- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Ay aynısıııaynen bende biraz keyif yaptırdığımda üşür diye sürekli vücuduna küvetteki suyu atıyorum. herkesin yıkaması farklı ya. bana diyor ki benim kv şu çocuğu biraz yıkama ter koksun. ben haftada 2 kez yıkıyorum daha fazla yıkamak bile isterim o yıkandıkça ben rahatlıyorumona kalsa 2 hafta falan yıkama. yada ne biliyim yeni bisey alıyorum mesela kargo gelmis neden giydirmedin diyor. anne daha yıkamadım ki diyorum. onlar yeni alınan seyleri yıkamazlar asla. bi değişikler temizlik yapımız asla uymuyor bende kendi bildiğimi okuyorum bosver.
Aaa sanki benim kayınvalideyi anlatıyosunYa söyle bişey iki ucu bklu değnek
Babanesi bakarsa bizim evliliğimiz sekteye ugrar ciddi anlamda cünkü üc bes km ötede oturmasına ragmen bizde kalmak isteyecek haliyle sabahın köründe cıkıyoruz cunku sabah al aksam bırak sacma olucsk bi süre sonra zor gelecek temelli yerleşecek
Eşimin görümcesi evlendi evlenecek olaki evlenirse kesin suanda oturdukları evde annesi kalacagı ve anneside bizim kıza bakarsa bizde o ev kiraya verilir ve kaynanam tamamen bizle yasamaya baslar bize kalır
E bide öyle tutma diyoruz tutuyor, bagırma diyoruz bagırıyor, dus aldırırken kafasını vurdu cocugun tutmadıgından öykü ciyak ciyak aglıyor can acısı aglamasını yapıyor bu gülüyor ay ne tatlı aglıyorsun diye, dusu zaten on saatte aldırıyor cocuk her o dus aldırdıgında yesil kaka yapıyor, abudik gubidik fikirleri var sunu yersen bu olur bunu içersen su olur, dün cocugu yüz üstü sallıyor bak böyle burnu acıldı rahat nefes alıyor ondan sesi cıkmıyor diyor ki ne alaka yani cocugun burnu tıkalı falan değildi, değişik düşünceleri var felaket tellalı gibi cok hapşırıyor bazen öykü ciğerlerinde sorunmu var diyor hıckırıyor hıckırmak kötüdür kalbi duruyormus okudum ben bi yerde diyor, Mevlüt’te hasta oldum yok sen yazdan beridir kapmıssındır anca cıkıyor diyor, kıyafetinde süs kurdele vardı cok sirin giydirirken koparmıs onu canını acıtır diye alt ayaklı esofmanlarının dikişleri kötüymüş onlarda acıtırmıs falan bi süre altı acık kalsınmıs rahatlarmıs yahu ben bi aydır kalorifer bosuna yakıyorum zaten, kendi cocukları su koca yaslarında bile söyler kücükken bizle ilgilenmedin diye, eşimi yere bırakırmıs aglaya aglaya uyurmus yerde mesela naapsınmıs kapıda müşteri bekliyormus
Hijyenini zaten biliyorsunuz
Bişey diyorum yapmıyor bile
İleridede kendi bildigi yanlıslarla cocugu büyütür
Bi yandanda bakıcı ya kötü cıkarsa ya kötü davranırsa ya döverse ya kacırırsa aklım cıkıyor ama iyiye denk gelirsem de cocugum kendini cok güzel geliştirebilir ve bakıcı benim dogrularımla büyütür
Evde kamera var zaten cocugum icinde telsizi kameralı monitörlu telefonada baglanan bi model aldık ileriyi düşünerekAaa sanki benim kayınvalideyi anlatıyosunbakıcı istiyosan eve kamera yerleştirebilirsin Ben de ücretsiz izne ayrılıcam maddi durum sıkıntıya girerse eşime arabayı satar daha eski bi model alırsın yeter ki huzurumuz kaçmasın dedim bakalım
