Çok geçmiş olsun canım gerçekten hic bişeyin önemi yok biz kendimizi harap ediyoruz Rabbim sağlık versin benzerini yaşadım beynimden vurulmusa döndüm minicik elleri kolları ayakları hep delik deşik oldu su kan aldırma serum falan cok zor ya Rabbim kimseye yasatmasin yavrularımızı bize bagislasin Allah'ım

Aaa sizin de gözünüz aydın o zaman Bizimki şurup yardımıyla yaptı büyük ihtimal ama bhna da şükür diyoruz

Nurse harveys gaz damlasi kullanan arkadaslar verdigimde cocuk daha deli gibi agliyor.aksam vermedim 7de uykuya gecti..karin agrisi vs.yapiyor olabilir mi ? Var mi boyle bir sey gozlemleyen?
Ben onun surubunu kullanıyorum cok gazi olduğunda bi çay kaşığı veriyorum karın ağrısı huzursuzluk yapmadı geçirdi ağrısını kakasini yapiyodu

Ben hergun serumu damlatıp ağzımla çekiyorum 2 3 damla damlatiyorum yan ceviriyorum kafasını ama yanlış mi yapiyorum

Nurse harveys gaz damlasi kullanan arkadaslar verdigimde cocuk daha deli gibi agliyor.aksam vermedim 7de uykuya gecti..karin agrisi vs.yapiyor olabilir mi ? Var mi boyle bir sey gozlemleyen?
Bizimki de bu aralar akşamları ağlıyor ama nurse harveys'den dolayı mı, kabızlık şurubundan dolayı mı bilmiyorum. Hatta mama verdikten bir saat sonra ağlıyor, mamadan dolayı mı diye de düşündüm bilmiyorum ki.

Calpol 6 saat ara ile veriliyo bizimde yarin asi günümüz rotayida yaptiricam ishalde yapıyomuş bizimki zaten hafif sulu yapiyo

Çok sağol canım, evet zorladıkça daha kötü oluyor sağlıklı olsunlar yeter napalım

Menenjit beyinde oluşan bir enfeksiyon sanırım, inan korkudan internette girip okumadım bile olumsuz şeyler okursam iyice kötü olurum diye.

Ben korktum bu kadar kolay mı bu hastalığa yakalanmak, Allahım korusun yavrularımızı. Bizimki de çok uyudu bugün, şimdi de uyuyor, kaka yapınca rahatladı dedik.
Maşallah de
Olabilir neden olmasın biz istedigimiz kadar koruyalım dısardan gelenlerde mikrop getirebilir o yüzden 3. Ayda nasipse yaptırıfam ben asısını

Bugun kaynanam işten geldi elini yıkamadı suya tuttu cekti
İşyerinde bi dünya insanla seyle muhattap
Anne sabunla yıka dedim ablan getirdi otobüsle gelmedim dedi
Otobüslr gelmesen ne olur dısardan geliyorsun sonucta kim bilir hangi hastalıklar var vucudunda

Ah canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Kıyamam nasıl da korkmuşsundur. Hangi hastaneye gittiniz?
Behçet uz. Acaip abartıyorlar yaaa tabi iyi mi bu kötü mü bilemedim. Rastgele bir çocuk doktoruna gitmiştim çok kötü çıktı. Ama acilde bir doktor vardı o çok iyiydi çok yardımcı oldu sağolsun. Bir daha kolay kolay Behçet uza gitmem herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…