Doyuyor. Ya emdikten sonra kafası düşüyor uykuya dalıyor ya da ikinci memeyi emerken ağzından çıkarıp yalamaya falan başlıyor oynuyor memeyle. Doysa ne yazar midesi doluyor beze çıkarıyor ama kilo yok

Benimki bütün gün memedeydi onu zor bıraktırdım şimdi 2 saatten önce vermemeye çalışıyorum ama genelde 2 saate 1 emiyor.
Bunye meselesi bence ya ben hamileliğimde bile 2 öğün yedim acıkmıyorum ben

ben de öyleyim sütüm de çok ve bebeğim için alerji diyetindeyim hamurlara düştüm iyice
sütümun kalitesini bozmasın diye spor da yapmıyorum bakalım bu kilolar ne zaman a kadar benimle
özellikle her yerim selulit oldu
hamilelikte catlaktan korkar lar bi tane çatlağım yok selülit bombası oldum çıktım

Benim beynim yandı uykusuzluktan bugün. Aynı işte her uyuduğunda ya tuvalete gidiyorum ya iki lokma bi şu atıştırıyorum o kadar.
Uykusuzluk zor yaa.Kac gündür uykusuzum artık sol gözümün beyazı kıpkırmızı olmuş.Bugun daha iyi ama şükür akşam 1 saat kadar kestirmisim ne iyi geldi.

kac kg ve cm doğdu canım
kendine göre değerlendirmelisin percentil i önemli

Merhaba, sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Sağlıkla büyütün bebeğinizi

Dediğin balık yağını bilmiyorum da hamilelikte kullanılabilen emzirirken de kullanılabilir bende mantik bu
Valla ben de doktora fırsat vermiyor ki birşey yememe dedim bi elinle emzir diğeriyle birşeyler ye dedi. Kafa zehir ben birşeyler alıp gelene kadar katılarak ağlıyor ki

Neler yemeni önerdi canım, paylaşsana. Yiyebilirmisim gibi soruyorum ama belki bir iki birşey eklerim diyetime

Benim bebeğim de saat başı emmek istiyor uyanık olduğunda uyuyamadığında falan. Emzirmesem ağlıyor sürekli. Nasıl yaptınız 2 saat olayını

Evet bu paket. Bunda da 2 numara kullaniyorum. Genis gibi görünüyor ama kullaninca fark edeceksin bebegin poposunda kalip gibi durmuyor. Ic dokusu cok daha yumusak. 2. Paketi actim bugun ben.
Bebegin kac kilo 2 numara kullaniyormussunya ben de molfixten goona gecmryi dusunuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…