Zaten ömür boyu unutulmaz o korku. Allah beterinden saklasin bisey cikmamis çok sukur.Evet zaten tehlikeli bir hastalık olduğu için bayağa panik oldular. Kızım da gerçekten baygın gibi hareketsizdi ama çok şükür menenjit değilmiş. Aşı zamanı gelsin hemen yaptıracağım, bu korkuyu bir daha yaşamak istemiyorum
Biraz geç oldu geriden okuyorum çok geçmiş olsun.Çok sağolun kızlar. Böyle bir şeyin ihtimalini yaşamak bile çok zor Rabbim gerçeğini göstermesin
Yazdiklarini saskinlikla okudumYa söyle bişey iki ucu bklu değnek
Babanesi bakarsa bizim evliliğimiz sekteye ugrar ciddi anlamda cünkü üc bes km ötede oturmasına ragmen bizde kalmak isteyecek haliyle sabahın köründe cıkıyoruz cunku sabah al aksam bırak sacma olucsk bi süre sonra zor gelecek temelli yerleşecek
Eşimin görümcesi evlendi evlenecek olaki evlenirse kesin suanda oturdukları evde annesi kalacagı ve anneside bizim kıza bakarsa bizde o ev kiraya verilir ve kaynanam tamamen bizle yasamaya baslar bize kalır
E bide öyle tutma diyoruz tutuyor, bagırma diyoruz bagırıyor, dus aldırırken kafasını vurdu cocugun tutmadıgından öykü ciyak ciyak aglıyor can acısı aglamasını yapıyor bu gülüyor ay ne tatlı aglıyorsun diye, dusu zaten on saatte aldırıyor cocuk her o dus aldırdıgında yesil kaka yapıyor, abudik gubidik fikirleri var sunu yersen bu olur bunu içersen su olur, dün cocugu yüz üstü sallıyor bak böyle burnu acıldı rahat nefes alıyor ondan sesi cıkmıyor diyor ki ne alaka yani cocugun burnu tıkalı falan değildi, değişik düşünceleri var felaket tellalı gibi cok hapşırıyor bazen öykü ciğerlerinde sorunmu var diyor hıckırıyor hıckırmak kötüdür kalbi duruyormus okudum ben bi yerde diyor, Mevlüt’te hasta oldum yok sen yazdan beridir kapmıssındır anca cıkıyor diyor, kıyafetinde süs kurdele vardı cok sirin giydirirken koparmıs onu canını acıtır diye alt ayaklı esofmanlarının dikişleri kötüymüş onlarda acıtırmıs falan bi süre altı acık kalsınmıs rahatlarmıs yahu ben bi aydır kalorifer bosuna yakıyorum zaten, kendi cocukları su koca yaslarında bile söyler kücükken bizle ilgilenmedin diye, eşimi yere bırakırmıs aglaya aglaya uyurmus yerde mesela naapsınmıs kapıda müşteri bekliyormus
Bi yandanda bakıcı ya kötü cıkarsa ya kötü davranırsa ya döverse ya kacırırsa aklım cıkıyor ama iyiye denk gelirsem de cocugum kendini cok güzel geliştirebilir ve bakıcı benim dogrularımla büyütür
Yoo uzun bi süre kullanabilirsin. Ben 2 ayda 3 tane kullandım, içine şırınga ile biberon temizleme deterjanı ile yaptığın köpüklü sudan sık sonra sıcak-ılık arası bir duru su sıkarak temizle. Sen 1 tanesinde yeşil uçlu al (6 numara). Yeşil uçlu daha hızlı akıyor acele bi işin vs olduğu zaman onu kullanırsın ama devamlı olarak gri uçluyu (5 numara) kullan. Eğer yeşil uçlu ya alışırsa bebek memeden de devamlı öyle hızlı süt akmasını bekleyebilir. Arada kaşıkla da besle
Salincak hangisinde ki biliyormusun ? Almayip en pisman oldugum sey :))))Kızlar bim ve şoka oyun halısı salıncak falan gelmiş
İnstagramda hesabınıbilenanne paylasmıs bakın isterseniz
Ay evet yaYa söyle bişey iki ucu bklu değnek
Teşekkür ederim canım geçti çok şükürBiraz geç oldu geriden okuyorum çok geçmiş olsun.
