Çok geçmiş olsun ben son kullanma tarihi çok yakınsa bile dikkat ediyorum yemiyorum@honey bunch bugun seni andim ve seni cok iyi anladim. Arkadaslar bugun sanirim zehirlendim ben. Gunduz aldim oglumu disari ciktim havayi da guzel bulup. Donerken su amerikan burgercisi var ya kirmizi alev amblemli ordan dondurma aldim. Eve gelince yedim. Aksama dogru da aciktim. Dun kv gelip borek yapti. Lor peyniri vardi evde skt si gecmisti ama tadina baktik bir sikinti yoktu. Ondan yedim. Sonra bas agrisi basladi. Migrene dondu. Ben de ilac almamak icin inat ettim. Bazen turk kahvesi icince geciyordu basim yine kahve yaptım ictim. Sonra bi an bas agrim artmaya, zonklamaya ve midem bulanmaya basladi. Ayaga kalkmaya calistim basim dondu. Oglum uyuyordu o sirada uyandi. Yanina gitmeye calistim ama gidemedim.Esim de mesaiye kalmisti avrupa yakasinda calisiyor biz anadoluda oturuyoruz. Nr yapacagimi bilemedim. Oglumu aldim kucgima yastiklarla destekledim saglama aldim. Kendim de biraz koltuga uzanir givi oturdum. Bayilirsam sorun olmayacak sekilde aldim pozisyonumu. Allah oyle bir kuvvet veriyormjs ki o anda bile emmesi bitince cocugu reflu yatagina yatirabildim. Sonra kosa kosa tuvalete gittim ve yedigim ne varsa cikardim. Bi arkadasim var o da dogjm yapti benimle beraber. Onu cagirdim. Tek dusundugum bana bse olursa oglumu o emzirebilsin. Cunku sut sagip dolaba fln koymadim hic. Bugun ders cikardim ki sagip sagip koymak gerek dolaba. Arkadasim geldi hemen haslanmis patates yaoti yedim kendime geldim cok sukur. Ama cocuk varken cok kotuymus bunlari yaşamak
İnşallah. Tuvaletini yapmasına da yardım eder mi ki bu damlaİnşallah işe yarar
Bana doktorum desirett diye bi hap önerdi emzirirken kullanabilirsin dedi. Ben de cesaret edemiyorum hapı da kullanmadim hiç daha süte geçer fln guvenemedmYa sorma bende nasıl düzene sokcam ne ile koruncam bilmiyorum sırf bu yüzden cesaret edemedim daha doğumdan sonra nasıl olur bilmiyorum
Evet alışınca zor oluyormuş ayırmak biz birlikte yatmadık hiç bana kalsa yatardımda eşim cok deli yatıyo korkuyo ezerim diyeDeneyimli anneler bebeklerinizle birlikte yatıyormusunuz veya yattınızmı hiç
Bikaç haftadır kızım babasıyla yatıyor sabaha dogru yanıma geliyorlar ilk basta uyuma fikri hosuma gitti sonra hasta oldum aman bulasmasın diye devsm ettik derken dün yerine koyuyoruz gece bile yarım saatte bir uyanıp agladı durdu
Gece birlikte yatmaya devam etseler veya kendi yatağımıza alsak sonradan ayırması cok mu zor olur
Yastık işe yaradımı? Bizimkinin kafa yapısı sivri işe yradıysa alayım yastıktanBen ona care bulamadim. Kafasinin arkasi svrilmeye baslamusti. E bebekten duz kafa yastigi aldim. Ortasi çukur. Ne yone yatarsa yatsin kafasi yuvarlak oldu.
