Goruyon mu gorumceyi hem suclu hem guclu. Aglayarak suc bastirmis resmen. Iyi demissin kaynanaya. Tum sile resmen sana cephe almis. Saka gibi. Insana boyle zamanlarda el kizi oldugunu hatirlativeriyorlar. Sen canini sıkma. Onlarin da vakti gelir.Bugun kızımda aşılarını oldu , çok ağladı be değişik çığlıklar attı kuzumhemen kucağıma alıp sakinleştirirdim aynaya baktık sohbet ettik falan doktor iletişiminiz güzel dedi ama şurup önermedi emilimi zor oluyor , ateş olursa fitil önerdi. Eve geldiğimizden beri çığlık çığlığa acı çekme ağlamaları vardı , diğer taraftan alttan gazları vardı , fitil uyguladık eziyet çekmesin diye ona rağmen baya sonra uyudu inşallah gece güzel geçerde ağrısı olmaz kızımın
20 günde 460 gr almış , süt içmeyişi ve reddetmesi göz önünde bulundurulduğunda güzel dedi , 10 günde 230 gr oluyor 30 günde ortalama 690 gr eder , iştahı yerine geldiğinde daha iyi beslenir dedi , zaten içermediği sütler biberonda boşa gitti bende bu süreçte sağdığım fazla sütleri stok yaptım
3.ay da gelin tekrar aylık rutin kontrole döneriz dedi
Bu arada bunca zamandan sonra sabah eşim beni ve kızımı kayınvalideye bıraktı sabah , öğlende gelip aldı aşıya gittik, baya baya konuşma fırsatımız oldu , iletişim problemi olduğunu söyledim yanlış anlaşıldığımı tavır yaptıklarını boş yere dolduklarını söyledim , lohusalıkta ruhsal problemlerimi kişiselleştirdiniz ne kadar zorlandığımı görüp , gidip odada dinlendiğim zaman bile üstünüze alındınız dedim kafamdaki herşeyi konuştum. Kv de insan sevdiğine kırılır biz senden bunca yıldır ilk kez öyle şeyler gördük ister istemez bize surat yapıyorsun diye düşünmeye başladık , emzirme olayı üstüne geldi falan dedi. Görümcem de öğlen kızını bırakmaya geldi. neden bir türlü konuşamadık dedim biz kardeşiz hallederiz aramızda dedim. Konuşacaz ama şimdi değil işe yetişmem lazım fln dedi makyajını yaptı kızımı sevdi. Meğer görümcem olaydan sonraki gün gidip kv de ağlamış , kayınpeder , eşimin diğer ablası ve erkek kardeşi de bana tavır almışkv ye dedim ki , bunca yıldır neyimi gördünüz bir lohusalığımı yaşatmadınız dedim
Canim ben de seni merak ediyordum. Bebisinle kolay gelsin. Arada gir buralara da yaz. En azindan kendimi yalniz hissetmiyorum. Benzer sorunlar ve benzer gelisimlerle destek oluyoruz birbirimize.Kızlarrrr selamm , eskilerden kim var bilmiyorum ama bebeğim bugün 100 günlük , uyku sorunundan geberiyorum desem yeridir, inanılmaz zorlanıyorum gündüz uykusu hiç yok sürekli ya kucakta ya meme de, gece uykusu güzel ama uyutmak uyutabilmeyi başarmak olay gece 2 ye kadar debeleniyorum en son 2 de pes ediyor. Sizde durumlar nasıl ne zaman biticek bu uyku sorunu.. uykular haraaammm oldu şarkısını kendime armağan ediyorum kişiyi hiç sevmesemde
Allah dagına göre kar veriyor :)öykü’nün yanında benimki melek ağzımı açmıyım bence
