Çok haklisin aslında en azından 150 cc fln buzluga koymak lazım idareten. Seni okuduktan sonra ben öyle yapcam en azından. Çok sagamiyorum sagdigimi da takviye veriyorum. En azından bi ogun buzlukta dursun nolur nolmaz..
Evet en kotu disari cikarken alirsin yanina disarida verirsin

Bence eder. Damlayla şurup aynı etkide mi bilmiyorum ama bizimki gazdan kıvranıyordu. 6 saatte 1 veriyorum. Düzenli kullanınca çok iyi geldi şükür
Bize dr sabah akşam birer çat kaşığı dedi. Sanırım kullandığımız barsak düzenleyici şurup yapıyor biraz da ağrı.

Cok gecmis olsun sana da balik daha tehlikeli yine sukur hafif atlatmissin

Kasikla ver sen de ,) ben ilk zamanlar sarilik oldugu icin sagiyordum sonra bir daha sagmadim hic. Evet aslinda arttirmak icin de sagmak lazim

I
Migren bulantıda yapar öyle bişi olmasın
Iste ben de migrenden sandim ilk. Ama daha once migrenden hic kusmamistim. Baya da tazyikli kusunca acaba zehirlendim mi diye dusundum. Sonrasinda bas agrim ve mide bulantim devam etti bir sure daha. Sabah da hafif vardi gecti cok sukur

Evy baby önermemiş baktım ben. Sleepy bizde sızdırma yapmadı çok şükür ama ben bi de goon deniyeceğim. Uygun fiyatlı istersen migros un bezini dene minies, mühendisinoğlu onu da öneriyor. Ben 2 bedenini aldım 1 paket bi sıkıntı yaşamadık.

Canimm annen icin cok sevindim insallah daha da iyi olacak bebisine de masallah buyuyorlar artik onlar da uyumlu olmaya basliyorlar

Teşekkürler canım benim büyük oğlum kardeşlerini hiç kıskanmadı ikinciyle araları 4 yaptı ama ikinci oğlum kardeşini baya kıskandı araları 6 yaştı ama üzerine düşmeyinve kıskanıyor edemeyince çabuk atlattı kızımda da hiç kıskandığını anladığımı belli edecek şekilde davranmıyorum kardeşin ablasını çok seviyor büyüyünce birlikte evcilik oynayacaksınız diyorum atlatıcaz inşallah bakalım

Geçmiş olsun ateşsiz ağrısız atlatirsiniz inş..

Güzel kilo almış maşallah benim de alt sınırdan gidiyo mama başlattı dr anlatmıştım. Bugün ilk defa keşke başka doktora sormadan baslamasaydim dedim iki emzirmede de memede sıkıldı ki meme duskunu, bıraktı çığlık çığlığa ağladı. Durduramadim mama verdim sustu. Günde 3 kez veriyorum 1e dusurcem yoksa beni birakacak. Sen nasıl biraktirmayi dusunuyosun?

İnşallah hayırlısıyla yaptırır sağlıklı bir şekilde geliriz evimize. Her aşıda geriliyorum ben annelik tuhaf şeymiş
Bende çok geriliyorum belkide bebeklerimize bizim gerginliğimiz yansıyo. Bugun aşıdan sonra suratım oyle bi hal almışki ebe noldu diye sordu. Kıyamıyoruzki keske bize yapsalar aşıyı sütle geçer hem

Bana başka bi doktor her zaman ağlamıyo dediğimde bazı bebekler açlığa alışır dedi onu duyunca bi hafta kendime gelemedim ama takmıyorum şimdi iki memeden sonra ağlıyosa aranıyosa mecbur mama veriyorum

Biz kullandık hastanenin verdiği güzeldi sorna kendimiz iki numarasını aldık bizde taşırdı sızdırdı molfix de küçük geldi gibi tekrar prizmaya döndük

Ben 40 cıktıktan sonra ağdaya gittim

Allahım bu bacaklar etlendi biraz biraz
Altını alırken öpmeye bayılıyorummm
Kızçe de huylu ben öptükçe bi sırıtmalar
Bu butlar için teşekkürler Allahım
Allah bagislasin masallah saniyorum hepimizde gun gectikce bebislerimizi daha da cok seviyoruz. Annem diyordu, cocuga duyulan sevgi aşktır. Ese sevgiliye duyulan baska bisey. Cok dogeu soylemis. Ben ogluma bakmaya doyamiyorum, aglayasim geliyor

Gündüz hemen uyanıyor işte canım yarım saatte bi saatte bazen 10 dk da.
Farklı gaz çıkarma pozisyonlarını deneyebilirsin ben bazen dizime yatırarak çıkarmasını sağlıyorum benimkini de yatağına koyarsam yarım saat geçmeden uyanıyo ama ayağımda sallayıp uyutursam bi saat uyuyo alıştırmıım diyorum ama üç aya kadar istediğin gibi uyut demişti netten sorduğum bi uyku koçu

Benim bebisin de mukuslu oluyor cogunlukla kakasi. Doktora soyledigimde kan varsa sorun olur demisti. Bir doktora danistin mi insallah bir sey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…