Gecmis olsun nasil korktugunu tahmin edebiliyorum bende bu özel asilar konusunda cok kararsizim rotayi kesinlikle dusunmuyorun ama menenjit biraz dusunduruyor beni senin yasadigin korkuda biran kendimi dusundum bian yaptirsam mi oldum doktorlar yaptirma taraftari bilemiyorum simdilik kararsizim.Eds zor olmuyor mu?nereden bulabilirim?silikon başlıkla oluyor değil mi sadece? Biberon kullanmamak en iyisi yoksa benimkide birakicak beni

Kızlar aklınızda olsun. Calpolü açtıktan sonra 2ay ömrü var. Hatta nerdeyse tüm çocuk şurupları öyle 2-3 ay oluyor. Kenarına kıyısına tarih yazın .
Calpolu günde kaç kez kullandınız, ben öğlen bir çay kaşığı verdim ama şu an çok huzursuz tekrar versem mi bilemedim

Ya bu ayki kontrolde doktor iki tip menengikok asısı var ben her ikisinide yaptırmanızı öneriyorum vs dedi ama kızım aglıyordu cok dinleyemedim neden oldugunu
Önümüzdeki ay tekrar görüşürsünüz iyice karar verirsiniz. Bu arada baktım karma aşının içinde Hemofilus influenza tip B diye bi şey var menenjite karşı da koruyomuş ama bizim yaptıracağımız meningokok imiş o da ayrı bi şeymiş. Yine de doktor daha iyisini bilir. İnan benim de kafam karışık hangisini yapıp yapmayacağıma dair. Kesin olan şu an için rota var

Ohhh maşallah ne mutlu Benim de kızım bugün (5.gün) kendiliğinden kakasını yaptı o sesi duyuyuncaya yaşadığım mutluluğu anlatamam. Dün kuru fasulye yemiştim (doğumdan beri ilk kez yedim) o mu fayda etti bilmiyorum.

Benim minnak hala halsiz yaaDün sabah olmuştu aşıları.. ateş yok calpol de hiç vermedim Z Zzynp19 seninki nasıl oldu uykulu mu hala
Aynen ateş yok calpol vermedim. Uykusu açıldı baya ama çok huysuz. Normalde de huylu sayılmaz :)) ama sanki ekstra huysuz. İnşallah yarına kalmaz bi şey yaa. Bu arada yarın yıkıycam ben, 2,5 gün olmuş oluyo bi şey olmaz inşallah

Calpolu günde kaç kez kullandınız, ben öğlen bir çay kaşığı verdim ama şu an çok huzursuz tekrar versem mi bilemedim
Ben daha hiç vermedim. O gün huysuzmuydu inan hatırlamıyorum bile. Ateşini takip ettim çıkmadı.
Hatta geçen ay nezle oldu ateşlendi. Soydum tek atlet bez bıraktım. 37.8 i görmeden vermem dedim çok Şükür 37.5i geçmedi vermedim. 24saati de aşmadı ateşi.
Çok çok huysuzsa uykuya giremiyorsa (yorgunluktan değilse bu huysuzluğu) verebilirsin 6saat ara ile

Ben fırsat bulduğum an 2 çeşit komposto yapıp dolaba atıyorum 10 gün filan gidiyor. Bi de tarhana çorbası veya bulgur pilavı bunları da çok pişirip öğlenleri yiyorum. Bi kavanozda devamlı ceviz, badem, fındık vs var aç hissettikçe atıştırıyorum. Böyle pratik şeyler yap sen de

Banyo yapılmaması durumu bu aya özel. Verem aşısı sebebiyle sanırım. Yerinde olsam yıkamazdım. Kirlenmiyorlar ki zaten . Yine de sen bilirsin canım

Ben de öyle yaptırayım diyorum ama eşim bir yaşına kadar risk almış olmaz mıyız diyor
Onu doktorunuzla konuşarak karar verseniz iyi olur sanırım. Ben kendi sebeplerimi söyliyim: 3 doz olanı yaptırmıyorum çünkü çok ateş yaparmış (tabi ki her bebek farklı) ben o ateşle zor başa çıkarım, 2 doz olanı da yaotırmıyorum çünkü 6. Ayında 3 ya da 4 tane devlet aşısı var zaten, bu kadar çok aşıyı yaptırmayı tercih etmiyorum. 1 yaşında yaptırmak daha mantıklı geliyor bana. Bu kişisel fikrim, önümüzdeki ayın başında tekrar doktorumuzla konuşucaz. Eşini de anlıyorum, inan aynı endişeye ben de sahibim

Cok gecmis olsun. Yasadigin korkuyu tahmin edebiliyorum. Insan kafayi yer. Allah butun bebeklerimizi korusun.

Banyo yapılmaması durumu bu aya özel. Verem aşısı sebebiyle sanırım. Yerinde olsam yıkamazdım. Kirlenmiyorlar ki zaten . Yine de sen bilirsin canım
Yook kirinden değil saçında çok fazla konak oldu onu yıkamak istiyorum artık. 12 saat erken yıkamış olsam sorun olur mu ki? Ya da hiç risk almayayım yaa bilemedim

Kızlar aklınızda olsun. Calpolü açtıktan sonra 2ay ömrü var. Hatta nerdeyse tüm çocuk şurupları öyle 2-3 ay oluyor. Kenarına kıyısına tarih yazın .
Bize ebe 15 gün ömrü var actiktan sonra dedi banada cok kisa geldi suresi zaten çay kasigi kadar vercez en fazla kocaman sise yapmislar.

Kuruyemiş yiyodum bi ara ama bazen oluyo ki yemek yemeyi bile unutuyorsun su içmeyi falan

Canım 3.100 gram dogdu..2.700 düştü hastaneden çıkışimizda.Boyda 50 santim..Maasallah burdaki bebişler iyi kilo almişlar..
Çok geçmiş olsun çok şükür bir şey çıkmamış ama insanın ömründen ömür gider tabi Allah yavrularimızı hastalıklardan kötülüklerden korusun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…