HahaHa aynen aynen benim uykusuzluk şımarıklık huysuzluk eşimin ince tel sacları

Ay ne güzel olmuş ama İyi cesaret
Ay evet hem mayo hem bikini alıcam
Valla cok rahattı ucakta gık sesi cıkmadı uyudu o gürültüde
Evde olsak uyumaz sevdi o sesi
Bikininin üstü acılır ya daha ufak ufak yürüyor veya emekliyor olur kucagımızda veya simitte üst taraf durmaz yerinde

Bizimkine 1.aydan sonra biogaia yı vermişti doktoru 2.ay itibariyle onuda bıraktık
Ancak sanırım gaz ilaçla cözülen bişey değil
O ilaçla tanışmadık henüz almadım yani hiç
Ben düzenli kullanmadım
Gazını çıkarıyor ama yine de gaz oluyormuş kaka yapamadığı için başladık bakalım
Çok müdahale etmek istemiyorum ilaçla ama ebe bundan bişey olmaz düzenli kullan, çünkü gelişimi gayet güzel dedi
İnşallah faydası olur

Inşallah düzene girer ,fayda görürsünüz
Ben de 2 ay gaz damlasız idare ettim ama bazı geceler çok sıkıntısı oluyor o zaman hemen bi gaz damlası başlamak istiyorum.
Gebe eğitim grubunda bi ark. Acı yavşan otu kullan mucizevi birşey dedi.nette bakindim kaka problemine de çözüm olmuş.Esim bugün ilçeye gidecek bulabilirse aktardan getirecek.ben kendim içeceğim bi.

Amin canım çok sağol inşallah ya
Ben otlara güvenemiyorum ya neden bilmiyorum
Bilmediğim duymadığım otlar bana bi garip geliyor uzak duruyorum mümkün mertebe
Banyo çok kurtarıcı oluyor huysuz ve gazlı olduğunda

Ay aynen puset hayat kurtarıyor
İlk başlarda benimki de sevmiyordu alıştı , bazen sütünü bile orda içiriyorum her gün 5 dk 5 dk alıştırdım çıktı günde 2 Sefer 30 dk ya
@yorgunoz
Benimkinin evi puset orada uyuyacak çıkmıyor en son pes ettim dün gece sabaha kadar pusete uyudu en rahat gecemdi

Benimkinin evi puset orada uyuyacak çıkmıyor en son pes ettim dün gece sabaha kadar pusete uyudu en rahat gecemdi
Canim pusette cok uzun sure kalmasi da uygun değil. Ilk bebektwyken almistik bebek arabamisi kullanim kilavuzunda yaziyordu 2 saatten fazla kalmasin diye. Tabi benim de 4 saat falan tuttugum oluyor pusette ama tum gece cok uzun.

Çok sevindim

Aleyküm selam canım nasılsın bayadır yoksun maşallah büyümüş kuzucuk benim kızımda 45 günlük oldu bizde aynı durumdayız canım gece 2 den önce uykuya dalmıyor gece güzel uyuyor ama gündüz hep ya etmiyor ya kucakta bakalım ne zaman bir düzen otutturacağız Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…