Geç olunca kabul etmiyor bazı bebekler
Bizimki emzikle aşk yaşıyor , o olmasa napardım diye düşünüyorum bazen emziği vereme kadar yırtınıyor sinirliyse bile onunla avunuyor

Ay kendimi düşündüm direk gözlerim doldu , hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz okurken bile yaşadım Çok geçmiş olsun canım Allah korusun meleklerimizi
Haklısın çok önemsiz kalıyor gerçekten , ben istemediğinde üzülüyorum ama çok ısrarcı olmuyorum iyice itici gelmesin diye

Nurse harveys gaz damlasi kullanan arkadaslar verdigimde cocuk daha deli gibi agliyor.aksam vermedim 7de uykuya gecti..karin agrisi vs.yapiyor olabilir mi ? Var mi boyle bir sey gozlemleyen?

Okurken içim gitti çok geçmiş olsun allah korusun yavrularımızı inşallah

Canim benim cok uzuldum ya..menenjit atesle gelmiyor muymus ya ? Ben direk atesli hastalik diye biliyorum mesela..sagliklari yerinde olsun hicbir seyin onemi yok baska..Allah bir daha yasatmasin..bende ayni korkulari sarilik oldugunda yasadim..direk aglamaya baslamistim insan bana gelsin ona bir sey olmasin diyor..

ya. Allah beterinden korusun cok geçmiş olsun

Yok ben ya kaşıkla ya da eds ile veriyorum mamayı hiç biberon almadım iyiki almamışım benim kız hemen alışıp beni temelli bırakırdı. Bence sen de hiç biberon verme o zaman hatta eds için beslenme sondası alsana

Bizde bir laf vardır çocuğuna ve eşine güvenme,seni yalancı çıkarır diyedaha duurun az büyüsünler sen karnı tok diyeceksin o açım diye ağlayacak.
Yemez diyeceksin yiyecem diye tutturacaklar

Çok geçmiş olsun okurken benim yüreğim ağzıma geldi.Sonuna cok sevindim ama sukur birsryi yokmus.Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

Canim pusette cok uzun sure kalmasi da uygun değil. Ilk bebektwyken almistik bebek arabamisi kullanim kilavuzunda yaziyordu 2 saatten fazla kalmasin diye. Tabi benim de 4 saat falan tuttugum oluyor pusette ama tum gece cok uzun.
Of bunu bilmiyordum gece pusetten çıkarıp doyurup yatağına yatirdigimda.sanki diken batırıyor gibi bağırıyor pusete koyunca uyuyor. Teşekkür ederim çıkarmayı daha çok deneyeyim o zaman

Çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inşallah

Ge Geçmiş olsun. Çok üzüldüm

Of bunu bilmiyordum gece pusetten çıkarıp doyurup yatağına yatirdigimda.sanki diken batırıyor gibi bağırıyor pusete koyunca uyuyor. Teşekkür ederim çıkarmayı daha çok deneyeyim o zaman
Biz de bilmiyorduk pusette uzun yola götürdük

Bizimki gazsan rahatsiz olduğunda eşim ayaklarının altına minik bi yastık koyup ayaklarını yükseltmiş bir deneyin isterseniz

Serum fizyolojik ile burun açanlar arkadaşlar normalde çengelli iğne ile temizliyordum burnunu ama bugün görünürde birşey olmamasına rağmen hışırtı var di,ışıkla bakınca görünüyordu dipte ama yakıştıramadık.serum fizyolijigi kaç ml sıktınız ve genzine gitmesini sağladınız mi?
Sinüs rinse ile oğlum otit olmuştu o yüzden biraz tırsıyorum ama o tıkalı burnu açmam lazım

Ah canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Kıyamam nasıl da korkmuşsundur. Hangi hastaneye gittiniz?

Bizimki gazsan rahatsiz olduğunda eşim ayaklarının altına minik bi yastık koyup ayaklarını yükseltmiş bir deneyin isterseniz
Gaz sorunumuz bir arA çok aşırıydı şimdi sakinledi ama.yine var pusetle sorumu azalmıştık çok teşekkür ederim öyle deneyelim inşallah durur

Hii ay Allah korusun ya Rabbim büyük sınav verdirmiş cok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…