Ay maşallah sizeValla Allah razı olsun ondan benimde şansım eşim çok şükür
Eve 8gibü gelir direk dusunu alır gelir yanımıza alır hemen kızımızı
Yemeği birlikte yersek o tutar kucagında
Haftsonu kuaföre gidesim yoksa bile hadi git biraz aklın dagılsın oyalarım ben falan der ki oyalarda
Sabah 6.30da evden cıkmasına ragmen koltukta yanında gecenin 3üne 4üne kadar yatırır kızı getirmez yanıma acıkmadıkca
11 gibide o uyutur
Ama benim kız işte canavar eşim böyle kızımda gündüzü gecesi yok uyumuyor canım cıkıyor aksama kadar
Biraz biraz salıncagında oturmaya basladıda yemek yer oldum
Yemekten kastımda yani öyle alengirli seyler değil yaptıgım seyler sınırlı kavurmalı bulgur pilavı fix corbalar et sote falan sipsak seyler anca o kadar müsade ediyor
İki saate yakın kolumda sallayıp yerine koyduktan sonra on dk icinde uyanan bi cocuk
Kucakcı aglak mızmız ilgi delisi aksama kadar pertimi cıkarıyor
Olabilir ben kendim de uzun süre aç kalmaya dayanamıyodum normaldeKişiye özgü mü bilmem ama uzun süre aç kalırsam sütüm azalıyor benim, 2-3 kere geldi başıma
Sleepy naylonumsu gibi kokuyo..primadan memnunum ben ne pisik yaptı ne sizdirma ama dedigim gibi aktif bebek olanı..Herkes kokuyor deyince elimdeki primayi kokladim. Bana hic koku gelmiyor ki koku hassasiyetim vardir benim. Sleepy ile karsilastirdim, kokuda hic fark yok gibi. Ve haklisin sleepy rezalet, her kaka yaptiginda ustu basi batiyor. Biktim resmen. Ben daha once vazgecmistim zaten, elimdeki hediye gelen bi paket, kullanayim bitsin dedim ama omur torpusu. Ben primada hic sorun yasamadim. Acaba paketlerde farklilik mi oluyor.
Ahh bu kaynanalarBugun kızımda aşılarını oldu , çok ağladı be değişik çığlıklar attı kuzumhemen kucağıma alıp sakinleştirirdim aynaya baktık sohbet ettik falan doktor iletişiminiz güzel dedi ama şurup önermedi emilimi zor oluyor , ateş olursa fitil önerdi. Eve geldiğimizden beri çığlık çığlığa acı çekme ağlamaları vardı , diğer taraftan alttan gazları vardı , fitil uyguladık eziyet çekmesin diye ona rağmen baya sonra uyudu inşallah gece güzel geçerde ağrısı olmaz kızımın
20 günde 460 gr almış , süt içmeyişi ve reddetmesi göz önünde bulundurulduğunda güzel dedi , 10 günde 230 gr oluyor 30 günde ortalama 690 gr eder , iştahı yerine geldiğinde daha iyi beslenir dedi , zaten içermediği sütler biberonda boşa gitti bende bu süreçte sağdığım fazla sütleri stok yaptım
3.ay da gelin tekrar aylık rutin kontrole döneriz dedi
Bu arada bunca zamandan sonra sabah eşim beni ve kızımı kayınvalideye bıraktı sabah , öğlende gelip aldı aşıya gittik, baya baya konuşma fırsatımız oldu , iletişim problemi olduğunu söyledim yanlış anlaşıldığımı tavır yaptıklarını boş yere dolduklarını söyledim , lohusalıkta ruhsal problemlerimi kişiselleştirdiniz ne kadar zorlandığımı görüp , gidip odada dinlendiğim zaman bile üstünüze alındınız dedim kafamdaki herşeyi konuştum. Kv de insan sevdiğine kırılır biz senden bunca yıldır ilk kez öyle şeyler gördük ister istemez bize surat yapıyorsun diye düşünmeye başladık , emzirme olayı üstüne geldi falan dedi. Görümcem de öğlen kızını bırakmaya geldi. neden bir türlü konuşamadık dedim biz kardeşiz hallederiz aramızda dedim. Konuşacaz ama şimdi değil işe yetişmem lazım fln dedi makyajını yaptı kızımı sevdi. Meğer görümcem olaydan sonraki gün gidip kv de ağlamış , kayınpeder , eşimin diğer ablası ve erkek kardeşi de bana tavır almışkv ye dedim ki , bunca yıldır neyimi gördünüz bir lohusalığımı yaşatmadınız dedim
O kadar bebekle geçiyor ki her anım inan çok az vakit ayırabiliyorum kendime ve sosyal medyaya. Acemi anne dedikleri bu olsa gerek, bide mükemmeliyetcilik, sanki taç takacaklar gün sonunda , öyle iste ama sizin burda olduğunzu görünce daha sık girerim. Senin bebeğin ne kadarlık oldu durumlar nasılCanim ben de seni merak ediyordum. Bebisinle kolay gelsin. Arada gir buralara da yaz. En azindan kendimi yalniz hissetmiyorum. Benzer sorunlar ve benzer gelisimlerle destek oluyoruz birbirimize.