Ben lohusayken kayınvalide diyordu ki , gece sakın altını açmayın alıştırmayın işe başlayınca sizi mahvederBilirim o duyguyu. Bizimki kaka yapınca sesinden direk anlaşılıyor, foşuuurrrttt diye bir ses geliyor
Bizim tartı sürekli farklı değer gösteriyor o yüzden emin olamıyorum ama kilo alımı var en azından onu anlıyorum. 2.ayda 4500 civarıydı 3.ayda bakılır artık kilosuna (12 gün sonra) bakalım nasıl olacak. Ben eds de yeşil olanı kullandım hep, biberon misali alışkanlık yaptı benim kız da süt hep çok çok gelsin istiyor hemen grisini aldık o daha yavaş akıyor. Başta süt çok oluyor güzel güzel emiyor süt azalınca başlıyor memeyi çekiştirmeye, bırakmaya, ağlamaya vsHer ikisindende sipariş verdim şimdi 8 tane başkada birseye gerek yok sanırım. Aslında az miktar veriyorum mama 60 cc günlük bide gece kendi sagilmış sutumu veriyorum biberinden 90 cc gece uykulu çok besleniyo biberon onunca kolay iciyo ac kalmasın diye sagip veriyorum böylede zor oluyor neyse en azından biberonla bağlanmaz. Sizin nasıl oldu kilo aliminiz? Bizim kilo alımı iyi sayılır Ama küçük doğunca farkı kapatamadık. Tartıda takip ediyorum 15 günde 500 gr gorunuyo evdeki tartı doğru gösteriyo mu bilmiyorum ikimiz çıkıp çıkıp iniyoz hergun
Gece alt açmamak mıBen lohusayken kayınvalide diyordu ki , gece sakın altını açmayın alıştırmayın işe başlayınca sizi mahvederBende sürekli kaka yapacağını sandığım için e yorulucaz gerekirse anne babasıyız kakalı bırakamam ya , zaten kaka yapınca ağlıyor mecbur değiştiricez derdim. Meğer kaka yolu gözlenen bişeymiş
Koy canım yararı olur zararı olmaz. Hafif ısıtıp asidini aldır.Kizlar bugun 5.gun oldu kaka yapmadik doktor gliserinnkansuk fitil yazdi ama bence verme bekle dedi tembellestiriyor bunlar dedi.daha önce yaptigna ,gaz cikarttina ve karni yumusak oldugna göre tikaniklik gibi bir sorunu yoktur dedi..ama cok huzursuz..aldim fitili ama beklicem 2 gun daha o arada sutune zeytinyagi koysam caykasigiyla ?
Ay şaka yapıyorsun bana kalsa hergün yıkarım , ama 40ından sonrada haftada 3 kez yıkıyor kv gelip , eli pratik güzelde yıkıyor. Pazartesi , çarşamba , cumartesi , eşim öğlen arasında gidip getiriyor kv yıkayınca eşim götürüyor ne güzel değil mi kısa ve özaynen bende biraz keyif yaptırdığımda üşür diye sürekli vücuduna küvetteki suyu atıyorum. herkesin yıkaması farklı ya. bana diyor ki benim kv şu çocuğu biraz yıkama ter koksun. ben haftada 2 kez yıkıyorum daha fazla yıkamak bile isterim o yıkandıkça ben rahatlıyorumona kalsa 2 hafta falan yıkama. yada ne biliyim yeni bisey alıyorum mesela kargo gelmis neden giydirmedin diyor. anne daha yıkamadım ki diyorum. onlar yeni alınan seyleri yıkamazlar asla. bi değişikler temizlik yapımız asla uymuyor bende kendi bildiğimi okuyorum bosver.
Ben denedim bezdeki çiş oranınıGece alt açmamak mıçocuk pişik mi olsun sabaha kadar. Uykusu bölünmesin diye gece zaten 4-5 saatte bir açıyorum ama hiç açmadan olmazki çiş dolu oluyor bez.
Doğru söylüyorsun valla kaka sevdalısı olduk
Evet yan etkisi ishal yapabiliyomus ama herkesde olmayabilirRota mı ishal yapıyormuş?
Amin canim Allah korusunÇok sağolun kızlar. Böyle bir şeyin ihtimalini yaşamak bile çok zor Rabbim gerçeğini göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?