2 n7mara al bence. Benimki 3 aylik olacak haftaya ve 2 numara kullaniyoruzBenimki de o civarlarda goon un 3 numarasi buyuk mu gelir ya da molfix 3 numara alicam elimdeki bezler 10 gune anca biter. Bugun tam 2 ayligiz elimdekiler bitene kadar 2.5 aylik dersek bir de tam 2.5 aylikken sunnet olacagiz. Sıkmasin bez. Napsam bilemedim
Dün aklıma geldinde uykuya yenik düşüp yazmadım
Gündüz bizimkide ya kucak ya meme asla ama asla uykuyu sevmiyor memede on dk dalarsa kar sayıyorum
Kanguruyla havalar güzelken cıkıyorum dısarı onun icinde bi saat en azından uyuyor
Bugun gerci kanguruylada uyumadı kostur kostur döndüm eve aglıyor diye hemen aspiratörü acıp sakinleştirdim
Gecede artık babasında o uyutuyor en azından 3-4saat rahat kesintisiz uyuyorum yoksa gecede sürekli mırmırmır konusuyor uyanıyor yarım saatte
Bizimki bebek değil yetişkin resmen kendi hayatı kendi uyku düzeni var gece yarısını görmeden uyumaz e biz yatmıyoruz cpcugum niye yatsın eksikmi kalsın sohbetten dizi keyfinden, sabahta işe gittigi icin erken kalkar :)
aynısı bende de var. Başta süt yapsın diye onu bunu yeme modundaydım şimdi ciddi ciddi acaip canım çekiyor, acıkıyorum çok. Bazen eşimden fazla yiyorumKiz sen az mi emziriyon yoksa. 2 öğün yemek ne yav ben bir öğünde 2 öğünlük yiyorum. Daha bebek mememden ayrilmadan ne yesem diye plan yapiyorum mutfaga gitmeden. Şaka bir yana ben cidden cok istah patlamasi yasiyorum. Yiyorum yiyorum doymuyorum. Cok acikiyorum. Acaba pisbogazliktan mi?boyleyim
Vitamin aliyor musun?Pes etmek istemiyorum. Sütüm çok aşırı olmasa da var miktar olarak yettiğini düşünüyorum 4 kez falan kaka yapıyor, çiş de çok yapıyor. Ama sanırım yağlı değil sütüm o yüzden kilo almıyor. Doktoruma göre iyi beslenmediğim için9 günde 100gram almış alt sınırın da yarısı yani alt sınırda alsa endişe etmem
Kişiye özgü mü bilmem ama uzun süre aç kalırsam sütüm azalıyor benim, 2-3 kere geldi başımaBazı doktorlar sadece su sütyapar diyo bazıları uzun beslenme listesi veriyoBenim doktor liste verdi o listeye uyduğumdan beri kilo almaya başladım ama yapmasam da bu kez sütüm azalırsa diye korkuyorum vicdan yapıyorum Şu doktorların farklı konuşmasını da hiç sevmiyorum
aynısı bende de var. Başta süt yapsın diye onu bunu yeme modundaydım şimdi ciddi ciddi acaip canım çekiyor, acıkıyorum çok. Bazen eşimden fazla yiyorumhamilelikte olmayan iştah şimdi tavan yaptı. Bi de tatlı şeyler çekiyor canım hep. Ve kesinlikle beslenme bende sütü etkiliyor. Bugün 10da kahvaltı yaptım sonra 5e kadar bişey yiyip içemedim doktorlarla uğraştık vs ve malesef 7 den sonra süt acaip azaldı, kızı bi türlü doyuramadım. Doymadığı için uyuyamadı. En sonunda mama verdim uyudu ne güzel 3 gündür hiç mamaya gerek olmamıştı. Bi daha ne olursa olsun aç kalmayacağım.
