Doktorum sürekli yemek yemem gerektiğini söyledi. Ben günde 2 öğün yemek yiyen bi insanım 4 öğün nasıl yiyeyim vitamin demir ilacı kullanmamı bir de keçiboynuzu pekmezi içmemi söyledi
Bazı doktorlar sadece su sütyapar diyo bazıları uzun beslenme listesi veriyoBenim doktor liste verdi o listeye uyduğumdan beri kilo almaya başladım ama yapmasam da bu kez sütüm azalırsa diye korkuyorum vicdan yapıyorumŞu doktorların farklı konuşmasını da hiç sevmiyorum

Pes etmek istemiyorum. Sütüm çok aşırı olmasa da var miktar olarak yettiğini düşünüyorum 4 kez falan kaka yapıyor, çiş de çok yapıyor. Ama sanırım yağlı değil sütüm o yüzden kilo almıyor. Doktoruma göre iyi beslenmediğim için 9 günde 100gram almış alt sınırın da yarısı yani alt sınırda alsa endişe etmem

Eşim bu yaşında ateşi çıktığında çok zor düşürüyoruz hatta bi keresinde sanki bayılır gibi bile olmuştu ondan bende bi korku var bazen hastaneye gidiyoruz içmemesi gereken ilaçlar da var doktor bile aman dikkat edin ateşiniz çıktı mı zor düşürüyoruz demeye başlamıştıO yüzden bebiş için de korkuyorum ama şimdilik sakin gidiyoruz

terlemiyor ama. tek kat giydirdim geçen aksam, fazladan çorap giydirdim sadece. bacakları buz kesti. alışmaktan mı bilmiyorum ama hiç terlemiyor en basından beri. hem çıplaklığı seviyor hemde sıcağı. aslında anlatırken çok kat gibi geliyo ama giyinince öyle olmuyo

Benim beynim yandı uykusuzluktan bugün. Aynı işte her uyuduğunda ya tuvalete gidiyorum ya iki lokma bi şu atıştırıyorum o kadar.

Evet benimki de sezeryanla oldu yara yerim hâlâ kıpkırmızı ve sızlıyor ağdaya hamilelikte ben de nasıl dayandım bilmiyorum şu an bayaa korkuyorum

Bende stok yapmaya başladım iş için erken ama ne olur ne olmaz
Ya nasıl beslersen besle zor
Ben biberona alıştırdım , memeyle kavga ediyordu doktorumla görüştüm büyüme atağı dedi etrafı keşfetti sosyalleşiyor bir çıt sesine bile dikkati dağılıyor dedi , biberonu da reddetmeye başladı 2.sefer ısrar edersem alıyor
Sağmaya alıştığım için memeden tazyikli geliyor , mememi sağıp öyle emziriyorum
Şekilden şekilde girdik yani

37 normal değil mi ya bizimki aşı olmadı henüz ama geçen ölçtüm 37 dereceydi. Ben 38 üstü ateşli sayılır diye biliyorum
Bir bakın isterseniz nette de bunu buldum
Doktor normalde 36.5 olur bibu aylarda dedi ben de dün ölçtüğümde öyle çıkmıştı emzirdikten on dakika sonra ölçtüm 36.5 çıktı

Evet benimki de sezeryanla oldu yara yerim hâlâ kıpkırmızı ve sızlıyor ağdaya hamilelikte ben de nasıl dayandım bilmiyorum şu an bayaa korkuyorum
Agdayi eğer kuaföre yaptiriyosan hic bekleme git gidene kadar korku oluyo ama 10 dk da cirt cirt bitiriyolar valla. Korktugumuzda yanimiza kaliyo.ne acilar cektik biz agda acisida neymis

bizde bugun 2 ay aşısı olduk +rota virüsü aşısı , kalça ultrosunu ve işitme testi yaptırdık . ateşi yok ama cok keyifsiz arada durup durup ağlıyor , 58 cm 5800 olmuş (mama agırlıklı besleniyor), buarada saglık ocagı fazla ölçüyor 61 cm boy 6100 gram dedi , ben hastanede ölçtürdüm 58 cm 5800 cıktı

Doktorum sürekli yemek yemem gerektiğini söyledi. Ben günde 2 öğün yemek yiyen bi insanım 4 öğün nasıl yiyeyim vitamin demir ilacı kullanmamı bir de keçiboynuzu pekmezi içmemi söyledi
Bebislerden fırsat kalırsa yeriz
Atistirmalik biseyler sürekli yiyorum gerçi ama öyle düzenli ogun değil bebisten fırsat bulunca ağzıma ne atarsam
Sahi benim hamilelikten kalma ocean mumsy mi ne yanlış yazmış olabilirim balık yağı vardı şimdi kullanabilir miyiz ki

Emzirirken bende çok acikiyorum. İlk fırsatta iyi kotu biseyler yiyorum. Emzirmekten herhal

Lazer yaptirmistim dogumdan once de gidiyordum hamilelikte dahil 2 kez aldirdim agdayla cok azalmisti.simdi yine giderim herhalde koltukaltina onermiyorlar emzirdigimiz icin sadece.iyiki dedigim seylerden biri.
Benimki ağdayla çoğaldı sanki yaa lazere hiç gitmedim istemiyorum açıkçası ama ağda kullanıyodum bu zamana kadar azdı hep hamilelikte hormonlarda ciddi anlamda bi bozukluk oldu felâketim yani

Benim beynim yandı uykusuzluktan bugün. Aynı işte her uyuduğunda ya tuvalete gidiyorum ya iki lokma bi şu atıştırıyorum o kadar.
Aynen beni de bugün çok zorladı su saat oldu doğru düzgün uyumadi. Biraz memede uyudu yeter ki uyusun dedim almadim yarım saat fln o yani. Mutfagi bile toplayamadim dünden yemeğim vardı akşama da onu isitcam yemek de yapamadim

Agdayi eğer kuaföre yaptiriyosan hic bekleme git gidene kadar korku oluyo ama 10 dk da cirt cirt bitiriyolar valla. Korktugumuzda yanimiza kaliyo.ne acilar cektik biz agda acisida neymis
Allah'tan kocam görev için yanımda değil şimdilik o gelmeden korkuyu falan unutup halletmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…