Çok geçmiş olsun , Allah korumuş@honey bunch bugun seni andim ve seni cok iyi anladim. Arkadaslar bugun sanirim zehirlendim ben. Gunduz aldim oglumu disari ciktim havayi da guzel bulup. Donerken su amerikan burgercisi var ya kirmizi alev amblemli ordan dondurma aldim. Eve gelince yedim. Aksama dogru da aciktim. Dun kv gelip borek yapti. Lor peyniri vardi evde skt si gecmisti ama tadina baktik bir sikinti yoktu. Ondan yedim. Sonra bas agrisi basladi. Migrene dondu. Ben de ilac almamak icin inat ettim. Bazen turk kahvesi icince geciyordu basim yine kahve yaptım ictim. Sonra bi an bas agrim artmaya, zonklamaya ve midem bulanmaya basladi. Ayaga kalkmaya calistim basim dondu. Oglum uyuyordu o sirada uyandi. Yanina gitmeye calistim ama gidemedim.Esim de mesaiye kalmisti avrupa yakasinda calisiyor biz anadoluda oturuyoruz. Nr yapacagimi bilemedim. Oglumu aldim kucgima yastiklarla destekledim saglama aldim. Kendim de biraz koltuga uzanir givi oturdum. Bayilirsam sorun olmayacak sekilde aldim pozisyonumu. Allah oyle bir kuvvet veriyormjs ki o anda bile emmesi bitince cocugu reflu yatagina yatirabildim. Sonra kosa kosa tuvalete gittim ve yedigim ne varsa cikardim. Bi arkadasim var o da dogjm yapti benimle beraber. Onu cagirdim. Tek dusundugum bana bse olursa oglumu o emzirebilsin. Cunku sut sagip dolaba fln koymadim hic. Bugun ders cikardim ki sagip sagip koymak gerek dolaba. Arkadasim geldi hemen haslanmis patates yaoti yedim kendime geldim cok sukur. Ama cocuk varken cok kotuymus bunlari yaşamak
Çok geçmiş olsun canım@honey bunch bugun seni andim ve seni cok iyi anladim. Arkadaslar bugun sanirim zehirlendim ben. Gunduz aldim oglumu disari ciktim havayi da guzel bulup. Donerken su amerikan burgercisi var ya kirmizi alev amblemli ordan dondurma aldim. Eve gelince yedim. Aksama dogru da aciktim. Dun kv gelip borek yapti. Lor peyniri vardi evde skt si gecmisti ama tadina baktik bir sikinti yoktu. Ondan yedim. Sonra bas agrisi basladi. Migrene dondu. Ben de ilac almamak icin inat ettim. Bazen turk kahvesi icince geciyordu basim yine kahve yaptım ictim. Sonra bi an bas agrim artmaya, zonklamaya ve midem bulanmaya basladi. Ayaga kalkmaya calistim basim dondu. Oglum uyuyordu o sirada uyandi. Yanina gitmeye calistim ama gidemedim.Esim de mesaiye kalmisti avrupa yakasinda calisiyor biz anadoluda oturuyoruz. Nr yapacagimi bilemedim. Oglumu aldim kucgima yastiklarla destekledim saglama aldim. Kendim de biraz koltuga uzanir givi oturdum. Bayilirsam sorun olmayacak sekilde aldim pozisyonumu. Allah oyle bir kuvvet veriyormjs ki o anda bile emmesi bitince cocugu reflu yatagina yatirabildim. Sonra kosa kosa tuvalete gittim ve yedigim ne varsa cikardim. Bi arkadasim var o da dogjm yapti benimle beraber. Onu cagirdim. Tek dusundugum bana bse olursa oglumu o emzirebilsin. Cunku sut sagip dolaba fln koymadim hic. Bugun ders cikardim ki sagip sagip koymak gerek dolaba. Arkadasim geldi hemen haslanmis patates yaoti yedim kendime geldim cok sukur. Ama cocuk varken cok kotuymus bunlari yaşamak
Cok tesekkur ederim evet cok dikkat etmek gerekiyor yediklerimize. Guzel bir ders aldim dun bir daha tekrarlamam artikÇok geçmiş olsun yediklerimize cok dikkat etmemiz gerekiyogerçekten dolaba sağıp koymak lazım hasta olurum emziremem diye hep bunu düşünürüm bebekle tekim bende gerçekten çok zor Allah yardım etmiş bende arada baş dönmesi yaşıyorum anlık bayilicam oğlum tek ağlar kimse duymaz diye ödüm patliyo
Cok tesekkur ederim. Evet o an zaten kendimi hic dusunmedim sadece aman aglamasin aman kusmasin aman bana bir sey olursa nasil beslenecek bu cocuk.. hep bunlar gecti aklimdan. Esime de dun soyledim, hemen pompa almamiz gerekiyoe bana bir sey olursa bu cocuk ac kalmasin diyeCook geçmiş olsun..