Bizimki de bugün aşı oldu ateşi yok ama normalde gece bu saatlerde çok huysuz olur saat 10dan beri hep ıyku halinde az önce kendim uyandırdım emzirdim şimdi yine uyuduKızlar iyi geceler. Oğlum bugün 2 ay aşılarını oldu. Sabahtan beri sürekli uyku halinde, endişelenmeli miyim acaba, yoksa normal mi?
Teşekkür ederimAhh bu kaynanalarAllahtan görümcem yok Yalnız sen süreci çok iyi yönettin valla maşallah
Pazardan beri biberonla verdim ilk defa böyle oldu. Benim de aklıma ilk biberon geldi. Evde şırınga vardı onla verdim. Her yeri mama oldu beceremedim ki ilk ay sagdigim sütleri siringayla vermiştim tekrar biberonla verdim. Akşamdan beri memeyi aliyo. Ama bi saat emen çocuk gitti şimdi bi memeyi onbes yirmi dk da bitiriyo diğerine geçiyoruz beş on dk da onu emip birakiyo yarım saat zor emiyo bazen. Acaba çenesi mi kuvvetlendi kiCanım biberonla mı veriyorsun? Biberon meme reddi yapabilir, kaşıkla veya eds ile vermeyi denesen
Asi olduğu gün benimki de memeden inmemisti. Memede uyudu halsiz gibiydi ateşi yok diye endiselenmemistim ben.Kızlar iyi geceler. Oğlum bugün 2 ay aşılarını oldu. Sabahtan beri sürekli uyku halinde, endişelenmeli miyim acaba, yoksa normal mi?
Ben de öyle oldum ya göbekteki şerit var ya tüt değil komple kıl olduBenimki ağdayla çoğaldı sanki yaalazere hiç gitmedim istemiyorum açıkçası ama ağda kullanıyodum bu zamana kadar azdı hep hamilelikte hormonlarda ciddi anlamda bi bozukluk oldu felâketim yani
Daha uslusu olur inşallahgercekten öyle. gündüz öyle böyle ama gece uykumun kalitesi psikolojimi inanılmaz etkiliyor. yani gündüz sabrım sonsuz ama gece aynısını yapsa sabrımdan sınanırım gibime geliyor. hani erken kalkmaya da tamam, ama gece uykum cok önemli. insallah allah nasip eder de baska cocugum olursa onlar da böyle olur
Hahah sorma :)Ayy şok evet sen sistemde görememiştin
Memlekette işini iyi yapan insan sayısı 2
Bir sen bir ben
İki üc hafta önceye kadar gece yerinde yatıyordu en azından artık onuda yapmıyor illa koynunda yatıcak eşimin koyuyoruz uyanıyor koyuyoruz uyanıyorAy maşallah sizeeş desteği çok önemli gerçekten , ama minikte sana zaman tanımıyorsa ekstra zor
Her zaman mesafeli olmak daha iyidir zatenTeşekkür ederimsaçma olaylardan evliliğime yazık etmek istemedim , huzursuz ev ev değil çünkü haklıyken haksız konuma düşürülmek çok kötü , birde anlattığımdan daha da zor ve katı insanlar , baksana birkaç hareketten dolayı beni silmeye kalktılar ailecek üzerime geldiler bu da tecrübe oldu , artık daha dikkatli olacağım onlarda bu vesileyle biraz daha seviyeli yaklaşacaklar. İnsanız hatalar yaparız , zorluklarla karşılaşırız vs. önemli olan onarabilmek yüzyüze bakacağın insanlarla arada kırgınlık kalmaması için onlara her gün içimden kızıp her sabah temize çekiyorum Eşimi bu kadar sevmesem asla uğraşmam tabi çünkü gerçekten sınanıyorum
Aşı uyku yapar mı ki yaa, bizimki de asla uyumaz çünkü biliyorum. Maalesef uyurken emmiyo, hatta biberon bile almıyo daha kolay olmasına rağmen kilitliyo ağzını. Zar zor 2 kez biberon verdim, biraz emdi bıraktı. Umarım hepimiz güne iyi başlarızBizimki de bugün aşı oldu ateşi yok ama normalde gece bu saatlerde çok huysuz olur saat 10dan beri hep ıyku halinde az önce kendim uyandırdım emzirdim şimdi yine uyuduAteşi de yok ben de bi tedirgin oldum ama sıkıntılı bi durum diildir sanırım Uyuyo da olsa emzir bence sen de güçsüz kalmasınlar
Halsizlik yapıyo demek aynen öyle halsiz, ateşi yok çok şükür henüz çıkmadı, öğlen saatine kadar çıkmazsa daha da bi şey olmaz diye düşünüyorum. Teşekkür ederim biraz rahatladımAsi olduğu gün benimki de memeden inmemisti. Memede uyudu halsiz gibiydi ateşi yok diye endiselenmemistim ben.
Ateşini sık sık kontrol et aşı huysuzluğu illa oluyo endiselenme bence
Aynı şeyleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek çok iyi geliyo gerçekten:)Halsizlik yapıyo demek aynen öyle halsiz, ateşi yok çok şükür henüz çıkmadı, öğlen saatine kadar çıkmazsa daha da bi şey olmaz diye düşünüyorum. Teşekkür ederim biraz rahatladım
Calpol uyutuyorKızlar iyi geceler. Oğlum bugün 2 ay aşılarını oldu. Sabahtan beri sürekli uyku halinde, endişelenmeli miyim acaba, yoksa normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?