Bende stok yapmaya başladım iş için erken ama ne olur ne olmaz
Ya nasıl beslersen besle zor
Ben biberona alıştırdım , memeyle kavga ediyordu doktorumla görüştüm büyüme atağı dedi etrafı keşfetti sosyalleşiyor bir çıt sesine bile dikkati dağılıyor dedi , biberonu da reddetmeye başladı 2.sefer ısrar edersem alıyor
Sağmaya alıştığım için memeden tazyikli geliyor , mememi sağıp öyle emziriyorum
Şekilden şekilde girdik yani
Benimki biberon ile 100 cc hatta bazen 110 cc bile iciyordu. Sonradan ne oldu anlamadim. Biberonu istemiyor. Beni de 10 dk emip birakiyor. Bugun en azindan 20 dk emdi. Emmemesi pamukcuk olmasindan sanirim. Ama biberon hala problem. Bakici en azindan biberon ile rahatca beslerdi.
5.5 kilo canim. 1 numara poposuna kadar yapisip tum kakayi disina taşırıp bezde hic birsey kalmiyordu. 2 numara ile bez ve popis arasinda bosluk kaldi kaka orada kaliyor artik.
Boyun fıtığım var şimdi bi de bel fıtığı oldu sanırım.2 gündür boyun fıtığından kaynaklı sırt ağrısı ve bacağa vuran bel ağrısından gece parol içiyorum
Doktorumuz herşeyin bir düzeni olmalı dedi bir göğsünü 10dk sonra diğerini 10dk emzireceksin ondan 3 saat sonra tekrar emecek ki süt insin yağlansın dedi. Ama ben 2 saat ancak oyalayabiliyorum. Bir de 10 değil 20dk emziriyorum 10dk bana çok az geldi. Seninki gibi uyumadiginda ve emmediğinde sürekli ağlıyor. Biraz yorucu oluyor uyutmaya çalışıyorum arada da öyle böyle geçiriyoruz 2 saati. Diğer türlü sürekli emiyordu. Hep bir huzursuzluk durumu vardı, boğuluyor gibi falan oluyordu, sürekli emzirdiğin için oluyor dedi.
Benimki bütün gün memedeydi onu zor bıraktırdım şimdi 2 saatten önce vermemeye çalışıyorum ama genelde 2 saate 1 emiyor.
Bunye meselesi bence ya ben hamileliğimde bile 2 öğün yedim acıkmıyorum ben
Kac gunluk bebis? Benimki de oyleydi, bundan dert yaniyordum burada hatta. Ama bir suredir gunduz de 3 saat falan dayaniyor artik. Algilari acildi, etrafla daha ilgililer, beslenmeye ilgi azaldi gercekten. Benimki 2 bucuk aylik oldu. Bu dedigim de bir haftadir falan boyle. Oncesinde 2 saati zor buluyorduk.
Benimkide aynı 1 buçuk saati zor yapıyorum uyutsam bile geri uyanıyo ben aç olduğu için bunu yaptığını düşünüyorum..15 dakika emzirme yapamiyorum bir memede çünkü süt bitiyo artık yutkunma sesini duyamıyorum.. senin sütün nasıl sadece anne sütü mü veriyosun Hiç mama verip rahat uykuya geçtiği oldu mu?
Ama sizin kilo alımı normal di mi? Belki o yüzden değil ama ben yemedigim için ona bağlıyorum şu an kilo almamasını. Benimki çok tepiniyor çok ağlıyor çok hareket ettiğinden mi az kilo alıyor diye düşünmüyor da değilim. Resmen kafamda deli sorular
Kızlar bende primanin aktif bebegini kullanıyodum 1 ve 2 numaralari kokmuyodu hiç memnundum ama 3 numara kokuyor..onu trendyoldan aldım daha 3 e gecmedik ama açıp bakmıştım..nasıl fark ediyosa aynı bezde bile..prima premium care kokulu zaten..
