Canim cok gecmis olsun. Ben de benzer birseyi sardalya balığında yasadim. Hep aldigimiz bakikciydi ama taze ve bayat bakiklari karistirmis sanki bazi baliklar daha diriydi. Kizartip yedim. Ve 4 saat sonra karin agrisi ve circir oldum. Ama halsizlik vs yoktu. Aksamina midem bulandi ama doktora gidecek boyutta degildi. Korktum acikcasi. Baska yerden balik alacagiz ve uzin sure sardalya yemeyi dusunmuyorum.

Benim dondurucida cok sutum var. Ise baslayinca vermek icin stok yaptim. Hem de sutum artsin diye sagdim. Su an biraz azaldi sutum ama donrurucuda en azindan sutum var. Disimi de doldurtsam oradan veririz. Sikintim bebek biberon sevmiyor. Ne guzel bbiberon emiyordu simdi 30 cc emip birakiyor biberonu.

Bence karakter meselesi. Bazı çocuklar hemen alışıyor bazılarını nereye yatırsan orda uyuyor. Şimdi değil de büyükken, herşeye akli ererken yatırırsan ayrılmak istemez tabi ama şu an öyle bir alışkanlık olmaz bence. Uyku eğitimine bile 6. aydan sonra başlanıyor. Ben canım nereye isterse yatırıyorum bi gece aramızda bi gece yatağında. Uyuyacaksa uyuyor, yok o gece beni yatırmayacaksa hiç bi türlü uyumuyor

morcivertkedi benimkinin geçen haftaya kadar hiç iz yok gibiydi. Şuan kıpkırmızı ve kabuklandı. (1.5 ay sonra yani)

Bi bayılma numarası yapıverseydin vay vicdansızlara bak sen bi de senden hizmet beklemişler. Bana gelen misafir sağolsun kızın uyanık olduğu zamanlarda hep çaylarını bile kendileri koydular, bazısı beni mutfağa bile sokmadı sen bebeğine bak diye.

Canım sen o anda önce kendini düşün süt vs diye dertlenme, en kötü ihtimal mama alıp gelip kaşıkla yedirirler bir öğün.

B Benimkiler de öyleydi.hatta bulaşıcı ve mutfağında hallettiler sağolsunlar.

morcivertkedi benimkinin geçen haftaya kadar hiç iz yok gibiydi. Şuan kıpkırmızı ve kabuklandı. (1.5 ay sonra yani)
hiçbir şey yapmaya gerek yokmuş kendiliğinden geçiyormuş. bizimde çok minicik iğne izi var. belki 1-2 ay sonra böyle olur.
şu nezleye ne yapayım tecrübeli anne sabah yine serum verip aspiratörle çektim. gözleri kücüldü sulu sulu hapsırıyor ara ara

Ben deneyimli değilim ama ben de beraber yatıyorum kızımla benimki gündüz beşikte uyuyor gece yanımda uyuyor böyle alıştı galiba gece uykuya dalamıyor beşikte bi de ben mecburiyetten yanımda yatırmaya alıştım çünkü eşim yok evimize geçince artık bu düzen bozulacak çünkü beşikte uyutmaya çalışcam bizden ayrı yatmaya alışması gerekiyor

Yeni doğum yaptigimda 4 lt suyu rahat iciyodum şimdi azalttim, tekrar artirayim. Yeşillik bende bol bol tuketiyorum. Yoğurt yemiyorum ne zamandır aslında kalsiyum da almak lazim. Çok teşekkürler

Yeni huyumuz gobegimde uyumak. Yerine koyunca uyanan, once kucagimda uyuyup oradan gobegime kayip orada horlayan bi bebegim var artik
Ayy benimki de horluyor. Yetiskin horlamasindan tek farki hirilti gibi dusuk desibelde olmasi. Resmen horrr pşşss diye horluyor benimki.

Sık sık emzirmekten başka birşey veremezsin şuan maalesef. İyileşene kadar sen bağışıklığı kuvvetlendirecek şeyler tüket. Sarımsak gaz yapar biraz ama sarımsaklı bol limonlu çorbalar iç varsa kemik suyu ekle.
Bir de tamamen iyileşene kadar mümkün mertebe pek kimseyle bir araya gelmesin. Gelen kişide o an yok gibi görünür ama mesela bronşiolit 3gün sonra ortaya çıkıyor bu sürede o kişi bağışıklığı zayıflamış olan başka birine çoktaan bulaştırmış oluyor. Sadece nezle olarak geçer gider hemen iyileşir inşaallah.

Ben çıkarıyorum çünkü uyanmasın diye bikaç kez çıkarmadan yatırdım bi on dakika sonra uyanıp ağlamaya başladı omzuma alıp sırtına vurunca hemen gaz çıkardı
15 dakika omzunda gezmiyorum çıkarmıyor pes ediyorum. Memede uyuyakalıyor gece zaten çoğunlukla, o zaman hiç çıkarmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…