Kötü diyorlardı acili için. Eşim de normal muayeneye götürelim demişti oraya ama gereksiz kalabalığa sokmayalım dedim. Ya gerçekten abartıyorlar. Ege üni de karın filmi istedi çektirdik pişman oldum, şimdi de ilaçlı barsak filmi demesinler mi, yok artık dedik.

Evden gelse gene neyse dicem valla bak sabahın köründen beri dısardasın hadi illaki yıkadın gün içinde elini ama işte oraya buraya dokundun dükkanı kilitledin cıkana kadar cıktın arabaya bindin dış kapısını actın kapadın binanın dediğin gibi tokmagıdır zilidir dokundun
Bide işin komiği elimi yıkıyayım diyip girdi banyoya su tuttu sadece e yıkamak aklına geliyor böylemi yıkanır el

Bu ne vurdumduymazlık ya. Eşimin yeğeni de upuzun tırnaklarıyla elini tutuyor bebişimin sinir oluyorum. Altüstü bi sabunlayacaksın elini, gören de sanır duş alcak da üşeniyor, hayret bi şey yahu.
Gene o arada geliyordur bu hergün bizde ilk defa gördüm böyle yıkayayım diyip sadece su vurdugunu
Zaten süphe ediyordum bu kadar kısa el mi yıkanır diye önüme cıktı resmen
Gelgör ki uyarmama ragmen pişkin pişkin yıkamadı sabunla

Kızlar meme ucu yaralarım geçmiyogümüş göğüs kalkanı alıcam bi denemediğim o kaldı ama hangi marka kullanıyosunuz silverette silvermom silvernurse falan var kararsız kaldım..e bebekte silverina marka var onu mu alsam.

Ben silverette aldım ama eğer sütün fazlaysa sütün hep üstüne basına akıyor
Birde bende yara yok sorun yasamıyorum takınca ama hamile kalmadan önce kullanmaya baslayın diyorlar iyileştirme gücü için
Bende yara oldugunda yada olacagını hissettiğimde medela purelan kullanıyorum anında iyileştiriyor
İlk haftalar kanamıştı her emzirme donrası sürüyordum ne yangı ne agrı bırakıyordu

Lansinoh da garmastan da işe yaramadı kantaron yağı da ilk defa bi yaramı iyileştirmediSütüm çok taşmıyo ama günüş kapaktan önce bi de medela purelan deniim bakalımTeşekkürler

Lansinoh da garmastan da işe yaramadı kantaron yağı da ilk defa bi yaramı iyileştirmediSütüm çok taşmıyo ama günüş kapaktan önce bi de medela purelan deniim bakalımTeşekkürler
Eşimin sıcak havalarda dudakları catlar kanar hatta bazen oda kullandı dudaklarına eylül ayında gayet onda da işe yaradı
Umarım senide mutlu eder rica ederim :)

Silvermoon. Ben sadece ilk 20 gün kullandım hemen geçirdi

Çok özendim iş yerin müsaade ediyorsa ne güzel

Canim gecmis olsun. Allah gercek hastalikla s8namas8n. Senink8 allahtan saglikliym8s. Beterinden saklasin Allah.

Günaydın kızlar aşı olanlar tüm kuzulara geçmiş olsun şifa olsun inşallah. Tüm hastalıklardan korusun Rabbim yavrularımız. Menenjit asisiyla ilgili doktorumuzdan bilgi aldığımızda 2018 yılında Türkiye nüfusunda ortalama 81 milyon kişi varsa bunun 230 yada 280 kişisi menenjit geçirmiş dedi. 100 kusuru yetişkin 80i 0_1 yaş aralığı yaşadı dedi. 8 doz aşı vurulması gerek koruma sağlaması için ve bu tek toz 320 yada 420 TL dedi. Ve durumunuz el veriyorsa sizinde asilanmaniz lazım dedi. Topikte tek doz, 2 doz falan yazanlarımiz var aklım karıştı açıkçası. Ben nette de biraz bakındım. 3 doz +5 doz şeklinde vurulması gerekiyormuş. İlk çıkan aşı koruma saglamadigi için 2 çıkan asiyida vurdurmak gerekmiş. Bunu her doktor söylemiyormus bla bla bla. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir de korkum 40 derece üstünde ateş yapıyormuş. Biz zaten doğar doğmaz ateşli bir rahatsızlık geçirip yoğun bakımda kaldık 10 güne yakın. Korkuyorum ben

yorgunoz meme ucu yarası tamamen bebeğinin emme şekliyle alakalı. Ucunu emiyorsa ne yaparsan yap geçmez. Emme şeklini değiştirmesine yardımcı ol. Memenin kahverengi kısmını da 2 elinle tutup ağzına yerleştirmeye çalış.

Konak sorunu yaşayan arkadaş vardı da ona tavsiyem 1 saat aralıklarla bebe yağı sür kafasına. Toplamda 5 saat falan o yağ kafada kalsın. Her gün uygula. Ben başlangıcında erken farkettim. 3 günde sorunumuz çözüldü çok şükür. Tarak falan ise yaramıyor. Hijyen ve kısa tirnaklaklarimla kendim yumusuyan konakları temizledim. Saf alkolle ellerini temizle tırnak aralarını falan. 3 günde 1 tanecik bir şey kalmadı bizde.

Ay harika olmuş ben ücretsiz izin kullanma şansım olsa babaannesine ee hemen bırakmazdım , özel sektör maalesef idare etmiyor bizim iş yeri hiç etmiyor
Daha önce öyle bir kız izinden dönünce işten çıkmak zorunda kaldı 1 yol sonra başla işe girmiş , işyeri müsade etmiyor

Bizim doktorda menenjitin tüm asılarını vurdurmamızı tavsiye etti
Dinlememiştim ama demekki bu yüzdenmiş

Yok ya ben cok üzgünüm tamamen bakıcıya bırakacagım için
Tamam babaneside iyi bi halt değil yaptıklarını biliyorsunuz az cok ama en iyi bakıcıdan iyidir

Bejim bebekte dokuntuler cikti. Yumurtaya alerjisi oldugundan supheleniyoru. 1 hafta yemedim. Egzamalarinda azalma da artma da olmadi. Carsamba gunu yumurta yedim aksamina kizarikliklar artti ama oyle aman aman cok degildi. Dun costu coxugu her yeri kizariklik ve dokuntu. Bilemedim ne yapacagimi. Cok asiri alerjik bir bebek olacak sanirim. Deneyimli olanlar alerji konusunda ne onerirsiniz. Dun birden arttigi icin doktora randevu da alamadim. Ozel hastaneye goturecegim sanirim.
Camasirlarina da roxy kullandik 1 paket bitti sonra dalan zeytinyagli almis esim. O bitmedi ama begenmedim. Kendim beyaz sabun rendeledim eski usül onunla yikiyorum kiyafetlerini. Yumusatici dokmuyorum.

Evet zaten tehlikeli bir hastalık olduğu için bayağa panik oldular. Kızım da gerçekten baygın gibi hareketsizdi ama çok şükür menenjit değilmiş. Aşı zamanı gelsin hemen yaptıracağım, bu korkuyu bir daha yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…