sokcam ne ile koruncam bilmiyorum sırf bu yüzden cesaret edemedim daha doğumdan sonra nasıl olur bilmiyorum
Bana doktorum desirett diye bi hap önerdi emzirirken kullanabilirsin dedi. Ben de cesaret edemiyorum hapı da kullanmadim hiç daha süte geçer fln guvenemedm

Evet alışınca zor oluyormuş ayırmak biz birlikte yatmadık hiç bana kalsa yatardımda eşim cok deli yatıyo korkuyo ezerim diye

Ben ona care bulamadim. Kafasinin arkasi svrilmeye baslamusti. E bebekten duz kafa yastigi aldim. Ortasi çukur. Ne yone yatarsa yatsin kafasi yuvarlak oldu.
Yastık işe yaradımı? Bizimkinin kafa yapısı sivri işe yradıysa alayım yastıktan

Çok geçmiş olsun , Allah korumuş
eşine de haber verseydin keşke

Çok geçmiş olsun canım

Cok tesekkur ederim evet cok dikkat etmek gerekiyor yediklerimize. Guzel bir ders aldim dun bir daha tekrarlamam artik

Cook geçmiş olsun..
Aman dikkat ben çok dikkat ederim skt ye. Allahtan bebise de sana da bisey olmamis. Normalde o anda insan dusunemez bunların hepsini. Anne olmak böyle bisey dimi
Cok tesekkur ederim. Evet o an zaten kendimi hic dusunmedim sadece aman aglamasin aman kusmasin aman bana bir sey olursa nasil beslenecek bu cocuk.. hep bunlar gecti aklimdan. Esime de dun soyledim, hemen pompa almamiz gerekiyoe bana bir sey olursa bu cocuk ac kalmasin diye

Öyle valla her bebek bir olmuyo canım
Türlü türlü huyları var el kadarcık bebelerin

Iyi yapmissin yaptirarak. Kizim olsa ben de yaptirirdim o asiyi. Milyonda bir risk bile olsa cocugum icin o riski yoketmek isterim. Ki bu hastaliklar hic de oyle dendigi gibi nadir gorulen hastaliklar degil.

Arkadaşlar her emmeden sonra gazını çıkarıyor musunuz? Memede uyuyunca gece ben direkt yatırıyorum ya da uyuduğu için gazı çıkmıyo, bu yüzden mi gazımız oluyo bu kadar.

Arkadaşlar her emmeden sonra gazını çıkarıyor musunuz? Memede uyuyunca gece ben direkt yatırıyorum ya da uyuduğu için gazı çıkmıyo, bu yüzden mi gazımız oluyo bu kadar.
Ben bebeğim de uyuduğunda bazen gazını çıkarmıyor. Gündüzleri uyanık durumdayken yüz üstü yatır biraz gazı varsa çıkartıyor o zaman. Bir de gazı çıkınca bazen hepsi çıkmış olmuyor

Ben çıkarıyorum çünkü uyanmasın diye bikaç kez çıkarmadan yatırdım bi on dakika sonra uyanıp ağlamaya başladı omzuma alıp sırtına vurunca hemen gaz çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…