Yok canım bu övmek değil olması gereken
Benim tüm ailem eve girdigi gibi elini yıkar sabunla tabi
Bu bebek olsun olmasın yapılan bişeydir bizim icin
Tabi suanda bebek var diye dur elimi yıkayıp geleyim seklinde cumlelerle seyrediyor
Eşime dedim sen söyle diye oda senden laf tasıdıgım belli olucak dedi
Olursa olsun yapması gereken bu 60 yasında kadına ben ögretiyorum resmen

Bak bende sana özendim
Keske işyerim izinvermese ama annem veya kv baksa
Hic istemiyorum yardımcıdır bakıcıdır
Daha gecen hafta cocugu kacırmıs bi tanesi pasaportuyla arıyorlardı
Neler neler varya düşündükçe simdiden strese giriyorum üzülüyorum

Onu da deniim bariAcıyo artık dayanamıyorum

Geçmiş olsun vücut kremi kullanıyosan o da olabilir ben hiç vücuduna krem ya da yağ sürmedim kendiliğinden yumaşasın diye ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum tabi sen daha tecrübelisin

Günaydın ☺☺
Dünden sonra ateş olmadı şükür

Akşam kendiliğinden kakasını yaptı
Ayy nasıl mutlu oldum anlatamam

“Kilo almışım ne de olsa anne yapayım artık” dedi herhalde
Bu ara bebişler kakasını yapabiliyor nihayet ne mutlu

Öf çok sinir bozucu gerçekten
Önemli olan kızınız sonuçta , eşinde öyle olmasını istemez onun söylemesi daha etkili olur belki ama işte

Silvernurse aldim ben cok memnun kaldim gumus olduktan sonra pek fark olcagni sanmiyorum

Ya söyle bişey iki ucu bklu değnek
Babanesi bakarsa bizim evliliğimiz sekteye ugrar ciddi anlamda cünkü üc bes km ötede oturmasına ragmen bizde kalmak isteyecek haliyle sabahın köründe cıkıyoruz cunku sabah al aksam bırak sacma olucsk bi süre sonra zor gelecek temelli yerleşecek
Eşimin görümcesi evlendi evlenecek olaki evlenirse kesin suanda oturdukları evde annesi kalacagı ve anneside bizim kıza bakarsa bizde o ev kiraya verilir ve kaynanam tamamen bizle yasamaya baslar bize kalır
E bide öyle tutma diyoruz tutuyor, bagırma diyoruz bagırıyor, dus aldırırken kafasını vurdu cocugun tutmadıgından öykü ciyak ciyak aglıyor can acısı aglamasını yapıyor bu gülüyor ay ne tatlı aglıyorsun diye, dusu zaten on saatte aldırıyor cocuk her o dus aldırdıgında yesil kaka yapıyor, abudik gubidik fikirleri var sunu yersen bu olur bunu içersen su olur, dün cocugu yüz üstü sallıyor bak böyle burnu acıldı rahat nefes alıyor ondan sesi cıkmıyor diyor ki ne alaka yani cocugun burnu tıkalı falan değildi, değişik düşünceleri var felaket tellalı gibi cok hapşırıyor bazen öykü ciğerlerinde sorunmu var diyor hıckırıyor hıckırmak kötüdür kalbi duruyormus okudum ben bi yerde diyor, Mevlüt’te hasta oldum yok sen yazdan beridir kapmıssındır anca cıkıyor diyor, kıyafetinde süs kurdele vardı cok sirin giydirirken koparmıs onu canını acıtır diye alt ayaklı esofmanlarının dikişleri kötüymüş onlarda acıtırmıs falan bi süre altı acık kalsınmıs rahatlarmıs yahu ben bi aydır kalorifer bosuna yakıyorum zaten, kendi cocukları su koca yaslarında bile söyler kücükken bizle ilgilenmedin diye, eşimi yere bırakırmıs aglaya aglaya uyurmus yerde mesela naapsınmıs kapıda müşteri bekliyormus
Hijyenini zaten biliyorsunuz
Bişey diyorum yapmıyor bile
İleridede kendi bildigi yanlıslarla cocugu büyütür
Bi yandanda bakıcı ya kötü cıkarsa ya kötü davranırsa ya döverse ya kacırırsa aklım cıkıyor ama iyiye denk gelirsem de cocugum kendini cok güzel geliştirebilir ve bakıcı benim dogrularımla büyütür

