Cabuk gecer endiselenme. Ama atesini surekli olcmeyi unutma.

Kızlar ets turda erken rezv indirimi var , bebeklerimizle ilk tatilimizi planlasak mı
Ben İzmir’de 8 yıl yaşadım küçükken çok severim , yeri bende çok ayrıdır. Nişanlıyken Ablam ve eniştem tatile giderken annem ve benide götürdü çok özlemişim , Çeşme, Alaçatı Bir gün Ilıca denizinde yüzerken dua ettim , Allahım buraya eşimle de gelmeyi nasip et , bu deniz bir harika eşim çok sever diye balayı hariç 3 sene tatilimizi orda yaptık başka yere gidemiyoruz, şimdi bu sene aynı plana kızımız dahil oldu Şükürler olsun

Dikkat et canım yine de
Sirkenin çok faydası oluyor gerçekten ateş düşürmede

Evet biz sirkeyle büyümüşüz , soy sirkeli soğuk bez uygula yallah sizde aşı olmuşsunuz inşallah güzel geçer gününüz
Öyle valla her işe yarıyor
Sağol canım inşallah ya

Bir buçuk ay sonra ilk kez fitilsiz kaka yaptı bebeğim Duphalac şurup işe yaramadığı gibi çok fazla karın ağrıdı yaptı. Onun yerine doktor tavsiyesiyle Sokol diye bir şuruba başladık iki gün önce. Nurse harveys gaz damlasına başladık onun da gayet yağlı bir kıvamı var. Ocean vitamin d3 damlaya geçtik onun da içinde sadece zeytinyağı var, pediaD nin içinde ayçiçek yağı ile bha vardı. Hipp combiotic mamaya başlamıştık lakin biberondan çok hızlı aktığı için meme emerken bocaladı oğlum ve mamadan mı bilmiyorum çok gazı oldu. Aptamil conformil'e dönmek zorunda kaldık, glikoz şurubu içerdiğinden dolayı içim rahat olmamakla beraber kabızlık ve gaz karşıtı olduğu için pek alternatifimiz yok, kıvamı yoğun ve yağlı ama iki hafta kullanımla tek başına yeterli olmadı kaka yaptırmada.
Yani 4. günde fitilsiz kaka yaptık, şuruba başlayalı iki gün olmuştu, umarım şurupsuz da yapar zamanla. Bu arada gün içinde bol kuru incir kayısı yemeye de başladım, tavsiye eden arkadaşlar da sağolsun.
ShinSeGi E Elwing6 X xxyyzztt

Geçmiş olsun ilk çocuk olunca insan ne yapacağını şaşırıyo

Ay ne güzel maşallah Eşimin ailesinin yazlığı var biz de her sene biraz orda takılırız sonra da kamp yaparız istediğimiz yerlerdeBu yaz da bebişle ilk kamp deneyimimizi yapıcaz bakalımAma 4 günlük falan bi otel de düşünüyoruz

Çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder, kıyafetlerine geçene kadar sıçar

Biz 23 günlükken ilk tatilimi didime gidip yaptık
Hoş deniz alev alev olmasına ragmen cok kücük bizimki diye giremedik birlikte bi babası faydalandı
Bu sene yaz icin alacagım mayosunu bile simdiden merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…