- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Ben hiç aspiratör yapmadım peceteyi burkup aldım hep2 ml kadar sıktım ve aspiratorle cektim.kocaman bir parca çıktıgenize kaçırmıyorsun demi.zaten sıkınca istemsizce cekti sıvıyı.bir an önce sumkurmeyi ogrense iyi olur
Gece emmiyor diye minicik çocuğa içimden kızdım durdum sonra bu olay tokat gibi oldu banaHii ay Allah korusun ya Rabbim büyük sınav verdirmiş cok gecmiş olsun
Eds çok kolay, incecik bir boru. Onu ya emerken ağzının kenarından sokuyorsun ya da memeyle birlikte ağzına veriyorsun. Bir iki kullandıktan sonra pratik lik kazanırsın. Medikallerde satılıyor 2-3 TL bişey. Bulursan gri uçlu olanı al onun akışı daha yavaş.Gecmis olsun nasil korktugunu tahmin edebiliyorum bende bu özel asilar konusunda cok kararsizim rotayi kesinlikle dusunmuyorun ama menenjit biraz dusunduruyor beni senin yasadigin korkuda biran kendimi dusundum bian yaptirsam mi oldum doktorlar yaptirma taraftari bilemiyorum simdilik kararsizim.Eds zor olmuyor mu?nereden bulabilirim?silikon başlıkla oluyor değil mi sadece? Biberon kullanmamak en iyisi yoksa benimkide birakicak beni
Çok geçmiş olsunBiz bugün çok kötü bir gün geçirdik ama sonu iyi bitti çok şükür
Kızım dün akşamüstünden itibaren kesinlikle beni emmedi, memeye yapışıp kuvvetli kuvvetli çekmiyordu bi türlü. Sabaha kadar uğraştım ☹ sinirlerin harap oldu. Bi ara çocuğa da kızdım eşime verdim al ne yaparsan yap diye çünkü hem emmiyor hem açlıktan ağlıyordu. Mecbur 2-3 kere mama verdim. Sürekli de bi uyku hali vardı. Bugün de kaka sorunu için eğitim araştırmaya götürdük. Doktora geceden beri beni emmiyor dedim, bi de muayne de aşırı hareketsiz tepkisizdi doktor bir panik yaptı birilerini aradı anlamadığımız bişiler söyledi çok acele acile sevk etti. Çocuğun üstünü giydirmeme bile müsaade etmeden acile yolladı düşünün. Acilde başımıza bi sürü insan toplandı panik halde bişeyler diyorlar, çocuğun nabzına vs bakılıyor en son birini durdurup sordum Allah aşkına neyden şüphe ediyorsunuz diye menenjit dediler dondum kaldımhemen bi sürü tahlil-tetkik yapıldı, yatış yapılıp gözlem altına alındı. Yavruma damar yolu açıcaz diye her yerini delik deşik ettiler, ben ağla ağla bi hal oldum. Kuzum gerçekten de aşırı halsiz gibiydi, sürekli uyuyordu çok korktum. Meğer menenjitin bi sürü belirtisi olurmuş bizde halsizlik ve iştahsızlık dışında hiç bişey yoktu. Tüm tahliller temiz geldi ve ateşi filan da çıkmadı çok şükür. Kızınız sağlıklı deyip akşamüstü taburcu ettiler. Belki boşuna bu kadar panik yaptılar bizi bilemiyorum. Ama yavrumun kıymetini bir kere daha anladım. Gerçekten çok zor, tüm yavrularımızı Rabbim korusun. Eve geldik kıtlıktan çıkmış gibi emdi beni, gözü de açıldı kıpır kıpır şimdi
Bir daha çocuğumu emsin diye zorlamayacağım inatlaşmayacağım. Sabırla elimden geleni yaparım ama emmezse mama veya sağılmış sütümü veririm. Ne önemsiz geldi o an bana bunların hepsi mamaymış, memeymiş vs
Sağol canım amiinCok gecmis olsun. Yasadigin korkuyu tahmin edebiliyorum. Insan kafayi yer. Allah butun bebeklerimizi korusun.
