Goruyon mu gorumceyi hem suclu hem guclu. Aglayarak suc bastirmis resmen. Iyi demissin kaynanaya. Tum sile resmen sana cephe almis. Saka gibi. Insana boyle zamanlarda el kizi oldugunu hatirlativeriyorlar. Sen canini sıkma. Onlarin da vakti gelir.
Benimkine de toplamda 2 defa gittik ayaküstü. Hic oyle oturmacalar falan istemem. Bendeki kredisi bitti. Bejimki ilk dogumda yapti yapacagini. 2. Dogumum onun telafi sansiydi onu da batirdi. Kisaca dugunumun icine etmisti. Ustune 1. Dogumumun ve simdi de 2. Dogumumu yasatmadi bana. O nedenle kredisi bitti diyorum. Arkadaslarim ona karsi bu kayitsiz tavrima sasiriyorlar ama ben, benimkilerin dunku gelinleri degilim sonucta. Olmus 9 yil sen daha neyi kiskanirsin. Birak oglun karisi ve cocuklariyla vakit gecirsin degil mi
?

Canim ben de seni merak ediyordum. Bebisinle kolay gelsin. Arada gir buralara da yaz. En azindan kendimi yalniz hissetmiyorum. Benzer sorunlar ve benzer gelisimlerle destek oluyoruz birbirimize.

öykü’nün yanında benimki melek ağzımı açmıyım bence
Allah dagına göre kar veriyor :)
Zorlanıyorum evet ama cok sükür hasta değil diyorum napayım kötünün kötüsü var benimki arsızlıgından uyumuyor durmuyor kıpır kıpır
Bugünümüze şükür :)

2 n7mara al bence. Benimki 3 aylik olacak haftaya ve 2 numara kullaniyoruz

Nekadar guzel ilgilenmesi bebegiyle Benim esiminde bebege hiç tahammülü yok 10 dk tutmak bile çok ağır geliyor asla tutmak istemiyo, ablayla çok iyi onunla ilgilenir deli gibi sever oynar gezdirir ama bebekken onunlada ilgilenmezdi. Işten gelirken eve gelmekten korktuğunu söylüyor ciddi ciddi ben neyapiyim sabahtan akşama kadar bende deyince haklisin diyor ama ben bebek aglamasina dayanamıyorum diyor hiç kucaktan inmeyen bebegim var bide var mi acaba benim gibi olan buarada ilgisiz es baba değildir rahatına asiri düşkün bir adam off 2 cocuk cok zormus 10 tane doğuran nasil büyüttü bilmiyorum

aynısı bende de var. Başta süt yapsın diye onu bunu yeme modundaydım şimdi ciddi ciddi acaip canım çekiyor, acıkıyorum çok. Bazen eşimden fazla yiyorum hamilelikte olmayan iştah şimdi tavan yaptı. Bi de tatlı şeyler çekiyor canım hep. Ve kesinlikle beslenme bende sütü etkiliyor. Bugün 10da kahvaltı yaptım sonra 5e kadar bişey yiyip içemedim doktorlarla uğraştık vs ve malesef 7 den sonra süt acaip azaldı, kızı bi türlü doyuramadım. Doymadığı için uyuyamadı. En sonunda mama verdim uyudu ne güzel 3 gündür hiç mamaya gerek olmamıştı. Bi daha ne olursa olsun aç kalmayacağım.

Kızlar iyi geceler. Oğlum bugün 2 ay aşılarını oldu. Sabahtan beri sürekli uyku halinde, endişelenmeli miyim acaba, yoksa normal mi?

Vitamin aliyor musun?