Aman dikkat ben çok dikkat ederim skt ye. Allahtan bebise de sana da bisey olmamis. Normalde o anda insan dusunemez bunların hepsini. Anne olmak böyle bisey dimi
Öyle valla her bebek bir olmuyo canımSizinkiler günlerce kaka yapmıyor ama çok da rahatsız olmuyorlar galiba. Benimki günde 3-4 kez yapıyor normalde ama 1 kez yaptıysa aşırı rahatsız oluyor nerdeyse ıkınmaktan uyuyamıyor, çocuktan çocuğa değişiyor demek
Bence eder. Damlayla şurup aynı etkide mi bilmiyorum ama bizimki gazdan kıvranıyordu. 6 saatte 1 veriyorum. Düzenli kullanınca çok iyi geldi şükürİnşallah. Tuvaletini yapmasına da yardım eder mi ki bu damla
onu da mı biz düşünelim eşler korunsunYa sorma bende nasıl düzene sokcam ne ile koruncam bilmiyorum sırf bu yüzden cesaret edemedim daha doğumdan sonra nasıl olur bilmiyorum
Iyi yapmissin yaptirarak. Kizim olsa ben de yaptirirdim o asiyi. Milyonda bir risk bile olsa cocugum icin o riski yoketmek isterim. Ki bu hastaliklar hic de oyle dendigi gibi nadir gorulen hastaliklar degil.Canım ben iki kızıma da yaptırdım. Hatta büyüğe rahim ağzı kanseri aşısını da yaptırdım. Ama bebeğim için sağlık ocağına gittiğimde hemşire tutturdu yapmak istemiyorum diye. Çocuğu boş yere ağlatayım diyorsan yaparım diyor bir de. Hayır iki ablasına da yaptırdım bu bebişe yaptırmazsam ve allah korusun başına birşey gelirse vicdan azabından ölürüm ben dedim. Kararını ver önümüzdeki aya kadar bu aşılar hep show dedi kadın.
Benimki de usuttu gibi, burnu hep tikali ne kadar acsam da. Doktoruna yazdim, cagirdi. Simdi muayeneyi bekliyorum.benim kızda grip havası seziyorum. sağ gözü hafif sulandı. burnu tıkandı serum fizyolojik yapıyorum. baska napmalı?
Asiyi alip goturursen yapiyor.Saglık ocagı rotayla menengikoku yapıyor mu ki
Geçmiş olsun. Siz izmirde miydiniz?Benimki de usuttu gibi, burnu hep tikali ne kadar acsam da. Doktoruna yazdim, cagirdi. Simdi muayeneyi bekliyorum.
Ben bebeğim de uyuduğunda bazen gazını çıkarmıyor. Gündüzleri uyanık durumdayken yüz üstü yatır biraz gazı varsa çıkartıyor o zaman. Bir de gazı çıkınca bazen hepsi çıkmış olmuyorArkadaşlar her emmeden sonra gazını çıkarıyor musunuz? Memede uyuyunca gece ben direkt yatırıyorum ya da uyuduğu için gazı çıkmıyo, bu yüzden mi gazımız oluyo bu kadar.
Ben çıkarıyorum çünkü uyanmasın diye bikaç kez çıkarmadan yatırdım bi on dakika sonra uyanıp ağlamaya başladı omzuma alıp sırtına vurunca hemen gaz çıkardıArkadaşlar her emmeden sonra gazını çıkarıyor musunuz? Memede uyuyunca gece ben direkt yatırıyorum ya da uyuduğu için gazı çıkmıyo, bu yüzden mi gazımız oluyo bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?