Bilemiyorum canım. Bir gün daha bekle istersen yada sar havlusuna kafasını yıka sadece. Benimkinde de Konak oluştu. Birkaç yere Zeytinyağı damlatıp az masaj yaptım. İnce tarağı ile taradım. Peçete ile kalıntıyı yağ fazlalığını alıp yıkadım Tertemiz oldu. Sade banyo yüzeysel temizliyor. Zeytinyağı Kökten çözümYook kirinden değil saçında çok fazla konak oldu onu yıkamak istiyorum artık. 12 saat erken yıkamış olsam sorun olur mu ki? Ya da hiç risk almayayım yaa bilemedim
Şişenin boyutu aynen çok saçma. Büyük oğlum AVM’den kaptığı mikropla romatizmal enfeksiyon geçirdi. Teşhise kadar 3-4 gün 41 derece ateşi oldu. 4 saatte bir 1.5 ölçek vermemize rağmen bitmedi şişe.Bize ebe 15 gün ömrü var actiktan sonra dedi banada cok kisa geldi suresi zaten çay kasigi kadar vercez en fazla kocaman sise yapmislar.
bana hemsire yıkamak zorunda kalırsan aşı yerine su değdirme sadece dedi. hani ateslenirse yıkamak istersen diye söylemisti. sende o koluna bi kat bez sarıp streçleyebilirsin.Yook kirinden değil saçında çok fazla konak oldu onu yıkamak istiyorum artık. 12 saat erken yıkamış olsam sorun olur mu ki? Ya da hiç risk almayayım yaa bilemedim
Ben 6 ay ücretsizi kullanmaya karar verdim28 ocakta işe başlıyorum , işyerinden hesaplayıp Bilgi verdilerbu kış çok zor geçecek kızım 1 yaşına gelene kadarda süt iznimi pazartesi günleri kullanacağım
Çok çok geçmiş olsun canım. Ne büyük korku. Rabbim tekrarını yaşatmasın böyle bir durumunBiz bugün çok kötü bir gün geçirdik ama sonu iyi bitti çok şükür
Kızım dün akşamüstünden itibaren kesinlikle beni emmedi, memeye yapışıp kuvvetli kuvvetli çekmiyordu bi türlü. Sabaha kadar uğraştım ☹ sinirlerin harap oldu. Bi ara çocuğa da kızdım eşime verdim al ne yaparsan yap diye çünkü hem emmiyor hem açlıktan ağlıyordu. Mecbur 2-3 kere mama verdim. Sürekli de bi uyku hali vardı. Bugün de kaka sorunu için eğitim araştırmaya götürdük. Doktora geceden beri beni emmiyor dedim, bi de muayne de aşırı hareketsiz tepkisizdi doktor bir panik yaptı birilerini aradı anlamadığımız bişiler söyledi çok acele acile sevk etti. Çocuğun üstünü giydirmeme bile müsaade etmeden acile yolladı düşünün. Acilde başımıza bi sürü insan toplandı panik halde bişeyler diyorlar, çocuğun nabzına vs bakılıyor en son birini durdurup sordum Allah aşkına neyden şüphe ediyorsunuz diye menenjit dediler dondum kaldımhemen bi sürü tahlil-tetkik yapıldı, yatış yapılıp gözlem altına alındı. Yavruma damar yolu açıcaz diye her yerini delik deşik ettiler, ben ağla ağla bi hal oldum. Kuzum gerçekten de aşırı halsiz gibiydi, sürekli uyuyordu çok korktum. Meğer menenjitin bi sürü belirtisi olurmuş bizde halsizlik ve iştahsızlık dışında hiç bişey yoktu. Tüm tahliller temiz geldi ve ateşi filan da çıkmadı çok şükür. Kızınız sağlıklı deyip akşamüstü taburcu ettiler. Belki boşuna bu kadar panik yaptılar bizi bilemiyorum. Ama yavrumun kıymetini bir kere daha anladım. Gerçekten çok zor, tüm yavrularımızı Rabbim korusun. Eve geldik kıtlıktan çıkmış gibi emdi beni, gözü de açıldı kıpır kıpır şimdi
Bir daha çocuğumu emsin diye zorlamayacağım inatlaşmayacağım. Sabırla elimden geleni yaparım ama emmezse mama veya sağılmış sütümü veririm. Ne önemsiz geldi o an bana bunların hepsi mamaymış, memeymiş vs
Foto paylas bakalım fikir calalımBen aldim bilehm indiriminden, yaz gelince pahali olur
Yasanacagı varmısGece emmiyor diye minicik çocuğa içimden kızdım durdum sonra bu olay tokat gibi oldu bana
Yıkayabilirsin bence deAynen ateş yok calpol vermedim. Uykusu açıldı baya ama çok huysuz. Normalde de huylu sayılmaz :)) ama sanki ekstra huysuz. İnşallah yarına kalmaz bi şey yaa. Bu arada yarın yıkıycam ben, 2,5 gün olmuş oluyo bi şey olmaz inşallah
Amin aminÇok geçmiş olsun çok şükür bir şey çıkmamış ama insanın ömründen ömür gider tabiAllah yavrularimızı hastalıklardan kötülüklerden korusun inşallah.