Kişiye özgü mü bilmem ama uzun süre aç kalırsam sütüm azalıyor benim, 2-3 kere geldi başıma

Mamayı biberonla vermiyor musun? Bende kizimdan kalan silikon kaşık var aşırı yumuşak onu buldum 2 gündür onla veriyorum 30 ar cc benimki biberonu aşırı seviyo 100 cc içiyor daha versem icicek kusucak kilosuda az gece uyku arasında sagilmış 90 cc sutumu veriyorum biberonla içiyor gündüzde 60 cc biberonla 1 sefer veriyordum onu bıraktım kaşıkla 2 kez 30 ar cc veriyorum yoksa birakicak beni

Valla Allah razı olsun ondan benimde şansım eşim çok şükür
Eve 8gibü gelir direk dusunu alır gelir yanımıza alır hemen kızımızı
Yemeği birlikte yersek o tutar kucagında
Haftsonu kuaföre gidesim yoksa bile hadi git biraz aklın dagılsın oyalarım ben falan der ki oyalarda
Sabah 6.30da evden cıkmasına ragmen koltukta yanında gecenin 3üne 4üne kadar yatırır kızı getirmez yanıma acıkmadıkca
11 gibide o uyutur
Ama benim kız işte canavar eşim böyle kızımda gündüzü gecesi yok uyumuyor canım cıkıyor aksama kadar
Biraz biraz salıncagında oturmaya basladıda yemek yer oldum
Yemekten kastımda yani öyle alengirli seyler değil yaptıgım seyler sınırlı kavurmalı bulgur pilavı fix corbalar et sote falan sipsak seyler anca o kadar müsade ediyor
İki saate yakın kolumda sallayıp yerine koyduktan sonra on dk icinde uyanan bi cocuk
Kucakcı aglak mızmız ilgi delisi aksama kadar pertimi cıkarıyor

Buarada hastanem sgk ya dogum bitti raporumu sunmadıgı icin aylardır ne emzirme parası ne rapor parası yatmıyormus bana
Allahtan işyerim maaşımı yatırmaya devam ediyorduda magdur olmadım (işe geri döndügümde topluca sgknın yatırdıgı parayı işyerime iade edicem)
Zaten sevmiyordum o asistanı iyice sacını yolasım geldi

Diger bezlerle kiyaslama şansim olmadi ama prima pişik yapinca minies almistim bende cok begendim

Kesinlikle bak seninki tamamen arıza ve umutsuz vaka bizimki en azından beni sevdiğini söylüyor , severken öldürmek denir buna da neyse Ama memleketleri gereği yaşanmışlıkları görmüşlüklerine veriyorum sosyal , akraba çevreleri az olduğu için insanlarla nasıl geçineceklerini bilmiyorlar
Bugüne kadar ters bir hareketimi görmediler , benim sayemde ilerlettik ilişkiyi , onlarda verici insanlar fakat dengesiz olduklarını bildiğim için hep tedbirli ve dikkatliydim. Ama müdanasız olduğumu gördüler ve eşime de dedim eğer annenle aramız düzelmezse çocuğuma bakma hayalinden vazgeçsin dedim , asla vermem dedim. İnşallah bundan sonrası güzel olur ne diyeyim ben yinede huzursuzluk seven bir insan olmadığım için eşim ve kızım için birşeyleri iyileştirmek için adım atıyorum , şimdi olmazsa ilerde hiç olmaz biliyorum.

Yemek konusunda iştahım normal ama Tatlı canavarı oldum bende
1 borcam bisküvili pasta , 1 kalıp kek , yarım bazen 1 kg sütlü Nuriye , arada nadiren çikolata sabahları reçel tahin pekmez
Bana mısın demiyor yiyorum yani
Ben ki işyerinde normalde ve hamilelikte canımı Tatlı çektirmeye çalışırlardı sipariş verelim diye azarlardım onları ayda yılda bir eşlik ederdim , bazıları benden gizli yerdi diyete ara verdikleri için , şimdi gelde gör beni bambaşka biri

gercekten öyle. gündüz öyle böyle ama gece uykumun kalitesi psikolojimi inanılmaz etkiliyor. yani gündüz sabrım sonsuz ama gece aynısını yapsa sabrımdan sınanırım gibime geliyor. hani erken kalkmaya da tamam, ama gece uykum cok önemli. insallah allah nasip eder de baska cocugum olursa onlar da böyle olur

Ayy şok evet sen sistemde görememiştin
Memlekette işini iyi yapan insan sayısı 2
Bir sen bir ben

Doyuyo gibi oluyo yarım saat sonra yaygarayı koparıyo bazen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…