Bende bugün rotayı sordum dr a 2.ay aşılarıyla birlikte yaptiriyim mi dedim oda yaptirabilirsin dedi eczaneden alicam sağlık ocağı yapiyo cuma günü hepsini yaptiricsm

evy baby ile devam etmeme sebebin ne peki?

Benimki gece gündüz son damlasına kadar hepsini sömürüyoZaten doktor da sağdığındaki cc kafanı karıştırmasın az da gelse son sütü hep alabildiği için kilo alıyo dediPes etmeden devam edicem ben de bakalım umarım ben de mamayı bıraktırabilirim

Bende aciyo diye agdaya gidemedim mecbur jiletle aldim ağdaya dönmesi cok zor olacak

Migren bulantıda yapar öyle bişi olmasın

Ayyy çok sevindim canım güzel haberlerine Allah hep güzel haberler vermeni, annem iyileşti demeni nasip etsin bizim kızlar benziyordu ya birbirine benim ki 1 haftaya yakındır çok uslu (sadece emzirme de sıkıntı yaşatıyor biraz), mamayı da 2-3 günde bir verir oldum bi sefer o da çok huysuzlanıp doymadığını hissettiğimde veriyorum inşallah bizimkinin de kilo alımı iyidir, biz de yarın doktora gideceğiz bakalım. Bugün de göz doktoruna gidiyoruz.

Bize evy baby hastaneden numune verdiler güzel ama çok parfüm kokuyordu o yüzden içime sinmedi.

Aminnn canim cook sagolasin evet hakkaten benziyorlar bu surec bizi mahvetti ama guzelde idare ettik insallah sizden de guzel haberler aliriz yarin..emdikten sonra aglamiyorsa yeterli geliyordur onu anliyoruz zaten annelik icgudusu resmen

Bez konusunda sleepy sizdirma yapti bizde.hala duruyor 2 beden sleepyler..kullanmaya cesaret edemedim:) molfix kullandik memnun kaldim sadece bacagini sanki lastik kismi iz yapiyor..prima kullaniyoruz suan evet cok iyi ama iceriginden dolayi icim rahat degil..yine molfix pure & soft siparis ettim bir de goon kaldi denemedigim ama molfixtende memnun kaldim.yanlis hatirlamiyorsam goonunda iceriginde petrol ve turevleri yoktu

evy baby ile devam etmeme sebebin ne peki?
Ben doğumda sleepy almıştım o büyük gelince evy baby aldık.evy baby bitince sleepy kullandim.Sonra bez bitince eşim molfix bulmuş.(küçük bir yerde yaşıyoruz her bez yok burda ne bulursak o)
Molfix hoşuma gidince gene ondan aldık.Plm123 goo.n tavsiye edince bir de onu deneyeyim dedim.
Ama muhendisoglu evy baby tavsiye etmemiş içerik iyi değil mi acaba diye tereddüdüm de var.ama yumuşaklığı falan çok güzeldi yenidoğan paketinin

Molfix bizimde sıkıyor ve kilosunu hesaba katmadan aldığım 116×3 paket daha bez var.artik sıkmadan bağlayarak tüketip 3 numaraya geçeceğim.Ve evet sleepy sizdirdi bizde de.her bezle birlikte kıyafet de değiştirmek zorunda kaldım.molfixde çok cis yapınca arada sızıyor.kaka hiç sızmadı.

H
Yeni huyumuz gobegimde uyumak. Yerine koyunca uyanan, once kucagimda uyuyup oradan gobegime kayip orada horlayan bi bebegim var artik
Bende birkaç akşamdır karnını doyurup babaya verdim uyutsun o sırada bende abiyi uyutayım diye. Nasıl olduğunu sormadım Hemen uyutuyordu. 2-3 gündür gündüzleri uyuyamayınca sordum. Meğer oturduğu yerde dizlerinin üstüne yanlamasına koymuş sallamış. Mest oluyor resmen. Bel boşlukta hiç de rahat bir yer değil ama Rezil uykuyu sevmiş anlaşılan Tuhaf bu bebeler yaa

bende huggies, sleepy, molfix, prima, soffie kullandım prima pisik yaptı. huggies cok güzeldi ama satısı yokmus türkiyede. sleepy geçirdi. soffie geçirdi. molfix güzeldi bi. bende tam muhendisinogluna baktım evy baby hakkında bisi koymus mu diye ama göremedim. onun önerdiği bezler çok pahalı tanesi 3 liraya falan geliyor. 30lu paket 90₺

G Goo.n hepsi buradada indurimliydu ordan sipariş ettim.manyak gibi fiyat karşılaştırıp kuruş hesabıyla en uygununu aldım
Molfix de normal beyaz kullanmışım pure soft sipariş ettim 140 tanesi 101.9

Bezlerin kalitesi numara numara değişiyor mudur ben halaa kestiremedim. Sleepy bizde sızdırma yapmadı 2numarası düşük bel gibi duruyordu 3numarada rahat etti.
Evy baby hastane paketinde vardı denedim hoşuma gitti o sırada abisinin bezi bitince evy baby aldık aman Allahım rezalet birşey oldu. içindeki pamuk tamamen aşağı inmiş yanlar iz olmuş. Kasıklar ıslak uyandı. Primaya geri döndük. Miniğime sleepy şimdilik .

Peki bebeginiz rahat duruyo mu? Uykuya dalması felan nasıl ? Ağlamıyorsa yetiyordur anne sütü..benimki resmen memede çıldıriyo doymayınca ben mama veriyorum aksamlari yetmiyo asla durmuyo uykuya gitmiyo mama verince doyuyo sonra rahatlatyıp uyuyo..
Bugün sabah baktım yine çıldıriyo memeden de hızlı hızlı süt gelsin istiyo ama yok malesef destek olsun diye 40 cc verdim rahatladı

Benim kızımda 4250 doğdu 2.ayda 4500 olmuştu. Bana aile hekimi kesinlikle mama verme dedi, doktorumuz aç olduğunu hissedersen ver dedi. Ben de gerçekten aç olduğunu hissedersem veriyorum. Sen de sıkıntı etme bence sizin de kilo durumu iyi ebe bana kilosu ortalama ama boyuna göre biraz zayıf bol bol emzir dedi (ahhh emse ). zayıf yapılı bir kızım var napayım kabullendim artık

Memede uyumuşken omzuma aldığımda uyanmıyor ki gazını çıkarmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…