Bence bu bi alışkanlık meselesi ya ben bebiş yokken de dışarıdan geldiğimde hemen ellerimi yıkardım bence herkesin böyle yapması gerekir

Zeytinyağını yaptım ama geçmedi, biz de krem ve şampuanını aldık inşallah o geçirir. Gerçi senin gibi ince tarakla taramadım sadece kafasında beklettim, yıkandıktan sonra fırça ile taradım. Baya var bi de. Banyo konusunda da haklısın yaptırmıycam vazgeçtim cumartesi yıkanır, teşekkür ederim :)

Yıkayabilirsin bence deBizimki hala uykulu emiyo beslenmede problem yok ateşi de 37 çıkıyo ama uyku durumu olduğu için hala ateşini takipteyim
Son durumu bildiriyorum, huysuzluk had safhada, asla uyumuyor ve doymuyor. Galiba sabahlıycaz

Tarakla bir dene inanılmaz kalıntı çıkıyor. Yanıma arada tarağı silmek için bir ıslak mendil almıştım yetmedi. Hiç canı yanmıyor korkma. Ben sohbet ede ede yaptım öylece bana baktı

2 ml kadar sıktım ve aspiratorle cektim.kocaman bir parca çıktı genize kaçırmıyorsun demi.zaten sıkınca istemsizce cekti sıvıyı.bir an önce sumkurmeyi ogrense iyi olur
Ne zaman yapabiliyorlar sünkürmeyi. 25 aylık olan oğlum halaa yapamıyor. Çok üstünde duramadım gerçi. Bir diş fırçalamak yarım saat sürdüğü için bezdum

Ayyy Allahım yaa. Benim kv de aynı böyle. Biryere dokunmadım şurdan şurası zaten diyor. Tabi benimki evden geliyor ama olsun en kötü asansör düğmesine dokundun, kapı ziline dokundun. Hem evden çıkarken elini yıkadığın ne malum

Yasadigin korkunun tarifi yok canım çok haklisin ama menenjit çok sinsi bi hastalık.
Benim kardeşim gecirdi. Uç dort yaşlarındaydı. Ateş kusma halsizlik fln normalde evde biraz ateşi dusurelim diye ugrasirsin ya annem anlamış normal bi ateş olmadığını hemen acile goturduler. Doktorlar babama her şeye hazırlıklı olun anneye bisey söyleme şimdilik demiş dusunun onbes gün hastanede kaldı. Doktor 5 dk gec gelseydiniz bi hasar kalabilirdi demiş Allah korusun. Acil müdahale çok önemli yani. Hiç biseyi yok şimdi hepimizden sağlıklı çok şükür.

Sen anlatırken o günleri tekrar yaşadım. Mamaymis memeymis uykusuymus gaziymis hiç önemi yok yeter ki sağlıklı olsunlar..

Ne zaman yapabiliyorlar sünkürmeyi. 25 aylık olan oğlum halaa yapamıyor. Çok üstünde duramadım gerçi. Bir diş fırçalamak yarım saat sürdüğü için bezdum
Benimkilere 1 yaşından sonra öğrettim.hani güzel ol çirkin ol diyorlar ya çirkin olurken hih hih yaparak çirkin oluyorduk o şekilde sumkurmenin temelini artık gerisi geldi.Insallah bunda da ise yarar

Tarakla bir dene inanılmaz kalıntı çıkıyor. Yanıma arada tarağı silmek için bir ıslak mendil almıştım yetmedi. Hiç canı yanmıyor korkma. Ben sohbet ede ede yaptım öylece bana baktı
Ben ilk oğlanda zeytinyağı sonrası saçını bi taramıştım ki sonuç olarak oğlum hayat bilgisi dizisinde Amil bey var di ya müdür ona dönmüştü.tepe ve yanlar kel arkada sac var

Bi de öyle deniycem o zaman teşekkür ederim. Bi kez daha zeytinyağı kullanırım gene konak şampuanını da kullanırım inşallah kısa zamanda geçer :))

Hangi krem

Çok geçmiş olsun canım şükür bişey çıkmamış Rabbim yavrularımızı korusun

Fitil ver dedi mi doktorun? Bizim doktor ateş olursa calpol, ateş olmaz ama aşırı huysuzluk olursa yarım fitil ver demişti bana
Yook fitil demedi hiç. Saat 1de zar zor uyudu, 3te uyandı hala uyanık. Hep bi ağlamaklı, hep bi dertli :)

Bu ne vurdumduymazlık ya. Eşimin yeğeni de upuzun tırnaklarıyla elini tutuyor bebişimin sinir oluyorum. Altüstü bi sabunlayacaksın elini, gören de sanır duş alcak da üşeniyor, hayret bi şey yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…