Çok sağolun kızlar. Böyle bir şeyin ihtimalini yaşamak bile çok zor Rabbim gerçeğini göstermesinKıyamam ya çok üzüldüm canim Rabbim tekrarini yasatmasin saglik versin
Ben ilk boronla yıkadım sonra eşim dalin getirmiş. Ama ben mutlaka çift durulama yapıyorum.Bejim bebekte dokuntuler cikti. Yumurtaya alerjisi oldugundan supheleniyoru. 1 hafta yemedim. Egzamalarinda azalma da artma da olmadi. Carsamba gunu yumurta yedim aksamina kizarikliklar artti ama oyle aman aman cok degildi. Dun costu coxugu her yeri kizariklik ve dokuntu. Bilemedim ne yapacagimi. Cok asiri alerjik bir bebek olacak sanirim. Deneyimli olanlar alerji konusunda ne onerirsiniz. Dun birden arttigi icin doktora randevu da alamadim. Ozel hastaneye goturecegim sanirim.
Camasirlarina da roxy kullandik 1 paket bitti sonra dalan zeytinyagli almis esim. O bitmedi ama begenmedim. Kendim beyaz sabun rendeledim eski usül onunla yikiyorum kiyafetlerini. Yumusatici dokmuyorum.
Yok yaaa, yazık kuzuya. Bak ne güzel yapmış da kakasını. Eğitim araştırma tarzı yerlere gidince zaten insana denek muamelesi yapıyorlarKötü diyorlardı acili için. Eşim de normal muayeneye götürelim demişti oraya ama gereksiz kalabalığa sokmayalım dedim. Ya gerçekten abartıyorlar. Ege üni de karın filmi istedi çektirdik pişman oldum, şimdi de ilaçlı barsak filmi demesinler mi, yok artık dedik.
Evet zaten tehlikeli bir hastalık olduğu için bayağa panik oldular. Kızım da gerçekten baygın gibi hareketsizdi ama çok şükür menenjit değilmiş. Aşı zamanı gelsin hemen yaptıracağım, bu korkuyu bir daha yaşamak istemiyorum
Çok şükür canımÇok çok geçmiş olsun. Okurken gözlerim doldu. Hayatında yaşayacağın enlerden biri olmuş ama Rabbim ize şükürler olsun ki hicbir şeyi yokmuş kuzucugun
Amiiiin. Gerçekten çok zor Allah hiç birimize yaşatmasınCanim gecmis olsun. Allah gercek hastalikla s8namas8n. Senink8 allahtan saglikliym8s. Beterinden saklasin Allah.
Şimdi kv övmek gibi olmasın bu konuda çok düşünceliEvden gelse gene neyse dicem valla bak sabahın köründen beri dısardasın hadi illaki yıkadın gün içinde elini ama işte oraya buraya dokundun dükkanı kilitledin cıkana kadar cıktın arabaya bindin dış kapısını actın kapadın binanın dediğin gibi tokmagıdır zilidir dokundun
Bide işin komiği elimi yıkıyayım diyip girdi banyoya su tuttu sadece e yıkamak aklına geliyor böylemi yıkanır el
Canım geçmiş olsun , ben çok bahsettim ama inanılmaz faydasını gördüm ebeler de çok tavsiye ediyor , mumsy natural göğüs kremi sürdüm düzenli , üzerine göğüs kalkanı beni çöl güzel tedavi etti , kremi o kadar sevdim ki korkumdan bitmeden 1 tane daha aldım ama onu daha açmadım bile geçtiKızlar meme ucu yaralarım geçmiyogümüş göğüs kalkanı alıcam bi denemediğim o kaldı ama hangi marka kullanıyosunuz silverette silvermom silvernurse falan var kararsız kaldım..e bebekte silverina marka var onu mu alsam.
Evet yasal hakkımız ama özel sektörde her şirket bunu hoş karşılamıyor. Devlet olsa hiç düşünmem ben de çıkarım ücretsiz izne. Benim annem bakacak ama o da nasıl bakacak bakalımMüsade etmek zorunda yasal hakkımız sonucta :/
Senin kim bakacak cocuguna
Evet zaten sağ tarafta problem var sağ memeyi daha çok seviyo emmesinin sonuna dopru emziğe çeviriyo ben ayırmaya çalıştığımda asla bırskmıyo daha sinirli emiyo yara oluyoyorgunoz meme ucu yarası tamamen bebeğinin emme şekliyle alakalı. Ucunu emiyorsa ne yaparsan yap geçmez. Emme şeklini değiştirmesine yardımcı ol. Memenin kahverengi kısmını da 2 elinle tutup ağzına yerleştirmeye çalış.
