Bebeklerde sirkeli şu önerilmiyor ateşi anı düşürüp hızlı çıkarabiliyormuş havale riskini artiriyormus bizler hep öyle büyüdük oysa

Bebeklerde sirkeli şu önerilmiyor ateşi anı düşürüp hızlı çıkarabiliyormuş havale riskini artiriyormus bizler hep öyle büyüdük oysa
Öylemi hiç duymamıştım
Bende doktora yazdım şimdi , uyguladıklarımı anlattım hala huzursuz geçmezse calpol vereyim mi diye

Günaydın teyzeleri
Biz geldik aşımızı olduk
Kilosu gelişimi gayet iyi
Maşallah canım inşallah ateşlenmez bizde bu gün kalça ultrasonuna gittik şükür sıkıntı çıkmadı 3200 gr doğmuştu 3000 gr a düşmüştü bir aylıkken 3900 olmuştu bu günde 4300 gram çıktı kilosu gelişimi normal sanırım bizden de haberler böyle

Biraz ağladı ama hemen sakinleşti eve geldik calpol verdim emzirdim
Kendi kendine uyudu teyzesi

Korkma hiç
Bizde bugün asi olduk ateş olmadan verme dedi ebe bana vermedim bende yolda gelirken kendinden geçti oğlusum ama eve gelince verdi isyanı sonunda emerken uyudu yine inşallah ateşlemez kuzular da su 24 saati atlatırız

Öylemi hiç duymamıştım
Bende doktora yazdım şimdi , uyguladıklarımı anlattım hala huzursuz geçmezse calpol vereyim mi diye

Doktor oyle söylemişti bana netten arastiricada bilgiler oyle sirkeli şu ateşte kullanımı doğru degil deniliyor. Çok huzursuzsa 1 çay kaşığı calpol ver istersen gerçi ateş düşürücü karsitida cok Ama mecbur kalınca verdim kizimda

Cok sevindim canim..bizimde bugun 4.gun beslenmem karisti baya incir vs cok yemedim kendimde kotu oldum kizda..cok gazi oluyor kaka yapmamasida etkiliyo sanirim ciglik cigliga aksam 7 8 oldugunda.nurse harveysi verince daha cildiriyo sanki karninimi agritiyo bilmiyorum

Sağol canım ☺
Geçmiş olsun şifa olsun hastalıklardan korusun Rabbim
Biz yine Metsile başladık bugün
Devamlı kullanacağım bu sefer
Umarım işe yarar
Metsil bizde ilk kullandığımda ise yaradı sonradan etkisini kaybetti enson gece sabahlara kadar ağladığında bisey var bu çocukta deyip hastaneye götürdüm daha önce özele götürdüm bisey yok deyip gönderdikleri için devlete gittik bioga başlattı beraberinde biraz karnı rahatlasın gazdan çok şişmiş diye motilium surup verdi çok şükür iki gecedir uyku uyudu kuzum 2/3 saatte acıkdıkça uyandı şimdiye kadar devlet hastanesine görülmediğime pişmanımgercu özel gibi ilgili olmuyorlar alaacele baktı gönderdi ama derdimize çare oldu şimdilik

Size de maşallah canım
Biz daha kalça usg si çekmedik
İnşallah ateşlenmez ablasına çekerse rahat oluruz
Benimki tam tosun paşa 6.190 gr teyzesi
Sağlık konusunu merak ediyorum n’aptın ne ettin geçmiş sayfaları okuyamadım
Herşey yolundadır inşallah

Aslında devlet yada özel değil sorun
iyi doktora denk gelebilmek önemli
Çok sevindim inşallah bi daha huysuzlanmaz da rahat olursunuz her ikinizde

Bizde bugün asi olduk ateş olmadan verme dedi ebe bana vermedim bende yolda gelirken kendinden geçti oğlusum ama eve gelince verdi isyanı sonunda emerken uyudu yine inşallah ateşlemez kuzular da su 24 saati atlatırız
Ben 6 saat arayla veriyorum ilk gün
Baktım ateşi yok vermiyorum bi daha
Ay kıyamam ya bizimkide ağladı gözleri doldu boncuk boncuk baktı içim eridi resmen.

Geçmiş olsun bebisine kv biraz daha anlayışlı olmalı bu lohusalikta ama insanlar bizden daha lohusa sanki

Kişiye özgü mü bilmem ama uzun süre aç kalırsam sütüm azalıyor benim, 2-3 kere geldi başıma
Bende çoğu zaman acım vaktim olmuyo oğlum gündüz uyumuyo kahvaltıyı zor yapıyorum akşamda 8 buçukta eşim geldiğinde yiyebiliyorum oda yemek yapabildiysem yapamadıysam yine çay kahvalti sutumde azalma oluyo tabiki ac olduğumdan benimde

Ya aynı şeyleri bende yaşıyorum eşim gece vardiyasında sabah geliyo iki salliyo uyuyo sora eşim uyuyo benimkide uyaniyo ben salladım bütün gün bana misin demedi uyumadı hic gece 1 e kadar uyanıktı 1de uyudu kaldı 2 saat sora bida kalktı tabi banada aynısını yapiyo bende uyumuyo

Ben ertesi günün yemeğini akşam 10gibi eşim bebişe bakarken yapıyorum bi de iki günlük yemek yapıyorum yoksa hep dışardan yemek zorunda kalıyoruz onu da hiç tercih etmek istemiyorum maalesef

Ben ertesi günün yemeğini akşam 10gibi eşim bebişe bakarken yapıyorum bi de iki günlük yemek yapıyorum yoksa hep dışardan yemek zorunda kalıyoruz onu da hiç tercih etmek istemiyorum maalesef
Ne guz3l aksamdan hazirlamanda iyi tabiki benim esim vardiyali calistigi icin oğluyla 1 2 saat ilgileniyo bende o sırada kahvaltı yemek yada banyo yapıyorum yalnız olmak çok zor dün uykusuzluktan bayılacaktım nerdeyse bugün de burnum kanıyı sürekli anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…