Ay maşallah size eş desteği çok önemli gerçekten , ama minikte sana zaman tanımıyorsa ekstra zor

Kişiye özgü mü bilmem ama uzun süre aç kalırsam sütüm azalıyor benim, 2-3 kere geldi başıma
Olabilir ben kendim de uzun süre aç kalmaya dayanamıyodum normalde Oruç tutarken herkes üçüncü gün falan alıştık diyodu ben bütün ramazan alışamıyodum açlığaYicez artık napalım ek gıdaya geçtiklerinde kilo veririz

Aşı olan kızım çift kişilik yatakta tek yatıyor şuan rahat ediyor , odaya girdiğimiz anda hareketlenmeye kendini uyandırmaya başlıyor
Biz de eşimle salonda koltuk tepelerindeyiz ,şimdiden bizi odadan attı işimiz var görümcemin eşi bize telsiz getirmişti ona pil taktık sonunda iyi oldu

Sleepy naylonumsu gibi kokuyo..primadan memnunum ben ne pisik yaptı ne sizdirma ama dedigim gibi aktif bebek olanı..
Aynen bende sleepy bitirmek için uğraşıyorum günde 1 yada 2 kere bağlıyorum
Primanın 3 ündw koku var yani parfüm kokusu gibi 1 de ve 2 de hiç yoktu

Ahh bu kaynanalarAllahtan görümcem yokYalnız sen süreci çok iyi yönettin valla maşallah

Canim ben de seni merak ediyordum. Bebisinle kolay gelsin. Arada gir buralara da yaz. En azindan kendimi yalniz hissetmiyorum. Benzer sorunlar ve benzer gelisimlerle destek oluyoruz birbirimize.
O kadar bebekle geçiyor ki her anım inan çok az vakit ayırabiliyorum kendime ve sosyal medyaya. Acemi anne dedikleri bu olsa gerek, bide mükemmeliyetcilik, sanki taç takacaklar gün sonunda , öyle iste ama sizin burda olduğunzu görünce daha sık girerim. Senin bebeğin ne kadarlık oldu durumlar nasıl

Kızlar iyi geceler. Oğlum bugün 2 ay aşılarını oldu. Sabahtan beri sürekli uyku halinde, endişelenmeli miyim acaba, yoksa normal mi?
Bizimki de bugün aşı oldu ateşi yok ama normalde gece bu saatlerde çok huysuz olur saat 10dan beri hep ıyku halinde az önce kendim uyandırdım emzirdim şimdi yine uyuduAteşi de yok ben de bi tedirgin oldum ama sıkıntılı bi durum diildir sanırımUyuyo da olsa emzir bence sen de güçsüz kalmasınlar

Ahh bu kaynanalarAllahtan görümcem yokYalnız sen süreci çok iyi yönettin valla maşallah
Teşekkür ederim saçma olaylardan evliliğime yazık etmek istemedim , huzursuz ev ev değil çünkü haklıyken haksız konuma düşürülmek çok kötü , birde anlattığımdan daha da zor ve katı insanlar , baksana birkaç hareketten dolayı beni silmeye kalktılar ailecek üzerime geldiler bu da tecrübe oldu , artık daha dikkatli olacağım onlarda bu vesileyle biraz daha seviyeli yaklaşacaklar. İnsanız hatalar yaparız , zorluklarla karşılaşırız vs. önemli olan onarabilmek yüzyüze bakacağın insanlarla arada kırgınlık kalmaması için onlara her gün içimden kızıp her sabah temize çekiyorum Eşimi bu kadar sevmesem asla uğraşmam tabi çünkü gerçekten sınanıyorum

Canım biberonla mı veriyorsun? Biberon meme reddi yapabilir, kaşıkla veya eds ile vermeyi denesen
Pazardan beri biberonla verdim ilk defa böyle oldu. Benim de aklıma ilk biberon geldi. Evde şırınga vardı onla verdim. Her yeri mama oldu beceremedim ki ilk ay sagdigim sütleri siringayla vermiştim tekrar biberonla verdim. Akşamdan beri memeyi aliyo. Ama bi saat emen çocuk gitti şimdi bi memeyi onbes yirmi dk da bitiriyo diğerine geçiyoruz beş on dk da onu emip birakiyo yarım saat zor emiyo bazen. Acaba çenesi mi kuvvetlendi ki