Konak sorunu yaşayan arkadaş vardı da ona tavsiyem 1 saat aralıklarla bebe yağı sür kafasına. Toplamda 5 saat falan o yağ kafada kalsın. Her gün uygula. Ben başlangıcında erken farkettim. 3 günde sorunumuz çözüldü çok şükür. Tarak falan ise yaramıyor. Hijyen ve kısa tirnaklaklarimla kendim yumusuyan konakları temizledim. Saf alkolle ellerini temizle tırnak aralarını falan. 3 günde 1 tanecik bir şey kalmadı bizde.
Haklısın bende o yüzden kv ile aramı toparlamaya çalışıyorum , çok anaç yavruma güzel bakar. Ve hep anlatır benim üvey kv vardı biraz deliydi ama ona güvenirdim çocuklarımı çok sever güzel bakardı, derdiYok ya ben cok üzgünüm tamamen bakıcıya bırakacagım için
Tamam babaneside iyi bi halt değil yaptıklarını biliyorsunuz az cok ama en iyi bakıcıdan iyidir
Geçmiş olsun neden acaba çok geniş bir yelpaze olduğu için tespiti zor , sabun iyi fikirBejim bebekte dokuntuler cikti. Yumurtaya alerjisi oldugundan supheleniyoru. 1 hafta yemedim. Egzamalarinda azalma da artma da olmadi. Carsamba gunu yumurta yedim aksamina kizarikliklar artti ama oyle aman aman cok degildi. Dun costu coxugu her yeri kizariklik ve dokuntu. Bilemedim ne yapacagimi. Cok asiri alerjik bir bebek olacak sanirim. Deneyimli olanlar alerji konusunda ne onerirsiniz. Dun birden arttigi icin doktora randevu da alamadim. Ozel hastaneye goturecegim sanirim.
Camasirlarina da roxy kullandik 1 paket bitti sonra dalan zeytinyagli almis esim. O bitmedi ama begenmedim. Kendim beyaz sabun rendeledim eski usül onunla yikiyorum kiyafetlerini. Yumusatici dokmuyorum.
Ah okurken içim gitti resmen canım yavrum kıyamam çok büyük geçmiş olsun canımBiz bugün çok kötü bir gün geçirdik ama sonu iyi bitti çok şükür
Kızım dün akşamüstünden itibaren kesinlikle beni emmedi, memeye yapışıp kuvvetli kuvvetli çekmiyordu bi türlü. Sabaha kadar uğraştım ☹ sinirlerin harap oldu. Bi ara çocuğa da kızdım eşime verdim al ne yaparsan yap diye çünkü hem emmiyor hem açlıktan ağlıyordu. Mecbur 2-3 kere mama verdim. Sürekli de bi uyku hali vardı. Bugün de kaka sorunu için eğitim araştırmaya götürdük. Doktora geceden beri beni emmiyor dedim, bi de muayne de aşırı hareketsiz tepkisizdi doktor bir panik yaptı birilerini aradı anlamadığımız bişiler söyledi çok acele acile sevk etti. Çocuğun üstünü giydirmeme bile müsaade etmeden acile yolladı düşünün. Acilde başımıza bi sürü insan toplandı panik halde bişeyler diyorlar, çocuğun nabzına vs bakılıyor en son birini durdurup sordum Allah aşkına neyden şüphe ediyorsunuz diye menenjit dediler dondum kaldımhemen bi sürü tahlil-tetkik yapıldı, yatış yapılıp gözlem altına alındı. Yavruma damar yolu açıcaz diye her yerini delik deşik ettiler, ben ağla ağla bi hal oldum. Kuzum gerçekten de aşırı halsiz gibiydi, sürekli uyuyordu çok korktum. Meğer menenjitin bi sürü belirtisi olurmuş bizde halsizlik ve iştahsızlık dışında hiç bişey yoktu. Tüm tahliller temiz geldi ve ateşi filan da çıkmadı çok şükür. Kızınız sağlıklı deyip akşamüstü taburcu ettiler. Belki boşuna bu kadar panik yaptılar bizi bilemiyorum. Ama yavrumun kıymetini bir kere daha anladım. Gerçekten çok zor, tüm yavrularımızı Rabbim korusun. Eve geldik kıtlıktan çıkmış gibi emdi beni, gözü de açıldı kıpır kıpır şimdi
Bir daha çocuğumu emsin diye zorlamayacağım inatlaşmayacağım. Sabırla elimden geleni yaparım ama emmezse mama veya sağılmış sütümü veririm. Ne önemsiz geldi o an bana bunların hepsi mamaymış, memeymiş vs
