Biz 23 günlükken ilk tatilimi didime gidip yaptık
Hoş deniz alev alev olmasına ragmen cok kücük bizimki diye giremedik birlikte bi babası faydalandı
Bu sene yaz icin alacagım mayosunu bile simdiden merak ediyorum
Tatil icin ben de heyecanliyim. Insallah gunese slerjisi cikmaz

Aynen öyle göbek bile feci durumda emzirirken sürekli görmek zorunda kalıyorum ben bile tuhaf oluyorum başkası görse düşünemiyorum benim koltuk altı falan yok gibiydi nerdeyse ama şu an acayip oldu en kısa zamanda doktora gidip hormonlara bi baktırmak istiyorum niye böyle oldu diye ben önceden kendim de yapıyodum ağdamı ama şu an çocuktan fırsat bulamıyorum mecburen kuaför yolu görünüyor doğumdan önce gitmiştim ama pişman olmuştum hem o kadar para verdim hem de her yerim mosmor çıktım

Calpol vermedim, aşı olunca da uyuyan varmış. 2 kez uyandı çok şükür
Bizimki ilk iki gün sersem gibiydi sürekli uyudu aşının yan etkisiymiş hemşire bize öyle dedi korkulacak bişey değil şu an gayet eski hâline döndü bizimki geçmiş olsun çok

Nasıl anlıyorsun güneş alerjisi olup olmadıgını
Kizariyoruz ailecek. Anlamamak mumkun degil. Esim hassas ciltli. Ben daha hassas ciltliyim. Kizimiz en hassas olanimiz. Az acillere gitmedik. Oglumuz da egzama du simdiden ve baya artti. Yumurta veya sut urunlerine alerjisi olmasindan supheleniyorum. 1 hafta yumurta yemedim bir degisiklik olmadi diye dun yedim. Sonuc bebis iyice kizardi. Yanaklar ve karninda cikti. Insallah alerji degildir. Dr ilac taraftari degildi. Kontrole gidince muhtemelen ilaca baslar.

Maşallah :)
Bizimkide veremi bugun oldu diğerlerini gecen hafta olmustu
Sağol canım
Geçmiş olsun şifa olsun hastalıklardan korusun Rabbim
Biz yine Metsile başladık bugün
Devamlı kullanacağım bu sefer
Umarım işe yarar

Bizimde yarin aşımız canim korkuyorum valla

Bende alerjiğimdir ama hep dönemsel oluyor
Uzunca süre yumurtaya vardı gecti bi ara kabuklu yemişlere vardı bi ara beyaz una cıktı falan
Bazı ilaçlara hala var mesela veya gecti ama deneyemedigimiz icin bilemiyorda olabilirim
Ailede alerjik biri varsa çocuktada oluyormuş malesef

Sağol canım ☺
Geçmiş olsun şifa olsun hastalıklardan korusun Rabbim
Biz yine Metsile başladık bugün
Devamlı kullanacağım bu sefer
Umarım işe yarar
Bizimkine 1.aydan sonra biogaia yı vermişti doktoru 2.ay itibariyle onuda bıraktık
Ancak sanırım gaz ilaçla cözülen bişey değil

Benim esimin 28indan sonra cıktı alerjisi ve çocuklarda da var.bakalım inşallah 3 numarada yoktur diyorum.cunku allerjik çocuk büyütmek cidden zor.
Çocuklar ya da bizimkiler diyim iki tarafta da ne kadar pis gen varsa toplamış.benim boğaz hassaslığı,esimin alerji,benim göz bozukluğu vs vs

yesilus baslarda puseti sadece arabada kullandığımız için bizimki de seviyor ben bazen onu pusete koyup karşısında kafeinsiz kahve içiyorum Gazı yoksa duruyor yavrum.
Ay aynen puset hayat kurtarıyor
İlk başlarda benimki de sevmiyordu alıştı , bazen sütünü bile orda içiriyorum her gün 5 dk 5 dk alıştırdım çıktı günde 2 Sefer 30 dk ya
@yorgunoz

Biz 23 günlükken ilk tatilimi didime gidip yaptık
Hoş deniz alev alev olmasına ragmen cok kücük bizimki diye giremedik birlikte bi babası faydalandı
Bu sene yaz icin alacagım mayosunu bile simdiden merak ediyorum
Ay ne güzel olmuş ama İyi cesaret
Ay evet hem mayo hem bikini alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…