Kızlar iyi geceler. Oğlum bugün 2 ay aşılarını oldu. Sabahtan beri sürekli uyku halinde, endişelenmeli miyim acaba, yoksa normal mi?
Asi olduğu gün benimki de memeden inmemisti. Memede uyudu halsiz gibiydi ateşi yok diye endiselenmemistim ben.
Ateşini sık sık kontrol et aşı huysuzluğu illa oluyo endiselenme bence

Benimki ağdayla çoğaldı sanki yaa lazere hiç gitmedim istemiyorum açıkçası ama ağda kullanıyodum bu zamana kadar azdı hep hamilelikte hormonlarda ciddi anlamda bi bozukluk oldu felâketim yani
Ben de öyle oldum ya göbekteki şerit var ya tüt değil komple kıl oldu
şu ‘hamilelikte dökülür’ lafı zahir yalanmışşş
Ne meme ucu ne göbek dökülmedi kaldı
Nefret ediyorum gördükçe
Hiç ağdaya gitmedim ne güzel kolaylık olur aslında ana alışkanlık işte

Daha uslusu olur inşallah

Ayy şok evet sen sistemde görememiştin
Memlekette işini iyi yapan insan sayısı 2
Bir sen bir ben
Hahah sorma :)
İşyerime yazıp ögrendim hani siz bişeymi atladınız diye onlarda sgkdan giriş yapıyorlar yapmamıslar sizi dedi aradım hastaneyi asistan dönüş yaptı calısıyırmuydunuz diyor bide hala. Yok keyfimden istiyorum

Ay maşallah size eş desteği çok önemli gerçekten , ama minikte sana zaman tanımıyorsa ekstra zor
İki üc hafta önceye kadar gece yerinde yatıyordu en azından artık onuda yapmıyor illa koynunda yatıcak eşimin koyuyoruz uyanıyor koyuyoruz uyanıyor
Her gecen gün iyiye gider milletin ki bizimki daha fazla nasıl işkence yapabilirim onu kesfediyor

Her zaman mesafeli olmak daha iyidir zatenEşin gösterdiğin çabayı görmüştür iyice sana hak vermeye başlar Evlerimizde bebişimiz var artık daha huzurlu ortam sağlamamız gerekiyo

Aşı uyku yapar mı ki yaa, bizimki de asla uyumaz çünkü biliyorum. Maalesef uyurken emmiyo, hatta biberon bile almıyo daha kolay olmasına rağmen kilitliyo ağzını. Zar zor 2 kez biberon verdim, biraz emdi bıraktı. Umarım hepimiz güne iyi başlarız

Asi olduğu gün benimki de memeden inmemisti. Memede uyudu halsiz gibiydi ateşi yok diye endiselenmemistim ben.
Ateşini sık sık kontrol et aşı huysuzluğu illa oluyo endiselenme bence
Halsizlik yapıyo demek aynen öyle halsiz, ateşi yok çok şükür henüz çıkmadı, öğlen saatine kadar çıkmazsa daha da bi şey olmaz diye düşünüyorum. Teşekkür ederim biraz rahatladım

Halsizlik yapıyo demek aynen öyle halsiz, ateşi yok çok şükür henüz çıkmadı, öğlen saatine kadar çıkmazsa daha da bi şey olmaz diye düşünüyorum. Teşekkür ederim biraz rahatladım
Aynı şeyleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek çok iyi geliyo gerçekten:)

Son düzenleme:
Dünden beri uyumuyo yok ne yaptıysam tilki uykusu mübarek hemen açıyo gözleri. Memede ne kadar uyuyabilirse bütün gün onla durdu. Akşam emziriyodum bırakınca gazını cikardim esime verdim biraz dolaştırdı konuştu fln sonra besigine yatırdı iki pispis salladı çocuk anında uyudu iki buçuk saat sonra uyandi E be evladım ayni şeyleri yapıyorum garazin bana mı illa zombi gibi mi dolanayım ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…