Kızlar doğum sonrası vücut temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Benim yaram hâlâ sızlıyor çünkü öncesinde de parmağım ufacık kesilse bir ay sürüyodu iyileşmesi korkuyorum canımın çok yanmasından ama jiletle de olmaz ki

inşallah. tavuk sulu çorba yapayım bari. tesekkür ederimm. ıhlamur falan da içeyim bol limonlu

Biz de bugun kalca ultrasonu olduk..bir sorun cikmadi.1 haftada 175 gr.bezle. bezden kac gr dusuyorduk ? 5kiloydu yine bezle tartildiginda.simdi 5.175 mamayi kesebilirsin dedi burdaki doktorda.sukur bugunlere gözde problem gormustu aile hekimi kirmizi alani goremedim demisti onda da sorun yok ama 1 yasinda gorecegim yine dedi baya bir ugrasti 2 kez damla damlatildi falan cok agladi :) bu arada anneanneyle ask yasiyorlar..resmen konusuyorlar kendi olusturduklari dille her sabah güluyorlar birbirlerine annem daha sakin biz variz diye.. bizim kiz geceleri yanimda yatiyo genis yatakta ve sallamadan uykuya dalmaya basladi cok seviniyorum 2 aksamdir koydum yanima beyaz gurultuyu actim uyudu..gece 3te kalkat bana zindan eder geceyi dedim ama yine uyudu gazimiz fazla onuda kucaktan kucaga hallediyoruz.bizden böyle

Memeden başka uyumuyor nasıl uyutuyorsun peki?
Bi kaç hafta öncesine kadar memede uyuyodu hep. Hatta bikac kez yanımda yatirdim. Bu sefer ben nerdeyse hiç uyuyamadim ezerim fln diye.
Şimdi yine memede de uyuyo salliyorum bi de kolik müzikleri dinletiyorum geri uyuyo. Bi ara hicaz makamı ninniler dinletmistim böyle piss eeee sesleri onda da uyudu. Ama memedeki kadar uzun uyumuyo tam düzen oturtamadik yani. Galiba memedeyken uykusunu aliyo

Sezaryen dogummu yaptim bilmuyorum ama benimki sezaryendi. Benimde canim cok tatlidir ama ayda 1 kere agdaya mutlaka giderim hamilelikte bunu sıklastirmistim daha hassaslastik canimiz yanmasib diye. 40 im ciktiginda bende korka korka gittim yara cevresine elletmiycektim ama kadin bisey olmaz canin cok tatli senin herkes yaptiriyo dedi cirt cirt 10 sn de bitti isi herhangi bir sorunda yasamadim kurtuldum emzirme derdi bittikten sonra lazere baslamayi planliyorum

yaa ne güzel haberler uyku düzeni bozulmadıysa iyi. kilosu da gayet iyi masallah onaa

kızlar dün markette goon kalmamıs. evy baby aldım. şuanlık hoşuma gitti dokusu falan gayet güzel. hiç geçirme olmadı. kullanan varmı? çok bez değiştirdim allahtan pisik falan olmadı. bişeyi tutturup onunla devam etmek istiyorum artık

yaa ne güzel haberler uyku düzeni bozulmadıysa iyi. kilosu da gayet iyi masallah onaa
Tesekkurler teyzesi babamla kalirken cok kotuydi cok agladi..sanki cocukta hissetti ananesine geldigini :) temiz hava falanda iyi geldi.cok sukur.hepimizin kuzularina saglik versin Allah

Maalesef jilet Karnımda sızı devam ediyo hem vakit de yok

Lazer yaptirmistim dogumdan once de gidiyordum hamilelikte dahil 2 kez aldirdim agdayla cok azalmisti.simdi yine giderim herhalde koltukaltina onermiyorlar emzirdigimiz icin sadece.iyiki dedigim seylerden biri.

2 ay aşılarını yaptırdık çok aşırı ağlamadı minnoşum kucağıma alınca da emziğimverdim sustuEve geldiğimizden beri ateşine bakıyorum ateşi yok ama çok keyifsiz..Ateşi 37.8 olursa calpol ateş çıkmaz ama akşama kadar huzursuzluğu geçmezse de yarım fitil ver dedi doktor bakalımBu arada 3400doğmuştu şu an 4600 çıktı doktor güzel gidiyoruz bebiş sağlıklı ama mama takviyesine günde 3 kez 60cc devam dedi..biraz minnak bi kızım var ama sağlıklıysa kilosunu çok takmıyorum benim derdim mamayı bırakabilmek

Tesekkurler teyzesi ♥ babamla kalirken cok kotuydi cok agladi..sanki cocukta hissetti ananesine geldigini :) temiz hava falanda iyi geldi.cok sukur.hepimizin kuzularina saglik versin Allah
Annen umarım çok daha iyi olur çok geçmiş olsun mesajları anca okuyabiliyorum yanına gitmen ne güzel olmuşAllah şifa versin

Evy baby 1 paket yenidogan kullanmıştım ve çok sevmiştim ama evde sleepy var di onlandevam ettim.sonra eşim molfix almış 1 pakette onu kullandim sonra netten sipariş ettigim molfix gecikince 1 pakette canbebe kullandık oda fena degil di.simdi molfixe devam.goo.n bekliyorum bakalım o nasıl sonrasında ya molfix ya goon biri ile devam edeceğim artık.biz de bez pisik yapmadi ama arada ben acı kaçırınca kızarıyor totosu

Torunu şifa sebebi olur insalah annene.

Aynen canim bildigin azimle calistim tek derdim süt uretebilmek oldu ama sonuc simdilik güzel derdim kilo degilde mamayi kesebilmekti..tabi cocugum kilo almayinca mamaya sukrettigim gunler oldu ama yetersizde hissetmedim hic..sadece fizyolijik bir sey demekki dedim..duzene girersiniz illaki mama yerine sutumu sagdim geceleri gunduz takviye yaptim son zamanlarda sagmayida biraktim demekki yetiyormus..sagmaklada ugrasmiyorum artik sadece gece cok dolu oluyor hepsini ememiyot o yuzdeb birini sagip sabah veriyorum

Aşımızı yaptık çok ağladı yavrum. Ama ebenin dediğine göre bebeklerin ağrı eşiği yüksekmiş çok acı hissetmiyorlarmış tuttukları için ağlıyorlarmış. İçim biraz rahatladı ama kötü oldum yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…