Ben ilk boronla yıkadım sonra eşim dalin getirmiş. Ama ben mutlaka çift durulama yapıyorum.
Bu alerji genellikle sut ürünlerine çıkıyor bir de onları keserek denesen.
Gecmis olsun. Kızarık görünce insan telaşlanır ister istemez

Yok yaaa, yazık kuzuya. Bak ne güzel yapmış da kakasını. Eğitim araştırma tarzı yerlere gidince zaten insana denek muamelesi yapıyorlar bundan sonra o tarz yerlerde sadece tavsiye edilen iyi bir doktor varsa giderim. Özelde ki doktorumuz bin kat iyi sağolsun. En azından gereksiz evham yaptırmıyor. Behçet uzda mikrop kapıcak kızım diye ödüm koptu. Acilde tartının hijyeni şüpheli diye doktor kilosunu bile ölçmedi düşün.

cok gecmis olsun. Dusunmesi bile insanin tuylerini diken diken ediyo...

Şimdi kv övmek gibi olmasın bu konuda çok düşünceli kayınpeder bahçeye çıkıyor geliyor dışardan geldin elini yıka bakkaldan geldin elini yıka, bebek var evde diyor ve zaten adam kucağına almıyor uzaktan seviyor

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun , ben çok bahsettim ama inanılmaz faydasını gördüm ebeler de çok tavsiye ediyor , mumsy natural göğüs kremi sürdüm düzenli , üzerine göğüs kalkanı beni çöl güzel tedavi etti , kremi o kadar sevdim ki korkumdan bitmeden 1 tane daha aldım ama onu daha açmadım bile geçti

Müsade etmek zorunda yasal hakkımız sonucta :/
Senin kim bakacak cocuguna
Evet yasal hakkımız ama özel sektörde her şirket bunu hoş karşılamıyor. Devlet olsa hiç düşünmem ben de çıkarım ücretsiz izne. Benim annem bakacak ama o da nasıl bakacak bakalım şu an benden başka kimsede pek durmuyor, başkaları ancak kısa süreli oyalayabiliyor

Evet zaten sağ tarafta problem var sağ memeyi daha çok seviyo emmesinin sonuna dopru emziğe çeviriyo ben ayırmaya çalıştığımda asla bırskmıyo daha sinirli emiyo yara oluyoAyırmasam kendisi bi saatte bırakıyo yine yaraİlk emerken ikisini de çok güzel tutuyo aslında

Yok ya ben cok üzgünüm tamamen bakıcıya bırakacagım için
Tamam babaneside iyi bi halt değil yaptıklarını biliyorsunuz az cok ama en iyi bakıcıdan iyidir
Haklısın bende o yüzden kv ile aramı toparlamaya çalışıyorum , çok anaç yavruma güzel bakar. Ve hep anlatır benim üvey kv vardı biraz deliydi ama ona güvenirdim çocuklarımı çok sever güzel bakardı, derdi
Kendi Kırgınlık kızgınlıklarımı büyüterek çocuğuma haksızlık etmek istemiyorum
Ama kızdığım zamanda diyorum ki benim bir arkadaşım bakıcı abla buldu referansla en azından hem müdanası yok hem kendi istediklerini birebir yaptırabilir çocukla ilgili
Ama işte için rahat etmedikten sonra hepsi boş

Geçmiş olsun neden acaba çok geniş bir yelpaze olduğu için tespiti zor , sabun iyi fikir
Her yemeğini gözlemle en iyi test bu yani , bunu doktorlar bile bilemez çok alakasız bişey bile olabilir

Ah okurken içim gitti resmen canım yavrum kıyamam çok büyük geçmiş olsun canım
Rabbim korusun yavrularımızı
Çok şükür korkulan çıkmamış

Çok geçmiş olsun bitanem ya Allah korusun yavrularımızı

Tek kullanımlık mi? Silikon başlıkla mi kullanılıyor? Şimdi sipariş edicemde 3_4 tane alsam yeter mi daha mi fazla alıyım?

Dalan ı bende hic begenmedim iğrenc bi kokusu var
Kakalılara mutlaka aspirin uyguluyorum artık önden yoksa cıkmıyor
Sonra beyaz sabunla citileyip öyle makineye atıyorum

Alerjik biri olarak en büyük ve gecmeyen alerjim toza karsı ama toz kızarıklık yapmaz
Bende bi ara kabuklu yemişlere cıkmıstı
Bi ara una
Deneme yanılma yoluyla bulacaksın bu gidişle

Ya onu bi kaç defa eşiöde gördüm şok oldum, sonra kontrol ettim hep sabunluyor mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…