Yıka demişsin niye yıkamıyo açıklama yapıyo ki hayır yani benim kapı komşum geliyo o bile önce elini yıkıyo.. bu hassas dönemlerde dediklerimiz yapılsa keşkeMaşallah de
Olabilir neden olmasın biz istedigimiz kadar koruyalım dısardan gelenlerde mikrop getirebilir o yüzden 3. Ayda nasipse yaptırıfam ben asısını
Bugun kaynanam işten geldi elini yıkamadı suya tuttu cekti
İşyerinde bi dünya insanla seyle muhattap
Anne sabunla yıka dedim ablan getirdi otobüsle gelmedim dedi
Otobüslr gelmesen ne olur dısardan geliyorsun sonucta kim bilir hangi hastalıklar var vucudunda
Gerçekten çok zor yaa zaten elleri ayakları minicikÇok geçmiş olsun canım gerçekten hic bişeyin önemi yok biz kendimizi harap ediyoruz Rabbim sağlık versin benzerini yaşadım beynimden vurulmusa döndüm minicik elleri kolları ayakları hep delik deşik oldu su kan aldırma serum falan cok zor yaRabbim kimseye yasatmasin yavrularımızı bize bagislasin Allah'ım
Aman fitilsiz olsun da neyden olursa olsunAaa sizin de gözünüz aydın o zamanBizimki şurup yardımıyla yaptı büyük ihtimal ama bhna da şükür diyoruz
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Amin canım amiinÇok çok geçmiş olsun canım. Ne büyük korku. Rabbim tekrarını yaşatmasın böyle bir durumun
Çok geçmiş olsun neler yasamissin öyleBiz bugün çok kötü bir gün geçirdik ama sonu iyi bitti çok şükür
Kızım dün akşamüstünden itibaren kesinlikle beni emmedi, memeye yapışıp kuvvetli kuvvetli çekmiyordu bi türlü. Sabaha kadar uğraştımsinirlerin harap oldu. Bi ara çocuğa da kızdım eşime verdim al ne yaparsan yap diye çünkü hem emmiyor hem açlıktan ağlıyordu. Mecbur 2-3 kere mama verdim. Sürekli de bi uyku hali vardı. Bugün de kaka sorunu için eğitim araştırmaya götürdük. Doktora geceden beri beni emmiyor dedim, bi de muayne de aşırı hareketsiz tepkisizdi doktor bir panik yaptı birilerini aradı anlamadığımız bişiler söyledi çok acele acile sevk etti. Çocuğun üstünü giydirmeme bile müsaade etmeden acile yolladı düşünün. Acilde başımıza bi sürü insan toplandı panik halde bişeyler diyorlar, çocuğun nabzına vs bakılıyor en son birini durdurup sordum Allah aşkına neyden şüphe ediyorsunuz diye menenjit dediler dondum kaldım hemen bi sürü tahlil-tetkik yapıldı, yatış yapılıp gözlem altına alındı. Yavruma damar yolu açıcaz diye her yerini delik deşik ettiler, ben ağla ağla bi hal oldum. Kuzum gerçekten de aşırı halsiz gibiydi, sürekli uyuyordu çok korktum. Meğer menenjitin bi sürü belirtisi olurmuş bizde halsizlik ve iştahsızlık dışında hiç bişey yoktu. Tüm tahliller temiz geldi ve ateşi filan da çıkmadı çok şükür. Kızınız sağlıklı deyip akşamüstü taburcu ettiler. Belki boşuna bu kadar panik yaptılar bizi bilemiyorum. Ama yavrumun kıymetini bir kere daha anladım. Gerçekten çok zor, tüm yavrularımızı Rabbim korusun. Eve geldik kıtlıktan çıkmış gibi emdi beni, gözü de açıldı kıpır kıpır şimdi
Ya aynen kanguruyla dısarı cıkıyorum bişeye dokunmuyorum etmiyorum girdigim gibi aparatı cıkarmadan kendim bile elimi yıkıyorum sabunlaYıka demişsin niye yıkamıyo açıklama yapıyo ki hayır yani benim kapı komşum geliyo o bile önce elini yıkıyo.. bu hassas dönemlerde dediklerimiz yapılsa keşkeDünyaları istemiyoruz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?