- 13 Mart 2019
- 1.257
- 1.277
- 48
- 34
evy baby ile devam etmeme sebebin ne peki?Evy baby 1 paket yenidogan kullanmıştım ve çok sevmiştim ama evde sleepy var di onlandevam ettim.sonra eşim molfix almış 1 pakette onu kullandim sonra netten sipariş ettigim molfix gecikince 1 pakette canbebe kullandık oda fena degil di.simdi molfixe devam.goo.n bekliyorum bakalım o nasıl sonrasında ya molfix ya goon biri ile devam edeceğim artık.biz de bez pisik yapmadi ama arada ben acı kaçırınca kızarıyor totosu
Benimki gece gündüz son damlasına kadar hepsini sömürüyoAynen canim bildigin azimle calistim tek derdim süt uretebilmek oldu ama sonuc simdilik güzel derdim kilo degilde mamayi kesebilmekti..tabi cocugum kilo almayinca mamaya sukrettigim gunler oldu ama yetersizde hissetmedim hic..sadece fizyolijik bir sey demekki dedim..duzene girersiniz illaki mama yerine sutumu sagdim geceleri gunduz takviye yaptim son zamanlarda sagmayida biraktim demekki yetiyormus..sagmaklada ugrasmiyorum artik sadece gece cok dolu oluyor hepsini ememiyot o yuzdeb birini sagip sabah veriyorum
Bende aciyo diye agdaya gidemedim mecbur jiletle aldim ağdaya dönmesi cok zor olacakKızlar doğum sonrası vücut temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Benim yaram hâlâ sızlıyor çünkü öncesinde de parmağım ufacık kesilse bir ay sürüyodu iyileşmesikorkuyorum canımın çok yanmasından ama jiletle de olmaz ki
Migren bulantıda yapar öyle bişi olmasın@honey bunch bugun seni andim ve seni cok iyi anladim. Arkadaslar bugun sanirim zehirlendim ben. Gunduz aldim oglumu disari ciktim havayi da guzel bulup. Donerken su amerikan burgercisi var ya kirmizi alev amblemli ordan dondurma aldim. Eve gelince yedim. Aksama dogru da aciktim. Dun kv gelip borek yapti. Lor peyniri vardi evde skt si gecmisti ama tadina baktik bir sikinti yoktu. Ondan yedim. Sonra bas agrisi basladi. Migrene dondu. Ben de ilac almamak icin inat ettim. Bazen turk kahvesi icince geciyordu basim yine kahve yaptım ictim. Sonra bi an bas agrim artmaya, zonklamaya ve midem bulanmaya basladi. Ayaga kalkmaya calistim basim dondu. Oglum uyuyordu o sirada uyandi. Yanina gitmeye calistim ama gidemedim.Esim de mesaiye kalmisti avrupa yakasinda calisiyor biz anadoluda oturuyoruz. Nr yapacagimi bilemedim. Oglumu aldim kucgima yastiklarla destekledim saglama aldim. Kendim de biraz koltuga uzanir givi oturdum. Bayilirsam sorun olmayacak sekilde aldim pozisyonumu. Allah oyle bir kuvvet veriyormjs ki o anda bile emmesi bitince cocugu reflu yatagina yatirabildim. Sonra kosa kosa tuvalete gittim ve yedigim ne varsa cikardim. Bi arkadasim var o da dogjm yapti benimle beraber. Onu cagirdim. Tek dusundugum bana bse olursa oglumu o emzirebilsin. Cunku sut sagip dolaba fln koymadim hic. Bugun ders cikardim ki sagip sagip koymak gerek dolaba. Arkadasim geldi hemen haslanmis patates yaoti yedim kendime geldim cok sukur. Ama cocuk varken cok kotuymus bunlari yaşamak