Slepy kullandım 3 numarasi primanin 2 sine eşit..ve bizde pişik yaptı bide sozdiriyo sevmedim resmen slepy naylon kokuyo bide natural diyolar ama
Ama sizin kilo alımı normal di mi? Belki o yüzden değil ama ben yemedigim için ona bağlıyorum şu an kilo almamasını. Benimki çok tepiniyor çok ağlıyor çok hareket ettiğinden mi az kilo alıyor diye düşünmüyor da değilim. Resmen kafamda deli sorular
Ya evet, aslinda ortalamanin ustunde. Ben de sasiriyorum. Doktor sutun cok yariyor dedi. Ama korkuyorum da bir yandan. Azalir diye. O yuzden faydali seyler tuketmeye ve bol su icmeye calisiyorum.
Kızlar bende primanin aktif bebegini kullanıyodum 1 ve 2 numaralari kokmuyodu hiç memnundum ama 3 numara kokuyor..onu trendyoldan aldım daha 3 e gecmedik ama açıp bakmıştım..nasıl fark ediyosa aynı bezde bile..prima premium care kokulu zaten..
Slepy kullandım 3 numarasi primanin 2 sine eşit..ve bizde pişik yaptı bide sozdiriyo sevmedim resmen slepy naylon kokuyo bide natural diyolar ama
Herkes kokuyor deyince elimdeki primayi kokladim. Bana hic koku gelmiyor ki koku hassasiyetim vardir benim. Sleepy ile karsilastirdim, kokuda hic fark yok gibi. Ve haklisin sleepy rezalet, her kaka yaptiginda ustu basi batiyor. Biktim resmen. Ben daha once vazgecmistim zaten, elimdeki hediye gelen bi paket, kullanayim bitsin dedim ama omur torpusu. Ben primada hic sorun yasamadim. Acaba paketlerde farklilik mi oluyor.
Kac gunluk bebis? Benimki de oyleydi, bundan dert yaniyordum burada hatta. Ama bir suredir gunduz de 3 saat falan dayaniyor artik. Algilari acildi, etrafla daha ilgililer, beslenmeye ilgi azaldi gercekten. Benimki 2 bucuk aylik oldu. Bu dedigim de bir haftadir falan boyle. Oncesinde 2 saati zor buluyorduk.
65 günlük bebeğim. Bizim de bi kaç günüde etrafa ilgisi baya arttı evet ama uykusu varken uyuyamadığı zaman durmuyor sadece memede sakinliyor. Gündüz üç saati bulduğu olmuyor. Uyurken bile uyanıyor. Gecede üç - üç buçuk saat sonra uyanıyor acıkıp. Biz sarılık atlattık doktor sık besle dedi ilk ay 2 saati geçirmiyordum uyurken bile emziriyordum sanırım bebeğim de bu duruma alıştı
Benimkide aynı 1 buçuk saati zor yapıyorum uyutsam bile geri uyanıyo ben aç olduğu için bunu yaptığını düşünüyorum..15 dakika emzirme yapamiyorum bir memede çünkü süt bitiyo artık yutkunma sesini duyamıyorum.. senin sütün nasıl sadece anne sütü mü veriyosun Hiç mama verip rahat uykuya geçtiği oldu mu?
Mama vermiyorum. Anne sütü sadece. Kendi çekilen kadar emiyor sütüm iyi aslında kilo alımı da güzel ama bilemiyorum
Kızlarrrr selamm , eskilerden kim var bilmiyorum ama bebeğim bugün 100 günlük , uyku sorunundan geberiyorum desem yeridir, inanılmaz zorlanıyorum gündüz uykusu hiç yok sürekli ya kucakta ya meme de, gece uykusu güzel ama uyutmak uyutabilmeyi başarmak olay gece 2 ye kadar debeleniyorum en son 2 de pes ediyor. Sizde durumlar nasıl ne zaman biticek bu uyku sorunu.. uykular haraaammm oldu şarkısını kendime armağan ediyorum kişiyi hiç sevmesemde