Peki bebeginiz rahat duruyo mu? Uykuya dalması felan nasıl ? Ağlamıyorsa yetiyordur anne sütü..benimki resmen memede çıldıriyo doymayınca ben mama veriyorum aksamlari yetmiyo asla durmuyo uykuya gitmiyo mama verince doyuyo sonra rahatlatyıp uyuyo..
Bugün sabah baktım yine çıldıriyo memeden de hızlı hızlı süt gelsin istiyo ama yok malesef destek olsun diye 40 cc verdim rahatladı
Doyuyor. Ya emdikten sonra kafası düşüyor uykuya dalıyor ya da ikinci memeyi emerken ağzından çıkarıp yalamaya falan başlıyor oynuyor memeyle. Doysa ne yazar midesi doluyor beze çıkarıyor ama kilo yok
Rota yapabilirm dedi doktor. Rota içirilen bir şeymiş öyle mi? İnşallah çok ağlamaz Bir de sağlık ocağındaki hemşire rota ağır gelir 3. Ayda yaptır dedi. Rotada çok ağlıyor mu
Kızlar bende yeni üyeyim..Sizi takip ediyorum..Benimde kızçem iki aylık..Aşilarımızı dün olduk..Mama verdiğim halde bizim kilo alımımız az..4.600 gram.Boz da 56 santim..Canları sag olsunda bi şekilde büyüyecekler
Kiz sen az mi emziriyon yoksa. 2 öğün yemek ne yav ben bir öğünde 2 öğünlük yiyorum. Daha bebek mememden ayrilmadan ne yesem diye plan yapiyorum mutfaga gitmeden. Şaka bir yana ben cidden cok istah patlamasi yasiyorum. Yiyorum yiyorum doymuyorum. Cok acikiyorum. Acaba pisbogazliktan mi?boyleyim
Benimki bütün gün memedeydi onu zor bıraktırdım şimdi 2 saatten önce vermemeye çalışıyorum ama genelde 2 saate 1 emiyor.
Bunye meselesi bence ya ben hamileliğimde bile 2 öğün yedim acıkmıyorum ben
Kiz sen az mi emziriyon yoksa. 2 öğün yemek ne yav ben bir öğünde 2 öğünlük yiyorum. Daha bebek mememden ayrilmadan ne yesem diye plan yapiyorum mutfaga gitmeden. Şaka bir yana ben cidden cok istah patlamasi yasiyorum. Yiyorum yiyorum doymuyorum. Cok acikiyorum. Acaba pisbogazliktan mi?boyleyim
ben de öyleyim sütüm de çok ve bebeğim için alerji diyetindeyim hamurlara düştüm iyice
sütümun kalitesini bozmasın diye spor da yapmıyorum bakalım bu kilolar ne zaman a kadar benimle
özellikle her yerim selulit oldu
hamilelikte catlaktan korkar lar bi tane çatlağım yok selülit bombası oldum çıktım
Uykusuzluk zor yaa.Kac gündür uykusuzum artık sol gözümün beyazı kıpkırmızı olmuş.Bugun daha iyi ama şükür akşam 1 saat kadar kestirmisim ne iyi geldi.
Kızlar bende yeni üyeyim..Sizi takip ediyorum..Benimde kızçem iki aylık..Aşilarımızı dün olduk..Mama verdiğim halde bizim kilo alımımız az..4.600 gram.Boz da 56 santim..Canları sag olsunda bi şekilde büyüyecekler
Bebislerden fırsat kalırsa yeriz
Atistirmalik biseyler sürekli yiyorum gerçi ama öyle düzenli ogun değil bebisten fırsat bulunca ağzıma ne atarsam
Sahi benim hamilelikten kalma ocean mumsy mi ne yanlış yazmış olabilirim balık yağı vardı şimdi kullanabilir miyiz ki
Dediğin balık yağını bilmiyorum da hamilelikte kullanılabilen emzirirken de kullanılabilir bende mantik bu
Valla ben de doktora fırsat vermiyor ki birşey yememe dedim bi elinle emzir diğeriyle birşeyler ye dedi. Kafa zehir ben birşeyler alıp gelene kadar katılarak ağlıyor ki
Bazı doktorlar sadece su sütyapar diyo bazıları uzun beslenme listesi veriyoBenim doktor liste verdi o listeye uyduğumdan beri kilo almaya başladım ama yapmasam da bu kez sütüm azalırsa diye korkuyorum vicdan yapıyorumŞu doktorların farklı konuşmasını da hiç sevmiyorum
Benimki bütün gün memedeydi onu zor bıraktırdım şimdi 2 saatten önce vermemeye çalışıyorum ama genelde 2 saate 1 emiyor.
Bunye meselesi bence ya ben hamileliğimde bile 2 öğün yedim acıkmıyorum ben
Evet bu paket. Bunda da 2 numara kullaniyorum. Genis gibi görünüyor ama kullaninca fark edeceksin bebegin poposunda kalip gibi durmuyor. Ic dokusu cok daha yumusak. 2. Paketi actim bugun ben.
Kuzu eti dana eti bol yeşillik tahin helvası boza ayran bulgur pilavı 3litre su ve promaltBen incir ceviz hurma da yiyorum ama promalt 1000kaloriBir de bestlak damla
Boyun fıtığım var şimdi bi de bel fıtığı oldu sanırım.2 gündür boyun fıtığından kaynaklı sırt ağrısı ve bacağa vuran bel ağrısından gece parol içiyorum