Ayyy çok sevindim canım güzel haberlerineBiz de bugun kalca ultrasonu olduk..bir sorun cikmadi.1 haftada 175 gr.bezle. bezden kac gr dusuyorduk ? 5kiloydu yine bezle tartildiginda.simdi 5.175 mamayi kesebilirsin dedi burdaki doktorda.sukur bugunleregözde problem gormustu aile hekimi kirmizi alani goremedim demisti onda da sorun yok ama 1 yasinda gorecegim yine dedi baya bir ugrasti 2 kez damla damlatildi falan cok agladi :) bu arada anneanneyle ask yasiyorlar..resmen konusuyorlar kendi olusturduklari dille her sabah güluyorlar birbirlerine annem daha sakin biz variz diye.. bizim kiz geceleri yanimda yatiyo genis yatakta ve sallamadan uykuya dalmaya basladi cok seviniyorum 2 aksamdir koydum yanima beyaz gurultuyu actim uyudu..gece 3te kalkat bana zindan eder geceyi dedim ama yine uyudu gazimiz fazla onuda kucaktan kucaga hallediyoruz.bizden böyle
Bize evy baby hastaneden numune verdiler güzel ama çok parfüm kokuyordu o yüzden içime sinmedi.kızlar dün markette goon kalmamıs. evy baby aldım. şuanlık hoşuma gitti dokusu falan gayet güzel. hiç geçirme olmadı. kullanan varmı? çok bez değiştirdim allahtan pisik falan olmadı. bişeyi tutturup onunla devam etmek istiyorum artık
Aminnn canim cook sagolasinAyyy çok sevindim canım güzel haberlerineAllah hep güzel haberler vermeni, annem iyileşti demeni nasip etsin bizim kızlar benziyordu ya birbirine benim ki 1 haftaya yakındır çok uslu (sadece emzirme de sıkıntı yaşatıyor biraz), mamayı da 2-3 günde bir verir oldum bi sefer o da çok huysuzlanıp doymadığını hissettiğimde veriyorum inşallah bizimkinin de kilo alımı iyidir, biz de yarın doktora gideceğiz bakalım. Bugün de göz doktoruna gidiyoruz.
Ben doğumda sleepy almıştım o büyük gelince evy baby aldık.evy baby bitince sleepy kullandim.Sonra bez bitince eşim molfix bulmuş.(küçük bir yerde yaşıyoruz her bez yok burda ne bulursak oevy baby ile devam etmeme sebebin ne peki?
Molfix bizimde sıkıyor ve kilosunu hesaba katmadan aldığım 116×3 paket daha bez var.artik sıkmadan bağlayarak tüketip 3 numaraya geçeceğim.Ve evet sleepy sizdirdi bizde de.her bezle birlikte kıyafet de değiştirmek zorunda kaldım.molfixde çok cis yapınca arada sızıyor.kaka hiç sızmadı.Bez konusunda sleepy sizdirma yapti bizde.hala duruyor 2 beden sleepyler..kullanmaya cesaret edemedim:) molfix kullandik memnun kaldim sadece bacagini sanki lastik kismi iz yapiyor..prima kullaniyoruz suan evet cok iyi ama iceriginden dolayi icim rahat degil..yine molfix pure & soft siparis ettim bir de goon kaldi denemedigim ama molfixtende memnun kaldim.yanlis hatirlamiyorsam goonunda iceriginde petrol ve turevleri yoktu
Bende birkaç akşamdır karnını doyurup babaya verdim uyutsun o sırada bende abiyi uyutayım diye. Nasıl olduğunu sormadım Hemen uyutuyordu. 2-3 gündür gündüzleri uyuyamayınca sordum. Meğer oturduğu yerde dizlerinin üstüne yanlamasına koymuş sallamış. Mest oluyor resmen. Bel boşlukta hiç de rahat bir yer değil ama Rezil uykuyu sevmiş anlaşılanYeni huyumuz gobegimde uyumak. Yerine koyunca uyanan, once kucagimda uyuyup oradan gobegime kayip orada horlayan bi bebegim var artik
bende huggies, sleepy, molfix, prima, soffie kullandımBen doğumda sleepy almıştım o büyük gelince evy baby aldık.evy baby bitince sleepy kullandim.Sonra bez bitince eşim molfix bulmuş.(küçük bir yerde yaşıyoruz her bez yok burda ne bulursak o)
Molfix hoşuma gidince gene ondan aldık.Plm123 goo.n tavsiye edince bir de onu deneyeyim dedim.