Çok geçmiş olsun bitanem ya Allah korusun yavrularımızıBiz bugün çok kötü bir gün geçirdik ama sonu iyi bitti çok şükür
Kızım dün akşamüstünden itibaren kesinlikle beni emmedi, memeye yapışıp kuvvetli kuvvetli çekmiyordu bi türlü. Sabaha kadar uğraştım ☹ sinirlerin harap oldu. Bi ara çocuğa da kızdım eşime verdim al ne yaparsan yap diye çünkü hem emmiyor hem açlıktan ağlıyordu. Mecbur 2-3 kere mama verdim. Sürekli de bi uyku hali vardı. Bugün de kaka sorunu için eğitim araştırmaya götürdük. Doktora geceden beri beni emmiyor dedim, bi de muayne de aşırı hareketsiz tepkisizdi doktor bir panik yaptı birilerini aradı anlamadığımız bişiler söyledi çok acele acile sevk etti. Çocuğun üstünü giydirmeme bile müsaade etmeden acile yolladı düşünün. Acilde başımıza bi sürü insan toplandı panik halde bişeyler diyorlar, çocuğun nabzına vs bakılıyor en son birini durdurup sordum Allah aşkına neyden şüphe ediyorsunuz diye menenjit dediler dondum kaldımhemen bi sürü tahlil-tetkik yapıldı, yatış yapılıp gözlem altına alındı. Yavruma damar yolu açıcaz diye her yerini delik deşik ettiler, ben ağla ağla bi hal oldum. Kuzum gerçekten de aşırı halsiz gibiydi, sürekli uyuyordu çok korktum. Meğer menenjitin bi sürü belirtisi olurmuş bizde halsizlik ve iştahsızlık dışında hiç bişey yoktu. Tüm tahliller temiz geldi ve ateşi filan da çıkmadı çok şükür. Kızınız sağlıklı deyip akşamüstü taburcu ettiler. Belki boşuna bu kadar panik yaptılar bizi bilemiyorum. Ama yavrumun kıymetini bir kere daha anladım. Gerçekten çok zor, tüm yavrularımızı Rabbim korusun. Eve geldik kıtlıktan çıkmış gibi emdi beni, gözü de açıldı kıpır kıpır şimdi
Bir daha çocuğumu emsin diye zorlamayacağım inatlaşmayacağım. Sabırla elimden geleni yaparım ama emmezse mama veya sağılmış sütümü veririm. Ne önemsiz geldi o an bana bunların hepsi mamaymış, memeymiş vs
Eds çok kolay, incecik bir boru. Onu ya emerken ağzının kenarından sokuyorsun ya da memeyle birlikte ağzına veriyorsun. Bir iki kullandıktan sonra pratik lik kazanırsın. Medikallerde satılıyor 2-3 TL bişey. Bulursan gri uçlu olanı al onun akışı daha yavaş.
Ay yerim cok tatlıBen yazliklari kisin, kisliklari yazin almayi huy edindimumarim kucuk ya da buyuk olmaz H honey bunch
Dalan ı bende hic begenmedim iğrenc bi kokusu varBejim bebekte dokuntuler cikti. Yumurtaya alerjisi oldugundan supheleniyoru. 1 hafta yemedim. Egzamalarinda azalma da artma da olmadi. Carsamba gunu yumurta yedim aksamina kizarikliklar artti ama oyle aman aman cok degildi. Dun costu coxugu her yeri kizariklik ve dokuntu. Bilemedim ne yapacagimi. Cok asiri alerjik bir bebek olacak sanirim. Deneyimli olanlar alerji konusunda ne onerirsiniz. Dun birden arttigi icin doktora randevu da alamadim. Ozel hastaneye goturecegim sanirim.
Ya onu bi kaç defa eşiöde gördüm şok oldum, sonra kontrol ettim hep sabunluyor mu diye.Evden gelse gene neyse dicem valla bak sabahın köründen beri dısardasın hadi illaki yıkadın gün içinde elini ama işte oraya buraya dokundun dükkanı kilitledin cıkana kadar cıktın arabaya bindin dış kapısını actın kapadın binanın dediğin gibi tokmagıdır zilidir dokundun
Bide işin komiği elimi yıkıyayım diyip girdi banyoya su tuttu sadece e yıkamak aklına geliyor böylemi yıkanır el
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?