2 ml kadar sıktım ve aspiratorle cektim.kocaman bir parca çıktı genize kaçırmıyorsun demi.zaten sıkınca istemsizce cekti sıvıyı.bir an önce sumkurmeyi ogrense iyi olur
Ben hiç aspiratör yapmadım peceteyi burkup aldım hep
Genze kacırıyorum gayet tadınıda sevip yutkunuyor

Eds çok kolay, incecik bir boru. Onu ya emerken ağzının kenarından sokuyorsun ya da memeyle birlikte ağzına veriyorsun. Bir iki kullandıktan sonra pratik lik kazanırsın. Medikallerde satılıyor 2-3 TL bişey. Bulursan gri uçlu olanı al onun akışı daha yavaş.

Çok geçmiş olsun

Yook kirinden değil saçında çok fazla konak oldu onu yıkamak istiyorum artık. 12 saat erken yıkamış olsam sorun olur mu ki? Ya da hiç risk almayayım yaa bilemedim
Bilemiyorum canım. Bir gün daha bekle istersen yada sar havlusuna kafasını yıka sadece. Benimkinde de Konak oluştu. Birkaç yere Zeytinyağı damlatıp az masaj yaptım. İnce tarağı ile taradım. Peçete ile kalıntıyı yağ fazlalığını alıp yıkadım Tertemiz oldu. Sade banyo yüzeysel temizliyor. Zeytinyağı Kökten çözüm
Bize ebe 15 gün ömrü var actiktan sonra dedi banada cok kisa geldi suresi zaten çay kasigi kadar vercez en fazla kocaman sise yapmislar.
Şişenin boyutu aynen çok saçma. Büyük oğlum AVM’den kaptığı mikropla romatizmal enfeksiyon geçirdi. Teşhise kadar 3-4 gün 41 derece ateşi oldu. 4 saatte bir 1.5 ölçek vermemize rağmen bitmedi şişe.
Bu arada o dönem çok içtiği için ilaca bağışıklık kazandı. Ateşlendiğinde calpol işe yaramıyor artık o yüzden ateş olur olmaz calpol vermeyin kızlar. Karaciğerleri yorulmasın bebeciklerin .

Yook kirinden değil saçında çok fazla konak oldu onu yıkamak istiyorum artık. 12 saat erken yıkamış olsam sorun olur mu ki? Ya da hiç risk almayayım yaa bilemedim
bana hemsire yıkamak zorunda kalırsan aşı yerine su değdirme sadece dedi. hani ateslenirse yıkamak istersen diye söylemisti. sende o koluna bi kat bez sarıp streçleyebilirsin.

28 ocakta işe başlıyorum , işyerinden hesaplayıp Bilgi verdiler bu kış çok zor geçecek kızım 1 yaşına gelene kadarda süt iznimi pazartesi günleri kullanacağım
Ben 6 ay ücretsizi kullanmaya karar verdim
Sonrada iki ay yıllık izin kullanıcam 12.ayında dönücem işe
Babanesi bakmaktan vazgecti tamamen bakıcının yarı parasını ödeyecekmiş
Ayaklanmadanda bakıcıya emanet edenem

Çok çok geçmiş olsun canım. Ne büyük korku. Rabbim tekrarını yaşatmasın böyle bir durumun

Yıkayabilirsin bence deBizimki hala uykulu emiyo beslenmede problem yok ateşi de 37 çıkıyo ama uyku durumu olduğu için hala ateşini takipteyim

Yıka demişsin niye yıkamıyo açıklama yapıyo ki hayır yani benim kapı komşum geliyo o bile önce elini yıkıyo.. bu hassas dönemlerde dediklerimiz yapılsa keşkeDünyaları istemiyoruz sonuçta

Gerçekten çok zor yaa zaten elleri ayakları minicik damar yolu açılan elini hiç oynatmadı kuzum

Çok geçmiş olsun neler yasamissin öyle

Yıka demişsin niye yıkamıyo açıklama yapıyo ki hayır yani benim kapı komşum geliyo o bile önce elini yıkıyo.. bu hassas dönemlerde dediklerimiz yapılsa keşkeDünyaları istemiyoruz sonuçta
Ya aynen kanguruyla dısarı cıkıyorum bişeye dokunmuyorum etmiyorum girdigim gibi aparatı cıkarmadan kendim bile elimi yıkıyorum sabunla
Bide sabahtan aksama calısıyor dısarda sürekli tamam aralarda yıkıyorsundur ama eve elince dur bi elimi yıkıyım diyip suya tutmak sadece nedir yani
Dedigin gibi uyarıyorum utanda yap bari el kadar bebek hijyene dikkat etmemiz lazım ama hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…