Bu arada aşı fazla ateş yapmaz 37 olursa üstünü açarsın hafif ateşlerse soy bezini falanda cıkar dedi. Ama genelde temassızla ölçünce 37 cıkıyo bizim dedim ozaman iyi huzurlanırsa 1 cay kasıgı calpol verirsin yksa verme bosuna ilaç sonucta dedi. Maşallah boy kilo olarakta önde bizim tosun paşa:)

goon hakkında ne demis? minies ve goonu da denersem piyasada denemedik bez kalmıyor harika
Ben uzun kollu zibjn ve patikli altla yatiriyorum ince penye battaniye ortuyorum. Su an hala yatagini kurmadigimiz icin ortamizda yatiyor bizim. Bacak kismina da yorgan ortuyoruz usutmesin ayaklarini diye
uiy anam ben kutuplarda gibi mi giydiriyorum acaba? uzun kollu zıbın, patikli alt pijama, çorap, ve üstüne tulum. yarı kundak yapıp uyuyunca bi battaniye daha atıyorum
Biz kullandık hastanenin verdiği güzeldi sorna kendimiz iki numarasını aldık bizde taşırdı sızdırdı molfix de küçük geldi gibi tekrar prizmaya döndük
primayı sevmedim ben ya. sleepy naturali de denemedim. bezler arasında seri farkı oluyor mu acaba? diğer seri sızdırır ama bu sızdırmaz vs.

Öğün azaltmıcam günde üç kere 60 cc veriyodum 50cc 40cc diye gün aşırı düşürmeyi planlıyorum bakalım

Napıyorsunuz Kızlar
Sayfaları okuyamıyorum ya
Baya Fransız kalıyorum şu sıralar
Fitil yaptım bugün mecbur
Kaka bekliyoruz şuan

Ne kadarını kendine kilo yapmış acayip merak ediyorum
Yarın aşımız var onu da öğreneceğim

Maşallah ne kadar
Bizde yarın olacağız
Gitmeden veririm ben calpolu işimi garantiye alırım hep

Az önce emzirirken ateşi kol altından 37 ölçtüm acaba emerken normalde de vücut ısınıyo ondan mıBirazdan tekrar ölçücem aynıysa calpol vericem doktor 37.8de ver dedi ama korkarım o kadar yükselirse

Demekki yaşla ilgili değil büyüdükleri zaman birbirlerine çok destek olurlar

Memede uyumuşken omzuma aldığımda uyanmıyor ki gazını çıkarmak için.
Uyaniyo tabi uyandıktan sonra tekrar salliyorum o müzikleri fln dinletiyorum geri uyuyo ama memedeki kadar uzun degil. Yarım saat bi saat anca. Bi ara iki saat düzenli uyuyodu ne güzel yine bozuldu.
Dünden beri uyumuyo yine uyuttum sadece tuvalete gidebildim yine uyanmis, çok uykusuzum kusura bakma anlatamadiysam

Primajin bir numarası sertti iki numarası daha yumuşak bence fark var seri seri

Bende çok geriliyorum belkide bebeklerimize bizim gerginliğimiz yansıyo. Bugun aşıdan sonra suratım oyle bi hal almışki ebe noldu diye sordu. Kıyamıyoruzki keske bize yapsalar aşıyı sütle geçer hem
Ebe sorduğunda anayım ben ana deseydin Her şey sütle geçiyor aşı da geçse çok mantıklı

Bi de benim değil eşimin iş arkadaşları çoğuyla tanışmıyordum bile benim arkadaşlarım olsa yardım ederdi

uiy anam ben kutuplarda gibi mi giydiriyorum acaba? uzun kollu zıbın, patikli alt pijama, çorap, ve üstüne tulum. yarı kundak yapıp uyuyunca bi battaniye daha atıyorum

Okurken ben bunaldım bebek napsın Doktorlar çok kızıyor bu kadar kat kat giydirmeye, terler ve kilo alması zorlaşır dedi bir doktor. Ben de eşimle çok zıtım bu konuda o bana çok giydirdiğimi böyle alıştırmamam gerektiğini söylüyor. Ben de üşür diyorum. Ama senin dediğin kadar kat kat giydirmiyorum. Kollu ya da kolsuz zıbın üstüne uzun Kollu üst, alt pijama ve çorap.ayakları üşürse bir de patik. Ama ben iki battaniye örtüyorum, hatta kundak yaptıysam onun Üstüne de 2 battaniye örtüyorum gece eşim işte ona çok sıcak olur diyor. Doktor gece yattığı oda 22 derece olacak diyor ama baba çok soğuk geliyor kaloriferi açıyorum oda sıcaklığı 24 derece oluyor. Doktoru dinlemiyorum bu konuda napim soğuk geliyor bana

Son düzenleme:

evet bütün bebekler görüyor sanırım. Bizimki hatta çığlık kıyamet ağlayıp gülmeye başlıyor uykusunda

Bende çok geriliyorum belkide bebeklerimize bizim gerginliğimiz yansıyo. Bugun aşıdan sonra suratım oyle bi hal almışki ebe noldu diye sordu. Kıyamıyoruzki keske bize yapsalar aşıyı sütle geçer hem
Nooo nooo nooo. Ben asla asi istemem. herkesin
asisini kendine yapsinlar. Hayatin gerçekleri ile yuzlesmeleri lazim. Kiyamiyoruz ama onlarin sagliklari icin. Aglamasini hic istemesem de yapacak birsey yok.

Ben de bunu merak ediyorum, sütün yağlı kısmı kilo aldırıyomus. Yağlı olması için bizim yapabileceğimiz biseyler var mı acaba yoksa tamamen bünye meselesi mi
Doktorum sürekli yemek yemem gerektiğini söyledi. Ben günde 2 öğün yemek yiyen bi insanım 4 öğün nasıl yiyeyim vitamin demir ilacı kullanmamı bir de keçiboynuzu pekmezi içmemi söyledi

Aynen, benimki de mest olmus gibi gobegimde yanlamasina yatiyor kollar iki yana acik. yerine koyunca da uyaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…