Verem asısı agrı sızı ateş yapmaz dedi ebe ama geldigimizden beri gözü kapalı meme emip uyumak istiyor (10da olduk aşıyı)
Uyku dedigimde meme agzında olucak yalancı uyku yerine bırakıyorum aglıyor gözünü acmadan emmek istiyor sadece
Ateşi yok ama aşırı huzursuz
Aşıdan sonra böyle huysuzluk yapan cocugu var mı aranızda
Verem asısı agrı sızı ateş yapmaz dedi ebe ama geldigimizden beri gözü kapalı meme emip uyumak istiyor (10da olduk aşıyı)
Uyku dedigimde meme agzında olucak yalancı uyku yerine bırakıyorum aglıyor gözünü acmadan emmek istiyor sadece
Ateşi yok ama aşırı huzursuz
Aşıdan sonra böyle huysuzluk yapan cocugu var mı aranızda
Bizimki ilk iki gün sersem gibiydi sürekli uyudu aşının yan etkisiymiş hemşire bize öyle dedi korkulacak bişey değil şu an gayet eski hâline döndü bizimki geçmiş olsun çok
Yaa olabilir evet bizimki de hala kendine gelemedi. Gerçi kesin bu gece ayağa dikecek bizi :) hepimize geçmiş olsun :) bir sonraki aşılarda görüşmek dileğiyle :))))'
Yaa olabilir evet bizimki de hala kendine gelemedi. Gerçi kesin bu gece ayağa dikecek bizi :) hepimize geçmiş olsun :) bir sonraki aşılarda görüşmek dileğiyle :))))'
Çok normal. Benim iki kızım da öyleydi. Hatta sabah 9-10 gibi aşı olup bu saatlerde canı yanıyormuş gibi ağlamaya başladılar. Emmek de istemediler. Bir çay kaşığı Calpol verdim. Kendine geldi.
Ay kıyamam ya
Cıglık atmıyor gözü kapalı meme agızda uyumak istiyor sürekli
Normaldede kucakcı memeci ok ama gözleri acık olurdu emerken suratıma bakardı simdi belli sıkıntısı var
Ates cıktı mı ipekte
O üc aylık değil 2.ay asılarıdır karma 2.ayda oluyor
Ben 3.ay yaptırıcam nasipse
Ha 3. Ay yaptırmısım ha 9 el cebe gidecek illaki o aradaki 6 ayda Allah muhafaza bişey olsa kendimi asla affetmem
Menenjit 3 doz, 2 doz ve tek doz olarak var. Ben 1 yaşında tek doz yaptırıcam. Hemşire arkadaşım var o da öyle yaptı. Dün sağlık ocağındaki ebe hanım da öyle önerdi, hem zaten bu karma aşının içinde menenjit de varmış. 3. Ayında sadece rota yaptırıcam
Koluna dokunuyorum bi tepki vermiyor icten mi huzursuz anlamadım
Aksamda devam ederse vereyim bende yazık günah ne uyanık ne uyur gözü kapalı sürekli debelenme halinde
Menenjit 3 doz, 2 doz ve tek doz olarak var. Ben 1 yaşında tek doz yaptırıcam. Hemşire arkadaşım var o da öyle yaptı. Dün sağlık ocağındaki ebe hanım da öyle önerdi, hem zaten bu karma aşının içinde menenjit de varmış. 3. Ayında sadece rota yaptırıcam
Koluna dokunuyorum bi tepki vermiyor icten mi huzursuz anlamadım
Aksamda devam ederse vereyim bende yazık günah ne uyanık ne uyur gözü kapalı sürekli debelenme halinde
Bugün rota da yapıldı. Rota içirilen bir şey Allah’tan yoksa bir iğne daha fazla gelirdi. Ama rota 1-2-3 diyorlar onu anlamadım. Bugün bir tane içirdiler ama 2 tane daha mı olacak acep
O üc aylık değil 2.ay asılarıdır karma 2.ayda oluyor
Ben 3.ay yaptırıcam nasipse
Ha 3. Ay yaptırmısım ha 9 el cebe gidecek illaki o aradaki 6 ayda Allah muhafaza bişey olsa kendimi asla affetmem
Yanlış yazmışım 2 aylık yaptırdık aşıları. menenjit 3. Ayda yapılacak dedi doktor ama ben 3. Ayda yaptırmasam risk mi almış olurum bilemedim. Sağlık ocağındaki hemşire de 9. Ayda yaptırdım ben bebeğin ilk aylar dışarı çıktığı mı var diyor ama bilemedim hangisi doğru ne zaman yapılmalı
Dün ebe hanım öyle söyledi ben de sanki bi yerde gördüm ama emin değilim. Zaten bu menenjitin de 3 türlü aşısı var yanılmıyosam. Bi bu 3. Ayda başlanabilen var, bi B tipi dedikleri var bi de 1 yaşından sonra başka da varmış ismini bilmiyorum.
Senin düşüncen de doğru mesela 1 yıl beklemek istemiyosun. Ben de özellikle 6. Ayda çok fazla aşı olacağı için hepsi ağır gelir diye düşündüm o yüzden 1 yaşında yaptırıcam tek doz. Bi de doktorumuz bunun için mi B tipi için mi demişti hatırlamıyorum ama 3. Ayda yapıldığında baya ateşi çıkabilir bununla başederim dersen 3. Ayda yaptırabilirsin dedi. Tabi kararı bize bıraktı
Ben ateşlenmeden verdim zaten azıcık veriyosun bi de sadece ateş düşürücü değil calpol aynı zamanda ağrı kesici yani eğer aşı yeri acıyosa da huysuzluk yapabilir bence azıcık çay kaşığının yarısı kadar verebilirsin sağlıkçı tavsiyesi