Bugün rota da yapıldı. Rota içirilen bir şey Allah’tan yoksa bir iğne daha fazla gelirdi. Ama rota 1-2-3 diyorlar onu anlamadım. Bugün bir tane içirdiler ama 2 tane daha mı olacak acep
Benim bildiğim rota 3 ay 15 günü geçmeden yapılmalı, 2. Dozu da var o da 5 aylıkken yapılıyor. Aynen oral bi aşıymış. 3. Kez rota var mı onu bilmiyorum işte

Ama ateşi yok yine de veriliyormu calpol bari 37 yi görseydikte öyle verseydim
Bana doktor ateşi çıkınca ver dedi. Sağlık ocağı hemen ver çocuğun ağrısı olacak dedi. Ağrısı olur diye ateşi olmadığı halde verdim İçeriğine baktım ağrı kesici özelliği de varmış. Bu arada geldiğimizden beri uykuluyuz.Aşılar çok yordu belli, hele o bacaktan yapılan karma aşı nasıl ağrıttı öyle ya.

Bir çay kaşığı dediler ben öyle verdim çok mu verdim ki ya

Kizlar Dr.browns kullanalr bundanmi kullaniyosunuz memnunmusunuz ??

Ben de öyle yaptırayım diyorum ama eşim bir yaşına kadar risk almış olmaz mıyız diyor

Çıktı 37.5 u gördüm mesai yaptık gece soyduk kızı fitil uyguladık fln
Benim doktorda 38 dereceyi görürseniz fitil yapım diyor ama çok huZursuzdu

Benimki aynı böyle oldu. Ateşi çıkmadı çok şükür ama iki gün boyunca memeden inmedi sadece memede uyudu. Hatta artık dayanamayıp o gece emzirirken uyumusum anlatmıştım. Endiselenme oluyo öyle.

Biz cıkıyoruz hergün dısarı
Hos cıkmasakta eve gelen giden oluyor onlarda getirebilir mikrobu Allah korusun

Ya bu ayki kontrolde doktor iki tip menengikok asısı var ben her ikisinide yaptırmanızı öneriyorum vs dedi ama kızım aglıyordu cok dinleyemedim neden oldugunu

Aksam vereyim bari madem uykuda yapıyor o hakkımı aksam kullanayım

Çıktı 37.5 u gördüm mesai yaptık gece soyduk kızı fitil uyguladık fln
Benim doktorda 38 dereceyi görürseniz fitil yapım diyor ama çok huZursuzdu
Bana ebe atesi 37.5 ta olabilir 39da olabilir cok huysuzsa anlarsın her bebegin atese verdigi tepki farklı fitil ver demişti fitili ortadan diklemesine kesip

Kaka mı yapıyo gaz mı? Biz de açıkçası bilemedik şurubun etkisiyle mi yaptı yoksa nurse harveys damlanın etkisiyle mi.
Pedia D'de bha varmış doktor tavsiyesiyle almıştık içeriğe bakmak aklıma gelmedi kendime de sinir oldum.

Aspiratör esliginde sallayınca gidiyor ama dermanım yok suanda kolum koptu agzında tutsun memeyi babası gelsin diye dk sayıyorum resmen
Çok iyi anlıyorum Allah güç kuvvet versin, aşı oldu di mi minnak, geçmiş olsun. Bütün gün memedeydi benimki de aşı günü kıyamam.
Bugün eşim izinliydi temizlik yaptık, bebek kaka yapınca rahatladı tabi bütün gün uyudu, eşim diyor ki bu çocuk mu eziyetli. Hadi buyur burdan yak. Bense bel ağrısından ölüyorum, var mı benim gibi beli ağrıyan?

Bizimkinin de çıldırdığı saatler oldu her gün ama neyden bilemiyorum ki, kabızlık şurubundan mı gaz damlasından mı mamasından mı.
Bugün karışık verdim mamayı birer ölçek hipp combiotic ve aptamil conformil, daha ideal bi kıvam oldu.

Kızlar gündüz uykuları azaldı
Emme süreleri de kısaldı
2saati zor buluyoruz ve o iki saat bana 10 dk gibi geçmeye başladı hep memedeyiz sanki
Lohusa depresyonundan halliceyim

O sekilde zarari olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…