Biz dünden beri huzursuz gece sabaha karşı sabah , aşı yerleri de acıyor sanırım çığlık ata aya ağlıyor bazen aşı vurulduğu andaki gibi

Aynı durumdayız bizde sürekli uyumak istiyo ama dalamiyo uykuya bianda basiyo ağlamayı çok huzursuz

Bizimki ilk iki gün sersem gibiydi sürekli uyudu aşının yan etkisiymiş hemşire bize öyle dedi korkulacak bişey değil şu an gayet eski hâline döndü bizimki geçmiş olsun çok
Yaa olabilir evet bizimki de hala kendine gelemedi. Gerçi kesin bu gece ayağa dikecek bizi :) hepimize geçmiş olsun :) bir sonraki aşılarda görüşmek dileğiyle :))))'

Kızlar bugün 3 aylık aşıları olduk. Karma aşı yakıyormuş inanılmaz ağladı 3. Ayda menenjit aşısı varmış hastanede yaptırıyoruz aşıları ama sağlık ocağındaki hemşire de takip ediyor. Hemşire 3. Ayda menenjiti önermiyor ben 9. Ayda yaptırdım çocuğuma dedi.Siz yaptıracak mıdınız 3. ayda?

Yaa olabilir evet bizimki de hala kendine gelemedi. Gerçi kesin bu gece ayağa dikecek bizi :) hepimize geçmiş olsun :) bir sonraki aşılarda görüşmek dileğiyle :))))'
Bundan sonra 4.ayda aşı var o zamana biraz toparlarlar heralde diye umut ediyorum en kötü aşılar bu karma aşılardı buna eminim

Çok normal. Benim iki kızım da öyleydi. Hatta sabah 9-10 gibi aşı olup bu saatlerde canı yanıyormuş gibi ağlamaya başladılar. Emmek de istemediler. Bir çay kaşığı Calpol verdim. Kendine geldi.
Ama ateşi yok yine de veriliyormu calpol bari 37 yi görseydikte öyle verseydim

Biz dünden beri huzursuz gece sabaha karşı sabah , aşı yerleri de acıyor sanırım çığlık ata aya ağlıyor bazen aşı vurulduğu andaki gibi
Ay kıyamam ya
Cıglık atmıyor gözü kapalı meme agızda uyumak istiyor sürekli
Normaldede kucakcı memeci ok ama gözleri acık olurdu emerken suratıma bakardı simdi belli sıkıntısı var
Ates cıktı mı ipekte

O üc aylık değil 2.ay asılarıdır karma 2.ayda oluyor
Ben 3.ay yaptırıcam nasipse
Ha 3. Ay yaptırmısım ha 9 el cebe gidecek illaki o aradaki 6 ayda Allah muhafaza bişey olsa kendimi asla affetmem

Menenjit 3 doz, 2 doz ve tek doz olarak var. Ben 1 yaşında tek doz yaptırıcam. Hemşire arkadaşım var o da öyle yaptı. Dün sağlık ocağındaki ebe hanım da öyle önerdi, hem zaten bu karma aşının içinde menenjit de varmış. 3. Ayında sadece rota yaptırıcam

Calpol aynı zamanda ağrı kesici. Ben de açıkcası çok isteyerek vermedim ama ağrısı varsa hafifletiyor.
Koluna dokunuyorum bi tepki vermiyor icten mi huzursuz anlamadım
Aksamda devam ederse vereyim bende yazık günah ne uyanık ne uyur gözü kapalı sürekli debelenme halinde

Karmanın icinde menenjit varsa neden gelecek ay bidaha yaptırıyoruz sacma değil mi
Ben difteri tetanoz ve boğmaca diye biliyorum karma aşıyı

Koluna dokunuyorum bi tepki vermiyor icten mi huzursuz anlamadım
Aksamda devam ederse vereyim bende yazık günah ne uyanık ne uyur gözü kapalı sürekli debelenme halinde
benimki de huzursuzdu. bi uykuya dalsa unutur aslında. sonra 2-3 saatlik uykuya daldı o iyi geldi. bisey vermedim atesi de cıkmamıstı

Bugün rota da yapıldı. Rota içirilen bir şey Allah’tan yoksa bir iğne daha fazla gelirdi. Ama rota 1-2-3 diyorlar onu anlamadım. Bugün bir tane içirdiler ama 2 tane daha mı olacak acep

O üc aylık değil 2.ay asılarıdır karma 2.ayda oluyor
Ben 3.ay yaptırıcam nasipse
Ha 3. Ay yaptırmısım ha 9 el cebe gidecek illaki o aradaki 6 ayda Allah muhafaza bişey olsa kendimi asla affetmem
Yanlış yazmışım 2 aylık yaptırdık aşıları. menenjit 3. Ayda yapılacak dedi doktor ama ben 3. Ayda yaptırmasam risk mi almış olurum bilemedim. Sağlık ocağındaki hemşire de 9. Ayda yaptırdım ben bebeğin ilk aylar dışarı çıktığı mı var diyor ama bilemedim hangisi doğru ne zaman yapılmalı

Karmanın icinde menenjit varsa neden gelecek ay bidaha yaptırıyoruz sacma değil mi
Ben difteri tetanoz ve boğmaca diye biliyorum karma aşıyı
Dün ebe hanım öyle söyledi ben de sanki bi yerde gördüm ama emin değilim. Zaten bu menenjitin de 3 türlü aşısı var yanılmıyosam. Bi bu 3. Ayda başlanabilen var, bi B tipi dedikleri var bi de 1 yaşından sonra başka da varmış ismini bilmiyorum.
Senin düşüncen de doğru mesela 1 yıl beklemek istemiyosun. Ben de özellikle 6. Ayda çok fazla aşı olacağı için hepsi ağır gelir diye düşündüm o yüzden 1 yaşında yaptırıcam tek doz. Bi de doktorumuz bunun için mi B tipi için mi demişti hatırlamıyorum ama 3. Ayda yapıldığında baya ateşi çıkabilir bununla başederim dersen 3. Ayda yaptırabilirsin dedi. Tabi kararı bize bıraktı

Ama ateşi yok yine de veriliyormu calpol bari 37 yi görseydikte öyle verseydim
Ben ateşlenmeden verdim zaten azıcık veriyosun bi de sadece ateş düşürücü değil calpol aynı zamanda ağrı kesici yani eğer aşı yeri acıyosa da huysuzluk yapabilir bence azıcık çay kaşığının yarısı kadar verebilirsin sağlıkçı tavsiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…