Bir çay kaşığı dediler ben öyle verdim çok mu verdim ki ya
Ben de çay kaşığı ile verdim ama bizimkinin ateşi çıkmamıştı iyiki de vermişim sonrasında 37.5 oldu geceyi biraz rahat atlattık en azından ama ateşi yokmuş ya hani ondan dedim yarısı kadar diye bebeklere fazla ilaç gelmiyor inşallah hemen atlatır bütün aşılı bebişler geçmiş olsun

Aksam vereyim bari madem uykuda yapıyor o hakkımı aksam kullanayım
Aslında ilacın uyku etkisi yok denecek kadar az ama aşıdan dolayı daha bi sersemleşiyolar bence de akşam kullan çünkü gece daha çok ateş çıkıyor en azından uykuyla beraber dengelemiş olursun geçmiş gitmiş olsun inşallah

Evet canım aşı oldu bugunde gecen hafta iki tane oldu bugun veremi oldu huysuz inanılmaz

Ya gecen benzeri oldu arkadaslara gittik aksam gıkı cıkmadı bizim kızın saga sola bakmaktan saatlerce aglamadan durdu
Sanki ben yalan söylüyor gibi oldum durmuyor diye

Ben arada ayagimdada sallıyorum o şekildede uyuyor ondada oturduğum yerlerim aciyo ama olsun
Yok bizimki illa yakın temas istiyor kalbini nefesini duyacak o minnak elleriyle dokunacak tenine falan

Emziğe alıstıraydım iyiydi ama son ikidir emziğe alıstırmak icin cebelleştik en sonunda midesindeki herşeyi agzından burnundan kustu ücüncü sefer denemek istemiyorum bile :/

Gaz ilacını kesen varmı. İki gündür korka korka metsili kestim ama iyi gibi şuan. Gece olan gaz sancısı daha hafif olarak sabaha geçti. Sonra öğlen akşam derken böyle böyle bitecek heralde

Gaz ilacını kesen varmı. İki gündür korka korka metsili kestim ama iyi gibi şuan. Gece olan gaz sancısı daha hafif olarak sabaha geçti. Sonra öğlen akşam derken böyle böyle bitecek heralde
Biz bir haftadır vermeyi bıraktık
Verdiğimiz zamandakinden tek farkı aksam yatırmadan veriyorduk 4 gibi kaka yapıyordu simdi o 4teki kakasını yapmıyor

Biz bir haftadır vermeyi bıraktık
Verdiğimiz zamandakinden tek farkı aksam yatırmadan veriyorduk 4 gibi kaka yapıyordu simdi o 4teki kakasını yapmıyor
bende fazla bi fark görmedim daha önce bile bıraksak olurmuş zaten isteksiz veriyoduk.

Ben emzige alistirdigim halde sürekli memede alistirmasam nolurdu
Bi de sürekli huy degistiriyo sanki. Memeden inmeyen çocuk bikac gundur onbes yirmi dk emip birakiyodu şimdi yine memeci oldu

Bizimkinin emzik anlayışıda farklı elimle tutturyorum sallarken onsuz uyumuyor onuda kendi almıyor rahatına pek düşkün gerçi böylesi daha iyi uykuya geçene kadar aliyo bıraktıkları kolay olur böyle

Calpol aynı zamanda ağrı kesici. Ben de açıkcası çok isteyerek vermedim ama ağrısı varsa hafifletiyor.
Bende doktora söyledim ateşi var kafası yanıyor sürekli suyla siliyoruz eklem yerlerini başını yüzünü , birde em ufak bişeye katılarak ağlıyor çünkü canı yanıyor
Doktor verebilirsiniz ateşi çık olmasa da ağrısı vardır dedi.
Kol altına ateşölçer koydum nasıl ağladı canı yanacak sandı kuzum

Evet çok acıttı karma aşısı ben dün akşam fitil verdim 6 gibi de calpol yarım ölçek verdim doktor devam ederse 4-6 saat ara ile verebilirsiniz dedi

Aspiratör esliginde sallayınca gidiyor ama dermanım yok suanda kolum koptu agzında tutsun memeyi babası gelsin diye dk sayıyorum resmen
Bende valla Allahtan 5 te çıkıyor 6 ya doğru geliyor , koşarak elini yüzünü yıkadı, şurubu getirdi verdik hemen
Uykusunda irkildi şimdi yine kıyamam yaa

Biz bugün çok kötü bir gün geçirdik ama sonu iyi bitti çok şükür

Kızım dün akşamüstünden itibaren kesinlikle beni emmedi, memeye yapışıp kuvvetli kuvvetli çekmiyordu bi türlü. Sabaha kadar uğraştım sinirlerin harap oldu. Bi ara çocuğa da kızdım eşime verdim al ne yaparsan yap diye çünkü hem emmiyor hem açlıktan ağlıyordu. Mecbur 2-3 kere mama verdim. Sürekli de bi uyku hali vardı. Bugün de kaka sorunu için eğitim araştırmaya götürdük. Doktora geceden beri beni emmiyor dedim, bi de muayne de aşırı hareketsiz tepkisizdi doktor bir panik yaptı birilerini aradı anlamadığımız bişiler söyledi çok acele acile sevk etti. Çocuğun üstünü giydirmeme bile müsaade etmeden acile yolladı düşünün. Acilde başımıza bi sürü insan toplandı panik halde bişeyler diyorlar, çocuğun nabzına vs bakılıyor en son birini durdurup sordum Allah aşkına neyden şüphe ediyorsunuz diye menenjit dediler dondum kaldım hemen bi sürü tahlil-tetkik yapıldı, yatış yapılıp gözlem altına alındı. Yavruma damar yolu açıcaz diye her yerini delik deşik ettiler, ben ağla ağla bi hal oldum. Kuzum gerçekten de aşırı halsiz gibiydi, sürekli uyuyordu çok korktum. Meğer menenjitin bi sürü belirtisi olurmuş bizde halsizlik ve iştahsızlık dışında hiç bişey yoktu. Tüm tahliller temiz geldi ve ateşi filan da çıkmadı çok şükür. Kızınız sağlıklı deyip akşamüstü taburcu ettiler. Belki boşuna bu kadar panik yaptılar bizi bilemiyorum. Ama yavrumun kıymetini bir kere daha anladım. Gerçekten çok zor, tüm yavrularımızı Rabbim korusun. Eve geldik kıtlıktan çıkmış gibi emdi beni, gözü de açıldı kıpır kıpır şimdi

Bir daha çocuğumu emsin diye zorlamayacağım inatlaşmayacağım. Sabırla elimden geleni yaparım ama emmezse mama veya sağılmış sütümü veririm. Ne önemsiz geldi o an bana bunların hepsi mamaymış, memeymiş vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…