Tek kullanımlık mi? Silikon başlıkla mi kullanılıyor? Şimdi sipariş edicemde 3_4 tane alsam yeter mi daha mi fazla alıyım?
Yoo uzun bi süre kullanabilirsin. Ben 2 ayda 3 tane kullandım, içine şırınga ile biberon temizleme deterjanı ile yaptığın köpüklü sudan sık sonra sıcak-ılık arası bir duru su sıkarak temizle. Sen 1 tanesinde yeşil uçlu al (6 numara). Yeşil uçlu daha hızlı akıyor acele bi işin vs olduğu zaman onu kullanırsın ama devamlı olarak gri uçluyu (5 numara) kullan. Eğer yeşil uçlu ya alışırsa bebek memeden de devamlı öyle hızlı süt akmasını bekleyebilir. Arada kaşıkla da besle

Konak sorunu yaşayan bendim, teşekkür ederim çözüm için, hepsini deniycem :)
Bu arada menenjitle ilgili yazanlardan biri de bendim, 3+5 doz olarak hiç duymadım doktora sorucam artık, kafalar iyice karıştı :)

bence sen bu kv bakma işine hiiiiç girme. ne münasebet size yerlesecek. imtihan gibi şu anlattıkların. kıyafetinin süsünü koparacak he. sırf bunlara mahal vermemek için 3-4 banyodan sonra kendim yıkamaya basladım. ne benim annem ne kv. gerek yok kendim yapabiliyorum. hele ilk yıkamalarını görmen lazımdı. kv almıs cocugu cocuk nasıl ağlıyo ama o ağladıkça eli ayağına karısıyo. doğru düzgün yıkayamadılar bile telaseden. ben yıkarken o kadar rahatız ki ortam sıcaksa 15-20 dk keyif yaptırıyorum bazen. kv gelse üsütür diyecek iyisi mi tek basına olmak
hani dedim ya benimkinde biraz hastalık havası var diye. ben tam baslamadan gecirme derdindeyim kv gelmis ağrı kesici versene yokmu ağrı kesicin diyo. hayır neden ağrı kesici vereyim ki? burun tıkanınca ağrı kesici veriliyor da benim mi haberim yok? ben burnunu sık sık açıyorum, baska da bi problemimiz yoktu öksürük gibi falan.

Ya annem cabuk cabuk yıkıyor dogrusu bu gibi alısmısım buda su döküyorum mesela sürekli ayaklarına dur dökme sampuan gidiyor diyor e zaten gidicek cocuk üşüyor dökmezsem sürekli su, kafasını yıkıyor mesela sabunla suyu döküyorum tepeden yüzüne bi el at yüzünde sabun su kalmasın dimi ama yok yapmıyor
O kafasını yıkarken vurma olayından sonra zaten bi kere yıkadık bidaha hep dün akşam aldırdık dedim istemiyorum yıkamasını falan

He biz bilmiyoruz agrı kesici vermeyi zaten sagolsun burun akıntısına iyi gelir tabi niye düşünemediysek
Basbasa kalsalar kimbilir neler vericek agzına

aynen bende biraz keyif yaptırdığımda üşür diye sürekli vücuduna küvetteki suyu atıyorum. herkesin yıkaması farklı ya. bana diyor ki benim kv şu çocuğu biraz yıkama ter koksun. ben haftada 2 kez yıkıyorum daha fazla yıkamak bile isterim o yıkandıkça ben rahatlıyorum ona kalsa 2 hafta falan yıkama. yada ne biliyim yeni bisey alıyorum mesela kargo gelmis neden giydirmedin diyor. anne daha yıkamadım ki diyorum. onlar yeni alınan seyleri yıkamazlar asla. bi değişikler temizlik yapımız asla uymuyor bende kendi bildiğimi okuyorum bosver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…