Canim ille de tanimalari mi gerekiyormus. Ilk defa bule gelselwr mutfaga gidip caylarini koyamamislar mi. Bana gelenler hep caylarini kendi koydu. Hatta hwp mutfak tezgahini bile temizleyip bulasiklari makinaya doldurup gittilwr sagolsunlar. Gittigim yerde ben de oyle yapiyorum bebekli eve gittiysem.Bi de benim değil eşimin iş arkadaşları çoğuyla tanışmıyordum bile benim arkadaşlarım olsa yardım ederdi
Bu kadar korkmayın ateşten. Biz de pazartesi aşı olduk. Bizim ebemiz 38.5 olmadıkça ilaç verme dedi. Huzursuzluğu çok olursa öyle ver dedi. Ateşimiz 38 e kadar yükseldi üstünü hafiflettim o da ısısını düşürdüm alnına ılık bez koydum düşüşe geçti sonra da yükselmedi.Az önce emzirirken ateşi kol altından 37 ölçtüm acaba emerken normalde de vücut ısınıyo ondan mıBirazdan tekrar ölçücem aynıysa calpol vericem doktor 37.8de ver dedi ama korkarım o kadar yükselirse
Kiz sen az mi emziriyon yoksa. 2 öğün yemek ne yav ben bir öğünde 2 öğünlük yiyorum. Daha bebek mememden ayrilmadan ne yesem diye plan yapiyorum mutfaga gitmeden. Şaka bir yana ben cidden cok istah patlamasi yasiyorum. Yiyorum yiyorum doymuyorum. Cok acikiyorum. Acaba pisbogazliktan mi?boyleyimDoktorum sürekli yemek yemem gerektiğini söyledi. Ben günde 2 öğün yemek yiyen bi insanım 4 öğün nasıl yiyeyimvitamin demir ilacı kullanmamı bir de keçiboynuzu pekmezi içmemi söyledi
Yapılması gerek o ben olda ben de yardım ederdim bir de çoğunluk kadındı. Ama düşünceli olmuyor işte. Geldiler oturdular ve hiç oturdukları yerden kalkmadan gittiler. Sadece bir iki kişi çayını kendi almaya mutfağa geldi o kadar. Bir de oğlum uyuyordu giderken uyandıralım falan diyorlar sinir oldum, Allahtan yapmadılar öyle bir şey hoş zaten izin vermezdimCanim ille de tanimalari mi gerekiyormus. Ilk defa bule gelselwr mutfaga gidip caylarini koyamamislar mi. Bana gelenler hep caylarini kendi koydu. Hatta hwp mutfak tezgahini bile temizleyip bulasiklari makinaya doldurup gittilwr sagolsunlar. Gittigim yerde ben de oyle yapiyorum bebekli eve gittiysem.
Ben de öyleyim ya özellikle emzirince şekerim çok düşüyor. Şerbetli tatlı sevmem ona bile saldırıyorum ama dikkat etmem gerek. Yürüyüşe başlıcamKiz sen az mi emziriyon yoksa. 2 öğün yemek ne yav ben bir öğünde 2 öğünlük yiyorum. Daha bebek mememden ayrilmadan ne yesem diye plan yapiyorum mutfaga gitmeden. Şaka bir yana ben cidden cok istah patlamasi yasiyorum. Yiyorum yiyorum doymuyorum. Cok acikiyorum. Acaba pisbogazliktan mi?boyleyim
Aynı durum bizde de var. Eşimle anlaşamıyoruz bu konuda çünkü ben 23 derece de üşüyen bir insanım haliyle bebeğimin de üşüdüğünü düşünüyorum ama öyle olmuyormuşOkurken ben bunaldım bebek napsınDoktorlar çok kızıyor bu kadar kat kat giydirmeye, terler ve kilo alması zorlaşır dedi bir doktor. Ben de eşimle çok zıtım bu konuda o bana çok giydirdiğimi böyle alıştırmamam gerektiğini söylüyor. Ben de üşür diyorum. Ama senin dediğin kadar kat kat giydirmiyorum. Kollu ya da kolsuz zıbın üstüne uzun Kollu üst, alt pijama ve çorap.ayakları üşürse bir de patik. Ama ben iki battaniye örtüyorum, hatta kundak yaptıysam onun Üstüne de 2 battaniye örtüyorum gece eşim işte ona çok sıcak olur diyor. Doktor gece yattığı oda 22 derece olacak diyor ama baba çok soğuk geliyor kaloriferi açıyorum oda sıcaklığı 24 derece oluyor. Doktoru dinlemiyorum bu konuda napim soğuk geliyor bana
Aynen ben baklava bile sevmem ama serbwtli tatlilar istiyor canim. Sekerpare olsun, baklava olsun,ekmek kadayifi bile istiyorum.Ben de öyleyim ya özellikle emzirince şekerim çok düşüyor. Şerbetli tatlı sevmem ona bile saldırıyorum ama dikkat etmem gerek. Yürüyüşe başlıcam
37 normal değil mi ya bizimki aşı olmadı henüz ama geçen ölçtüm 37 dereceydi. Ben 38 üstü ateşli sayılır diye biliyorumAz önce emzirirken ateşi kol altından 37 ölçtüm acaba emerken normalde de vücut ısınıyo ondan mıBirazdan tekrar ölçücem aynıysa calpol vericem doktor 37.8de ver dedi ama korkarım o kadar yükselirse
Bende aynıyım yiyorum ama doymuyorum kahvaltıda bıraksan bir ekmek yiyeceğim. Sürekli bir şeyler istiyor canım tatlı şeyler özellikle nolcak böyle bilmiyorum.Kiz sen az mi emziriyon yoksa. 2 öğün yemek ne yav ben bir öğünde 2 öğünlük yiyorum. Daha bebek mememden ayrilmadan ne yesem diye plan yapiyorum mutfaga gitmeden. Şaka bir yana ben cidden cok istah patlamasi yasiyorum. Yiyorum yiyorum doymuyorum. Cok acikiyorum. Acaba pisbogazliktan mi?boyleyim
Senin önerinle bende prima dan goona geçtim evdeki primayı bitsin diye gündüzleri kullanıyorum goon da geceleri kullanıyorum memnunum. Kokusuz yumuşacık.Kizlar bebek bezinde ben goon premium ile devam ediyorum son kararim. Evde prima vardi ve goon ile donusumlu taktim ve primayi bitirmeye calistim ve bitti. Deli gibi parfum kokuyor prima. Kakalari hep primaya denk geldi ve hep ustunu degistirmek zorunda kaldim.
