Ailelerden uzakta mısın yardımcı olucak kimse yok mu

Geçmiş olsun bebisine inşallah hep böyle kakasini yapar düzen oluşturur bende pedia d vitamini kullanıyorum ama şimdi yazınca gordum nurse harvey surup olarak kullanıyorum bende faydasını gördüm cok gazi olduğunda bir çay kaşığı veriyorum hemen yapiyo

Oyh maşallah tosuncuğa canım valla oğlum ameliyat olunca kaldı gidemedim randevu bulamadım canım alınca gidicem tuzu tamamen kestim şükür o kadar yükselmiyor tansiyonum

Bu bebelerin bizle derdi ne
Sabahtan beri yine aynı hayır bizim iyi kotu uyku düzeni vardı iki saate yakın uyuyodu hep iki gündür boyle. Napalim eslerimizi beklicez

Ben 6 saat arayla veriyorum ilk gün
Baktım ateşi yok vermiyorum bi daha
Ay kıyamam ya bizimkide ağladı gözleri doldu boncuk boncuk baktı içim eridi resmen.
Sorma ya içim gitti takip edip gece vermeyi dusunuyorum uykuya dalarsamda ateşlenirse korkumdan

Ev işleriyle uğraşmayıp bol bol dinlenmek lazım o zaman ben sadece eşim hafta sonu evdeyken iş yapıyorum evin dağınıklığı hafta içi umrumda diil
Ay ben de oyleyim, ne kadar yapsam da bitmiyo ev işi koala bi bebisle. Hele dün mutfağa girmeye korktum aniden bi misafir gelecek diye de ödüm kopuyo

Şurup kullanan biriyaşasın tek değilim

Dikkat et canım yine de
Sirkenin çok faydası oluyor gerçekten ateş düşürmede
Sirkeli su eski yöntemdir ama organların büzüşme riski sebebiyle kesinlikle önerilmez. Biraz soğuğa yakın ılık banyo, yine düşmez ise calpol.
Bizimde bugün 4.ay aşıları vardı ama biraz kuru öksürüğü var abiden geçti. O yüzden erteledik aşıları

4 aylık mı seninki? Bizim sıkıntılarımız sende azaldı mı? Evet desabahları da uyuyor de

Aslında devlet yada özel değil sorun
iyi doktora denk gelebilmek önemli
Çok sevindim inşallah bi daha huysuzlanmaz da rahat olursunuz her ikinizde
Ay Ne bilim kendimce bi suçlu ararken özele yapıştırdım suçu amin inşallah hepimizin bebesi emsin , uyusun ,gülsün, gudulasin bolbol sıçsın inşallah amin

Verem asısı agrı sızı ateş yapmaz dedi ebe ama geldigimizden beri gözü kapalı meme emip uyumak istiyor (10da olduk aşıyı)
Uyku dedigimde meme agzında olucak yalancı uyku yerine bırakıyorum aglıyor gözünü acmadan emmek istiyor sadece
Ateşi yok ama aşırı huzursuz
Aşıdan sonra böyle huysuzluk yapan cocugu var mı aranızda

4 aylık mı seninki? Bizim sıkıntılarımız sende azaldı mı? Evet desabahları da uyuyor de
Sabahları erken kalkan abi ve baba nedeniyle uyanıyor ve uzun süre uyumuyor maalesef. Akşam yatması ve geceler düzene girdi ama çok şükür. 8de uyuyor gece 3te (bazen2de) ve 5te uyanıyor emip uyuyor. 7de güne başlıyoruz. Kaka yapamama sıkıntısı geçmedi bir türlü . O sıkıntı veriyor gibi

Geçmiş olsun bebisine kv biraz daha anlayışlı olmalı bu lohusalikta ama insanlar bizden daha lohusa sanki
Teşekkürler canım aynen öyle
Bence onlar birazda kendi düzeninde değil gelinin evinde misafir pozisyonunda olmayında sevmiyorlar batıyor bazı şeyler

Çok normal. Benim iki kızım da öyleydi. Hatta sabah 9-10 gibi aşı olup bu saatlerde canı yanıyormuş gibi ağlamaya başladılar. Emmek de istemediler. Bir çay kaşığı Calpol verdim. Kendine geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…