Aynen öyle vallaCocuk gibiler yaa.ama şu bir gerçek ki el kızı olduğumuz anında belli oluyor.ne kadar kızım deselerde ilk fırsatta satıyorlar
Ay hemde ne zor , iyi diyelim iyi olalım biraz feleğim şaştı tabiBende seni tanıyorum canımm umarım iyisinizdir , annnelik zor işmiş yine kendimi burda buldum
Valla Allah razı olsun ondan benimde şansım eşim çok şükürNekadar guzel ilgilenmesi bebegiyle Benim esiminde bebege hiç tahammülü yok 10 dk tutmak bile çok ağır geliyor asla tutmak istemiyo, ablayla çok iyi onunla ilgilenir deli gibi sever oynar gezdirir ama bebekken onunlada ilgilenmezdi. Işten gelirken eve gelmekten korktuğunu söylüyor ciddi ciddi ben neyapiyim sabahtan akşama kadar bende deyince haklisin diyor ama ben bebek aglamasina dayanamıyorum diyor hiç kucaktan inmeyen bebegim var bide var mi acaba benim gibi olan buarada ilgisiz es baba değildir rahatına asiri düşkün bir adam off 2 cocuk cok zormus 10 tane doğuran nasil büyüttü bilmiyorum
Diger bezlerle kiyaslama şansim olmadi ama prima pişik yapinca minies almistim bende cok begendimGoon temiz içerikli onda sıkıntı yok tavsiye ediyorvalla ben de sırayla deniyorum bize hediye bezde geldi 3 farklı marka. Şokun, bim min bezini de denedik hediye geldi de ama market bezleri arasında en güzel minies (migros)
Kesinlikle bak seninki tamamen arızaGoruyon mu gorumceyi hem suclu hem guclu. Aglayarak suc bastirmis resmen. Iyi demissin kaynanaya. Tum sile resmen sana cephe almis. Saka gibi. Insana boyle zamanlarda el kizi oldugunu hatirlativeriyorlar. Sen canini sıkma. Onlarin da vakti gelir.
Benimkine de toplamda 2 defa gittik ayaküstü. Hic oyle oturmacalar falan istemem. Bendeki kredisi bitti. Bejimki ilk dogumda yapti yapacagini. 2. Dogumum onun telafi sansiydi onu da batirdi. Kisaca dugunumun icine etmisti. Ustune 1. Dogumumun ve simdi de 2. Dogumumu yasatmadi bana. O nedenle kredisi bitti diyorum. Arkadaslarim ona karsi bu kayitsiz tavrima sasiriyorlar ama ben, benimkilerin dunku gelinleri degilim sonucta. Olmus 9 yil sen daha neyi kiskanirsin. Birak oglun karisi ve cocuklariyla vakit gecirsin degil mi
?
Yemek konusunda iştahım normal ama Tatlı canavarı oldum bendeaynısı bende de var. Başta süt yapsın diye onu bunu yeme modundaydım şimdi ciddi ciddi acaip canım çekiyor, acıkıyorum çok. Bazen eşimden fazla yiyorumhamilelikte olmayan iştah şimdi tavan yaptı. Bi de tatlı şeyler çekiyor canım hep. Ve kesinlikle beslenme bende sütü etkiliyor. Bugün 10da kahvaltı yaptım sonra 5e kadar bişey yiyip içemedim doktorlarla uğraştık vs ve malesef 7 den sonra süt acaip azaldı, kızı bi türlü doyuramadım. Doymadığı için uyuyamadı. En sonunda mama verdim uyudu ne güzel 3 gündür hiç mamaya gerek olmamıştı. Bi daha ne olursa olsun aç kalmayacağım.
gercekten öyle. gündüz öyle böyle ama gece uykumun kalitesi psikolojimi inanılmaz etkiliyor. yani gündüz sabrım sonsuz ama gece aynısını yapsa sabrımdan sınanırım gibime geliyor. hani erken kalkmaya da tamam, ama gece uykum cok önemli. insallah allah nasip eder de baska cocugum olursa onlar da böyle olurAllah dagına göre kar veriyor :)
Zorlanıyorum evet ama cok sükür hasta değil diyorum napayım kötünün kötüsü var benimki arsızlıgından uyumuyor durmuyor kıpır kıpır
Bugünümüze şükür :)
Ayy şok evet sen sistemde görememiştinBuarada hastanem sgk ya dogum bitti raporumu sunmadıgı icin aylardır ne emzirme parası ne rapor parası yatmıyormus bana
Allahtan işyerim maaşımı yatırmaya devam ediyorduda magdur olmadım (işe geri döndügümde topluca sgknın yatırdıgı parayı işyerime iade edicem)
Zaten sevmiyordum o asistanı iyice sacını yolasım geldi
Doyuyo gibi oluyo yarım saat sonra yaygarayı koparıyo bazen deBu arada doğum kilosuna 4250 yazmışım 3250 olacaktıbence bebekler kesinlikle açlığa filan alışmıyor, benimkisi çok açsa naparsan yap durmuyor. Ama süt az olunca mideleri fazla genişlemediği için azla doyuyor olabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?