Ben bi serumu üce bölüyorum gözümle o böldügüm ücünde yarısını bi burna yarısını bi burna kullanıyorum
Ama tıkalıysa aspiratörle cek
Bende sümük gözükmüyor

Olabilir benim kız da eskiye nazaran daha az emiyor ama başta ilk 5 dk filan çok daha kuvvetli emiyor.

Gaz ilacını kesen varmı. İki gündür korka korka metsili kestim ama iyi gibi şuan. Gece olan gaz sancısı daha hafif olarak sabaha geçti. Sonra öğlen akşam derken böyle böyle bitecek heralde
biz sadece 1 şişe biogaia kullandık o da 1 aydan daha kısa sürede bitti. Hiç bir değişiklik olmadı bırakınca.

Ben bi serumu üce bölüyorum gözümle o böldügüm ücünde yarısını bi burna yarısını bi burna kullanıyorum
Ama tıkalıysa aspiratörle cek
Bende sümük gözükmüyor
2 ml kadar sıktım ve aspiratorle cektim.kocaman bir parca çıktı genize kaçırmıyorsun demi.zaten sıkınca istemsizce cekti sıvıyı.bir an önce sumkurmeyi ogrense iyi olur

Olabilir benim kız da eskiye nazaran daha az emiyor ama başta ilk 5 dk filan çok daha kuvvetli emiyor.
Güçlenmiştir artık çeneleri.Benimki de emme süresini kısalttı.bir de emerken bırakıp bi bama bakıyor gülüyor sonra tekrar memeyi alıyor.sosyallesmeye başlıyorlar artik

Menenjiti 6.ayda diye biliyorum yaptiricam

Kızlar E Elwing6 nın önerdiği pozisyonda kucagima koyup ellerini sar makara şarkısı ile ceviriyorum çok hoşuna gidiyor.
Ayrıca ilk oğlumda söyleyip 3.çocuğuma gelen favori şarkımız;
hoppala Emir yaz geldi
Çarşıya kiraz geldi
Aldim 4 okka kiraz
O da Emire az geldi
Gülümsemesi iyice artıyor bu şarkıda.
Şimdi yavaştan şarkısını söyleyip 1 kaç aya kollar güçlenince fis fiş kayıkçı şarkılı oyunumuza hazırlık yapıyoruz.
Şarkılar dil gelişimleri için çok onemli
Ayrıca ıslak mendillerin kapaklarını biriktiriyorum 1 yaşından sonra eşini bulma oyunu yapacağım.
Gene süt kapaklarını dibiyle birlikte biriktirip yaşından sonra açma kapama oyunlari tasarlayarak kaslarının gelişimini destekleyebilirsiniz

Ben kullanıyorum ama açamadım burnunu doğduğundan beri bi tıkalı. 2 kez hastanede de aspire ettiler değişen birşey yok. Eger yıkama yapacaksan çocuğu yan çevirerek ust burun deliğine sıkıyorsun. 5cc ye gerek yok 2cc sıktım diğerinden çıktı. Ama şırınga ile sık flakonlar ile istediğin miktarı sıkmak zor oluyor.

Anca ayakta sallayarak uyutabildim bugun..dun gecede hic uyumadik.gaz sancisindan ve 4gundur kaka yapamadigindan..suan yine ayakta salliyorum yavrum dalamiyor bir turlu dalsa sanciyla ya da kabusla uyaniyor tum gun 1 saat uyudu..iyice sinirlerimde yiprandi esimde yanimda yok boyle giderse haftasonu doncegim

Kızlar aşı sonrası inanılmaz huzursuzluk var. Rota aşısından olsa gerek ishal de oldu. Ateş yoktu ama ağrı kesici özelliğinden dolayı calpıl vermiştim öğlen. Siz calpol u bir kere mi verdiniz günde bir de huzursuzluk durumunda ne yapıyorsunuz uyumadı 3 ten beri

Evet çok acıttı karma aşısı ben dün akşam fitil verdim 6 gibi de calpol yarım ölçek verdim doktor devam ederse 4-6 saat ara ile verebilirsiniz dedi
Bizim doktor bize fitil vermedi, ağrı olacağından da bahsetmedi. Şimdi uykusuzluk var huzursuzluk var ne yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…