Ama muhendisoglu evy baby tavsiye etmemiş içerik iyi değil mi acaba diye tereddüdüm de var.ama yumuşaklığı falan çok güzeldi yenidoğan paketinin
Goo.n hepsi buradada indurimliydu ordan sipariş ettim.manyak gibi fiyat karşılaştırıp kuruş hesabıyla en uygununu aldımbende huggies, sleepy, molfix, prima, soffie kullandımprima pisik yaptı. huggies cok güzeldi ama satısı yokmus türkiyede. sleepy geçirdi. soffie geçirdi. molfix güzeldi bi. bende tam muhendisinogluna baktım evy baby hakkında bisi koymus mu diye ama göremedim. onun önerdiği bezler çok pahalı tanesi 3 liraya falan geliyor. 30lu paket 90₺
G
Goo.n hepsi buradada indurimliydu ordan sipariş ettim.manyak gibi fiyat karşılaştırıp kuruş hesabıyla en uygununu aldım
Molfix de normal beyaz kullanmışım pure soft sipariş ettim 140 tanesi 101.9
Peki bebeginiz rahat duruyo mu? Uykuya dalması felan nasıl ? Ağlamıyorsa yetiyordur anne sütü..benimki resmen memede çıldıriyo doymayınca ben mama veriyorum aksamlari yetmiyo asla durmuyo uykuya gitmiyo mama verince doyuyo sonra rahatlatyıp uyuyo..100cc fazlalık kısmıysa normalde kaç cc çıkıyor kiben de o kadar süt yok maalesef zaten benimki de kilo almıyor doğru düzgün. Sadece az değil aynı zamanda da kilo aldırmıyor sütüm doktor mama kullanmamızı istemedi kullanmıyoruz ama içim içimi yiyor bu şekilde ne kadar kilo alacak
Benim kızımda 4250 doğdu 2.ayda 4500 olmuştu. Bana aile hekimi kesinlikle mama verme dedi, doktorumuz aç olduğunu hissedersen ver dedi. Ben de gerçekten aç olduğunu hissedersem veriyorum. Sen de sıkıntı etme bence sizin de kilo durumu iyi2 ay aşılarını yaptırdık çok aşırı ağlamadı minnoşum kucağıma alınca da emziğimverdim sustuEve geldiğimizden beri ateşine bakıyorum ateşi yok ama çok keyifsiz..Ateşi 37.8 olursa calpol ateş çıkmaz ama akşama kadar huzursuzluğu geçmezse de yarım fitil ver dedi doktor bakalım Bu arada 3400doğmuştu şu an 4600 çıktı doktor güzel gidiyoruz bebiş sağlıklı ama mama takviyesine günde 3 kez 60cc devam dedi..biraz minnak bi kızım var ama sağlıklıysa kilosunu çok takmıyorum benim derdim mamayı bırakabilmek
Gündüz hemen uyanıyor işte canım yarım saatte bi saatte bazen 10 dk da.Rahatsız olmuyorsa çıkarma zaten bazı bebişlerde büyüdükçe gaz çıkarmaya gerek olmazmış
Memede uyumuşken omzuma aldığımda uyanmıyor ki gazını çıkarmak için.Bi kaç hafta öncesine kadar memede uyuyodu hep. Hatta bikac kez yanımda yatirdim. Bu sefer ben nerdeyse hiç uyuyamadim ezerim fln diye.
Şimdi yine memede de uyuyo salliyorum bi de kolik müzikleri dinletiyorum geri uyuyo. Bi ara hicaz makamı ninniler dinletmistim böyle piss eeee sesleri onda da uyudu. Ama memedeki kadar uzun uyumuyo tam düzen oturtamadik yani. Galiba memedeyken uykusunu aliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?