Aşı uyku yapar mı ki yaa, bizimki de asla uyumaz çünkü biliyorum. Maalesef uyurken emmiyo, hatta biberon bile almıyo daha kolay olmasına rağmen kilitliyo ağzını. Zar zor 2 kez biberon verdim, biraz emdi bıraktı. Umarım hepimiz güne iyi başlarız
Sanırım vücutları yorgun düştü ateşleri çıkmasın da uyusunlar bence sıkıntılı bi durum yok içimizi ferah tutalımEşimle dönüşümlü saat başı kalkıp ateşine bakıyoruz
Sanırım vücutları yorgun düştü ateşleri çıkmasın da uyusunlar bence sıkıntılı bi durum yok içimizi ferah tutalımEşimle dönüşümlü saat başı kalkıp ateşine bakıyoruz
Aynen canım ateşleri olmasın da uyusunlar
Arkadaşım dediği gibi calpol verdiysen o da üstüne uyku yapar sabah iyi uyanır inşallah
Bütün aşılı kuzulara geçmiş olsun kolayca atlatırlar inşallah
Plm123
herkes goona geçiyor tavsiyenle , şimdiki sosyal medya işleyişi böyle sponsorluk iste sen
Birde parfümsüz olmasını sevdim ben, deterjan olarak da eti matiğe geçmiştim kokusuz çok alıştım ama eşimin gömlekler falan soldu biraz mecbur diğer deterjanlara döndüm koku hassasiyeti var bende
MMimicikk
hoşgeldin uykusuzluk fena bizim de gündüzler iyice azaldı bari geceleri uyusunlar
yesilus
bir borcam ‘püsküt’ pastasını da ben bitirdim iki günde
Dün gündüz neredeyse uyumadı o uyumadıkça agresife bağlayıp gidip bir dikim gömdüm nasıl mutlu oluyorum yedikçe
Bu işin ilerisi korkutuyor beni
Yorgun olabilir evet. Hayır ne yapsam uyumayan çocuk öyle uyuyunca endişelendim. Neyse ki az önce de acıkıp uyandı :)) iyi yapıyosunuz, ben de 1,5 saatte bir kalkıp baktım. Ahhh hasta olmasınlar da
O kadar bebekle geçiyor ki her anım inan çok az vakit ayırabiliyorum kendime ve sosyal medyaya. Acemi anne dedikleri bu olsa gerek, bide mükemmeliyetcilik, sanki taç takacaklar gün sonunda , öyle iste ama sizin burda olduğunzu görünce daha sık girerim. Senin bebeğin ne kadarlık oldu durumlar nasıl
Hftaya 3 aylik olacak benim bebegim de. Durumlari da degosken diyeyim bir gun uyuyum beni uzmezse 2. Gun uzuyor. Bunda benim bebek ile gezmemin de etkisi oluyor sanirim. 1 gunumuz ev disinda gecince uyku duzeni beslenmesi degisiyor. Oyle olunca da ertesi gun huzursuz oluyor.
Mukemmelliyetci olmamaya calis. Her bebek aglar, tek bildikleri tepki aglamak. Emmek icin de agliyor, uyku icin de agliyor, annesini istesiginde de agliyor.
Kilo veremedim ben de ona canim sıkılıyor. Fakat ilk bebekte tecrube ettim. Anne yemezse sut de o oranda az oluyor. Et yemegi yedigimde sutum baska artiyor mesela. Az yedigim gunun ertesi gunu memeler bos kaliyor. O nedenle yemeyi kesmiyorum ve kilo veremiyorum.
Aynen canım ateşleri olmasın da uyusunlar
Arkadaşım dediği gibi calpol verdiysen o da üstüne uyku yapar sabah iyi uyanır inşallah
Bütün aşılı kuzulara geçmiş olsun kolayca atlatırlar inşallah
Yorgun olabilir evet. Hayır ne yapsam uyumayan çocuk öyle uyuyunca endişelendim. Neyse ki az önce de acıkıp uyandı :)) iyi yapıyosunuz, ben de 1,5 saatte bir kalkıp baktım. Ahhh hasta olmasınlar da
Benimki bütün gün memedeydi onu zor bıraktırdım şimdi 2 saatten önce vermemeye çalışıyorum ama genelde 2 saate 1 emiyor.
Bunye meselesi bence ya ben hamileliğimde bile 2 öğün yedim acıkmıyorum ben
Yemek vardı da biz mi yemedik Plm123
Ben zar zor kahvaltı ediyorum uyursa sabah yarım saat, sonra eşim gelsin ki bi şeyler hazırlasın, bazen kv yemek getiriyor, yoksa fırsat vermiyor hazırlayıp yemeye bıdık.
Yemek vardı da biz mi yemedik Plm123
Ben zar zor kahvaltı ediyorum uyursa sabah yarım saat, sonra eşim gelsin ki bi şeyler hazırlasın, bazen kv yemek getiriyor, yoksa fırsat vermiyor hazırlayıp yemeye bıdık.
Ben artık gece yatmadan hazırlıyorum incirli ceviz falan Isıtcağım yemeği koycağım tabağı bardağı masaya çıkarıyorum gün içinde tek elimle bebişi tutarken diğer elimle de halledip yiyorum
yesilus
bir borcam ‘püsküt’ pastasını da ben bitirdim iki günde
Dün gündüz neredeyse uyumadı o uyumadıkça agresife bağlayıp gidip bir dikim gömdüm nasıl mutlu oluyorum yedikçe
Bu işin ilerisi korkutuyor beni
Her zaman mesafeli olmak daha iyidir zatenEşin gösterdiğin çabayı görmüştür iyice sana hak vermeye başlar Evlerimizde bebişimiz var artık daha huzurlu ortam sağlamamız gerekiyo
Aşı uyku yapar mı ki yaa, bizimki de asla uyumaz çünkü biliyorum. Maalesef uyurken emmiyo, hatta biberon bile almıyo daha kolay olmasına rağmen kilitliyo ağzını. Zar zor 2 kez biberon verdim, biraz emdi bıraktı. Umarım hepimiz güne iyi başlarız
Ben artık gece yatmadan hazırlıyorum incirli ceviz falan Isıtcağım yemeği koycağım tabağı bardağı masaya çıkarıyorum gün içinde tek elimle bebişi tutarken diğer elimle de halledip yiyorum
Plm123
herkes goona geçiyor tavsiyenle , şimdiki sosyal medya işleyişi böyle sponsorluk iste sen
Birde parfümsüz olmasını sevdim ben, deterjan olarak da eti matiğe geçmiştim kokusuz çok alıştım ama eşimin gömlekler falan soldu biraz mecbur diğer deterjanlara döndüm koku hassasiyeti var bende
MMimicikk
hoşgeldin uykusuzluk fena bizim de gündüzler iyice azaldı bari geceleri uyusunlar
Biz de sürekli ateş kontrolü , akşamdan fitil uygulamıştık sabaha karşı ateşi yükseldi yine üstünü başını çıkarıp iç badiyle bıraktık. Sirkeli ve sulu bezle eklem yerlerini sildik , başına su uyguladık evi havalandırdık biraz emzirme süt içirmeye çalıştım yattı kuzum ama huzursuz