Biz 23 günlükken ilk tatilimi didime gidip yaptık
Hoş deniz alev alev olmasına ragmen cok kücük bizimki diye giremedik birlikte bi babası faydalandı
Bu sene yaz icin alacagım mayosunu bile simdiden merak ediyorum
yesilus
baslarda puseti sadece arabada kullandığımız için bizimki de seviyor ben bazen onu pusete koyup karşısında kafeinsiz kahve içiyorum Gazı yoksa duruyor yavrum.
Ben de öyle oldum ya göbekteki şerit var ya tüt değil komple kıl oldu
şu ‘hamilelikte dökülür’ lafı zahir yalanmışşş
Ne meme ucu ne göbek dökülmedi kaldı
Nefret ediyorum gördükçe
Hiç ağdaya gitmedim ne güzel kolaylık olur aslında ana alışkanlık işte
Aynen öyle göbek bile feci durumda emzirirken sürekli görmek zorunda kalıyorum ben bile tuhaf oluyorum başkası görse düşünemiyorum benim koltuk altı falan yok gibiydi nerdeyse ama şu an acayip oldu en kısa zamanda doktora gidip hormonlara bi baktırmak istiyorum niye böyle oldu diye ben önceden kendim de yapıyodum ağdamı ama şu an çocuktan fırsat bulamıyorum mecburen kuaför yolu görünüyor doğumdan önce gitmiştim ama pişman olmuştum hem o kadar para verdim hem de her yerim mosmor çıktım
Bizimki ilk iki gün sersem gibiydi sürekli uyudu aşının yan etkisiymiş hemşire bize öyle dedi korkulacak bişey değil şu an gayet eski hâline döndü bizimki geçmiş olsun çok
Kizariyoruz ailecek. Anlamamak mumkun degil. Esim hassas ciltli. Ben daha hassas ciltliyim. Kizimiz en hassas olanimiz. Az acillere gitmedik. Oglumuz da egzama du simdiden ve baya artti. Yumurta veya sut urunlerine alerjisi olmasindan supheleniyorum. 1 hafta yumurta yemedim bir degisiklik olmadi diye dun yedim. Sonuc bebis iyice kizardi. Yanaklar ve karninda cikti. Insallah alerji degildir. Dr ilac taraftari degildi. Kontrole gidince muhtemelen ilaca baslar.
Kizariyoruz ailecek. Anlamamak mumkun degil. Esim hassas ciltli. Ben daha hassas ciltliyim. Kizimiz en hassas olanimiz. Az acillere gitmedik. Oglumuz da egzama du simdiden ve baya artti. Yumurta veya sut urunlerine alerjisi olmasindan supheleniyorum. 1 hafta yumurta yemedim bir degisiklik olmadi diye dun yedim. Sonuc bebis iyice kizardi. Yanaklar ve karninda cikti. Insallah alerji degildir. Dr ilac taraftari degildi. Kontrole gidince muhtemelen ilaca baslar.
Bende alerjiğimdir ama hep dönemsel oluyor
Uzunca süre yumurtaya vardı gecti bi ara kabuklu yemişlere vardı bi ara beyaz una cıktı falan
Bazı ilaçlara hala var mesela veya gecti ama deneyemedigimiz icin bilemiyorda olabilirim
Ailede alerjik biri varsa çocuktada oluyormuş malesef
Bende alerjiğimdir ama hep dönemsel oluyor
Uzunca süre yumurtaya vardı gecti bi ara kabuklu yemişlere vardı bi ara beyaz una cıktı falan
Bazı ilaçlara hala var mesela veya gecti ama deneyemedigimiz icin bilemiyorda olabilirim
Ailede alerjik biri varsa çocuktada oluyormuş malesef
Benim esimin 28indan sonra cıktı alerjisi ve çocuklarda da var.bakalım inşallah 3 numarada yoktur diyorum.cunku allerjik çocuk büyütmek cidden zor.
Çocuklar ya da bizimkiler diyim iki tarafta da ne kadar pis gen varsa toplamış.benim boğaz hassaslığı,esimin alerji,benim göz bozukluğu vs vs
yesilus
baslarda puseti sadece arabada kullandığımız için bizimki de seviyor ben bazen onu pusete koyup karşısında kafeinsiz kahve içiyorum Gazı yoksa duruyor yavrum.
Ay aynen puset hayat kurtarıyor
İlk başlarda benimki de sevmiyordu alıştı , bazen sütünü bile orda içiriyorum her gün 5 dk 5 dk alıştırdım çıktı günde 2 Sefer 30 dk ya
@yorgunoz
Biz 23 günlükken ilk tatilimi didime gidip yaptık
Hoş deniz alev alev olmasına ragmen cok kücük bizimki diye giremedik birlikte bi babası faydalandı
Bu sene yaz icin alacagım mayosunu bile simdiden merak ediyorum