Bugun ilk defa goon takiliyken kaka yapti ve yine 5 gunluk kakasi. Veee disina hic tasmadi. Hic parfum kokusu yok, beli sirt kismi lastikli ve tasirmadi ya tamamdir.
Molfiks 2 numara bacak kismini sıktı. Kalibi kucuk gibi geldi bana.
Sleppy 2 numara hem pisik yapti hem de diger bezlerin 1 numarasi ebatlarinda.
Prima premium care cok tasirdi kakalari. Hem sirtindan hem gobeginden. Hem de primanin arka kisminda pamuk dolgu yok yani sadece orta ve on kismina dolgu yapmislar.
Aynen canımDemekki yaşla ilgili değil büyüdükleri zaman birbirlerine çok destek olurlar
Uyuduysa gaz çıkarmıyor. Ben de uyandırmıyorum artık. Benimki emerken de ağzından gaz çıkarmaya çalışıyor ilginç bir şekildeArkadaşlar her emmeden sonra gazını çıkarıyor musunuz? Memede uyuyunca gece ben direkt yatırıyorum ya da uyuduğu için gazı çıkmıyo, bu yüzden mi gazımız oluyo bu kadar.
Ben sen primsiz premium care kullanıyorum. Gerçekten çok örgün kokuyor. Bahsettiğiniz şu muKizlar bebek bezinde ben goon premium ile devam ediyorum son kararim. Evde prima vardi ve goon ile donusumlu taktim ve primayi bitirmeye calistim ve bitti. Deli gibi parfum kokuyor prima. Kakalari hep primaya denk geldi ve hep ustunu degistirmek zorunda kaldim.
Bugun ilk defa goon takiliyken kaka yapti ve yine 5 gunluk kakasi. Veee disina hic tasmadi. Hic parfum kokusu yok, beli sirt kismi lastikli ve tasirmadi ya tamamdir.
Molfiks 2 numara bacak kismini sıktı. Kalibi kucuk gibi geldi bana.
Sleppy 2 numara hem pisik yapti hem de diger bezlerin 1 numarasi ebatlarinda.
Prima premium care cok tasirdi kakalari. Hem sirtindan hem gobeginden. Hem de primanin arka kisminda pamuk dolgu yok yani sadece orta ve on kismina dolgu yapmislar.
Evet bu paket. Bunda da 2 numara kullaniyorum. Genis gibi görünüyor ama kullaninca fark edeceksin bebegin poposunda kalip gibi durmuyor. Ic dokusu cok daha yumusak. 2. Paketi actim bugun ben.Ben sen primsiz premium care kullanıyorum. Gerçekten çok örgün kokuyor. Bahsettiğiniz şu muBugün bez alıcam da denerim bunu belki. Bir de ben primada 2 numara kullanıyorum bunda iki numara mı kullanıyorsun
Bugün alıp denicemEvet bu paket. Bunda da 2 numara kullaniyorum. Genis gibi görünüyor ama kullaninca fark edeceksin bebegin poposunda kalip gibi durmuyor. Ic dokusu cok daha yumusak. 2. Paketi actim bugun ben.
Daha yakından daha acil birinin gelmesi iyi olmuşCok tesekkur ederim. Esimin bugune yetistirmesi gereken bir projesi vsrdi o yuzden ona haber vermek istemedim zaten versem de karsidan buraya gelene kadar arkadasim coktan gelirdi yanima. Ambulans aramayi dusundum ama o zaman oglumu napardik hic bilemedim vazgectim ondan da. Aslinda bebeklere ilkyardimin yaninda kendi basimiza bi is gelirse neler yapabilecegimizin bir acil durum planini yapmak lazim
Banyo sonrasi zeytinyag suruyorum. Vucudi cok kuri diye doktor bepanten onerdi onu arada suruyorum yuzunde egzama var. Son gunlerde egzamasini sürüyorum ama gecmiyor. Sebamed deneyecegim.Kizlar bebeklerinizin yuzune herhangi bir krem kullaniyormusunuz veya vücuduna ?
Penatenin yuz ve vucut kremini suruyorum. Yanaginda egzama cikti. Bunu surunce hafifledi, bir iki defaya gecer sanirim.Kizlar bebeklerinizin yuzune herhangi bir krem kullaniyormusunuz veya vücuduna ?
Benimkinin de yanaginda egzama cikti. Penatenin yuz ve vucut kremini surdum. Ilk seferde bile hafifletti. Bi kac defa daha surersem gececek gibi.Banyo sonrasi zeytinyag suruyorum. Vucudi cok kuri diye doktor bepanten onerdi onu arada suruyorum yuzunde egzama var. Son gunlerde egzamasini sürüyorum ama gecmiyor. Sebamed deneyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?