Huylari cok sık degisiyor. Bzimkinin de gece uykulari uzuyor diye sevinirken bir haftadir 2 bucuk saate dustu ve duzensizlesti. Gecen ay gunduz uykusu da cok duzenliydi ama artik cok zor uyuyor ve hemen uyaniyor. Daha once memede uyur, yerine koyardim uyanmazdi, artik memede uyusa da yerine koydugum an uyaniyor ve uykuya zor geciyor. O yuzden kendimizi hep gececek diye teselli edelim :)

Bugun kızımda aşılarını oldu , çok ağladı be değişik çığlıklar attı kuzum hemen kucağıma alıp sakinleştirirdim aynaya baktık sohbet ettik falan doktor iletişiminiz güzel dedi ama şurup önermedi emilimi zor oluyor , ateş olursa fitil önerdi. Eve geldiğimizden beri çığlık çığlığa acı çekme ağlamaları vardı , diğer taraftan alttan gazları vardı , fitil uyguladık eziyet çekmesin diye ona rağmen baya sonra uyudu inşallah gece güzel geçerde ağrısı olmaz kızımın
20 günde 460 gr almış , süt içmeyişi ve reddetmesi göz önünde bulundurulduğunda güzel dedi , 10 günde 230 gr oluyor 30 günde ortalama 690 gr eder , iştahı yerine geldiğinde daha iyi beslenir dedi , zaten içermediği sütler biberonda boşa gitti bende bu süreçte sağdığım fazla sütleri stok yaptım
3.ay da gelin tekrar aylık rutin kontrole döneriz dedi
Bu arada bunca zamandan sonra sabah eşim beni ve kızımı kayınvalideye bıraktı sabah , öğlende gelip aldı aşıya gittik, baya baya konuşma fırsatımız oldu , iletişim problemi olduğunu söyledim yanlış anlaşıldığımı tavır yaptıklarını boş yere dolduklarını söyledim , lohusalıkta ruhsal problemlerimi kişiselleştirdiniz ne kadar zorlandığımı görüp , gidip odada dinlendiğim zaman bile üstünüze alındınız dedim kafamdaki herşeyi konuştum. Kv de insan sevdiğine kırılır biz senden bunca yıldır ilk kez öyle şeyler gördük ister istemez bize surat yapıyorsun diye düşünmeye başladık , emzirme olayı üstüne geldi falan dedi. Görümcem de öğlen kızını bırakmaya geldi. neden bir türlü konuşamadık dedim biz kardeşiz hallederiz aramızda dedim. Konuşacaz ama şimdi değil işe yetişmem lazım fln dedi makyajını yaptı kızımı sevdi. Meğer görümcem olaydan sonraki gün gidip kv de ağlamış , kayınpeder , eşimin diğer ablası ve erkek kardeşi de bana tavır almış kv ye dedim ki , bunca yıldır neyimi gördünüz bir lohusalığımı yaşatmadınız dedim

İsmen tanıyorum o zaman ben eski sayılırım değil mi gündüz uykuları azaldı , gece uykuları fena değil bizim
Gece gündüz ayrımı yapıyor artık ama yinede bebekten bebeğe değişir

Mama vermemizi istemiyor. Sen besleneceksin sütün kilo aldıracak diyor, bir hafta sonra gittiğimde bi farklılık olacak mı görücez
Her gun yumurta yiyor musun? Doktorum bana sutunun kalitesini devam ettirmek icin mutlaka yumurta ye dedi. Protein alimini da artirmak lazim.

Biberona alışır inşallah , işe dönünce hem yokluğun hem biberon çifte kriz olmasın inşallah Benim minnoş en fazla 80 cc içmiştir oda nadir. Şimdi de kesik kesik içiyor , yarısını kucakta kalanını uyku için sallarken içmek istiyor hanımefendi

Canım biberonla mı veriyorsun? Biberon meme reddi yapabilir, kaşıkla veya eds ile vermeyi denesen

Cocuk gibiler yaa.ama şu bir gerçek ki el kızı olduğumuz anında belli oluyor.ne kadar kızım deselerde ilk fırsatta satıyorlar

Bana başka bi doktor her zaman ağlamıyo dediğimde bazı bebekler açlığa alışır dedi onu duyunca bi hafta kendime gelemedim ama takmıyorum şimdi iki memeden sonra ağlıyosa aranıyosa mecbur mama veriyorum
Bu arada doğum kilosuna 4250 yazmışım 3250 olacaktı bence bebekler kesinlikle açlığa filan alışmıyor, benimkisi çok açsa naparsan yap durmuyor. Ama süt az olunca mideleri fazla genişlemediği için azla doyuyor olabilirler.

5.5 kilo canim. 1 numara poposuna kadar yapisip tum kakayi disina taşırıp bezde hic birsey kalmiyordu. 2 numara ile bez ve popis arasinda bosluk kaldi kaka orada kaliyor artik.
Benimki de o civarlarda goon un 3 numarasi buyuk mu gelir ya da molfix 3 numara alicam elimdeki bezler 10 gune anca biter. Bugun tam 2 ayligiz elimdekiler bitene kadar 2.5 aylik dersek bir de tam 2.5 aylikken sunnet olacagiz. Sıkmasin bez. Napsam bilemedim

Bence doymamaktan değil

Goon temiz içerikli onda sıkıntı yok tavsiye ediyor valla ben de sırayla deniyorum bize hediye bezde geldi 3 farklı marka. Şokun, bim min bezini de denedik hediye geldi de ama market bezleri arasında en güzel minies (migros)

Dün aklıma geldinde uykuya yenik düşüp yazmadım
Gündüz bizimkide ya kucak ya meme asla ama asla uykuyu sevmiyor memede on dk dalarsa kar sayıyorum
Kanguruyla havalar güzelken cıkıyorum dısarı onun icinde bi saat en azından uyuyor
Bugun gerci kanguruylada uyumadı kostur kostur döndüm eve aglıyor diye hemen aspiratörü acıp sakinleştirdim
Gecede artık babasında o uyutuyor en azından 3-4saat rahat kesintisiz uyuyorum yoksa gecede sürekli mırmırmır konusuyor uyanıyor yarım saatte
Bizimki bebek değil yetişkin resmen kendi hayatı kendi uyku düzeni var gece yarısını görmeden uyumaz e biz yatmıyoruz cpcugum niye yatsın eksikmi kalsın sohbetten dizi keyfinden, sabahta işe gittigi icin erken kalkar :)

İsmen tanıyorum o zaman ben eski sayılırım değil mi gündüz uykuları azaldı , gece uykuları fena değil bizim
Gece gündüz ayrımı yapıyor artık ama yinede bebekten bebeğe değişir
Bende seni tanıyorum canımm umarım iyisinizdir , annnelik zor işmiş yine kendimi burda buldum

Seni gördüğüme sevindim peki ne zaman uyuyacagiz biz tek sorunum bu gercekten

Seni gördüğüme sevindim ❣ peki ne zaman uyuyacagiz biz tek sorunum bu gercekten
Hic bi zaman
Tam düzeldi yasasın dedigimizde dişleri cıkıcak sonra bezden ayırma cabaları sonra kreş ve hastalıklar derken ikinci cocuk yapıcaz falan en az bi on yılımız var uyumak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…