Ay aynısııı
Gecen görümcem gap i bize tasımıs sagolsun bi dolu sey almıs giydir diyor yok dedim pistir yıkansın ama tertemiz gözüküyor diyor
Elbise diktirmiştim mevlut icin getirdi yıkayacagımı gördü aa yıkama temiz o ütüsü bozulur diyor sanki evde ütü yok veya ütüleyemeyecegimiz bişey gibi

Aaa sanki benim kayınvalideyi anlatıyosunbakıcı istiyosan eve kamera yerleştirebilirsinBen de ücretsiz izne ayrılıcam maddi durum sıkıntıya girerse eşime arabayı satar daha eski bi model alırsın yeter ki huzurumuz kaçmasın dedim bakalım

Kızlar bim ve şoka oyun halısı salıncak falan gelmiş
İnstagramda hesabınıbilenanne paylasmıs bakın isterseniz

Evde kamera var zaten cocugum icinde telsizi kameralı monitörlu telefonada baglanan bi model aldık ileriyi düşünerek
Ücretsizde max 11aya kadar götürüyor beni yıllık izinlerimle
Sen ne kadar kullanacaksın ki

Zaten ömür boyu unutulmaz o korku. Allah beterinden saklasin bisey cikmamis çok sukur.

Yazdiklarini saskinlikla okudum yerinde olsam bakici aramaya baslardim evin her yerine kamera koydugunda oyle bir sorununda olmaz hem..oradan gorebilirsin cocuga davranisini istemedigin bir sey gordugunde yol verirsin ama kv oyle degil..yanlislarini soylesen alinacak esinle aran bile acilabilir anlattiklarina gore.zor kizlar Allah yardimciniz olsun

Her ikisindende sipariş verdim şimdi 8 tane başkada birseye gerek yok sanırım. Aslında az miktar veriyorum mama 60 cc günlük bide gece kendi sagilmış sutumu veriyorum biberinden 90 cc gece uykulu çok besleniyo biberon onunca kolay iciyo ac kalmasın diye sagip veriyorum böylede zor oluyor neyse en azından biberonla bağlanmaz. Sizin nasıl oldu kilo aliminiz? Bizim kilo alımı iyi sayılır Ama küçük doğunca farkı kapatamadık. Tartıda takip ediyorum 15 günde 500 gr gorunuyo evdeki tartı doğru gösteriyo mu bilmiyorum ikimiz çıkıp çıkıp iniyoz hergun

Ay evet ya Kv kendi evinde durmaz diyorsan faydadan çok zarar olur , kafa yapıları uymayan kişiyle geçinmek zorken çocuğuna baktırmak iyice zor hale gelir
Ben olsam iyi bir abla bulmaya çalışır hatta 1-2 ay erken işe alırdım alışması için , evet zor ama en azından senin kuralların geçerli olur

Bilirim o duyguyu. Bizimki kaka yapınca sesinden direk anlaşılıyor, foşuuurrrttt diye bir ses geliyor
Ben lohusayken kayınvalide diyordu ki , gece sakın altını açmayın alıştırmayın işe başlayınca sizi mahveder Bende sürekli kaka yapacağını sandığım için e yorulucaz gerekirse anne babasıyız kakalı bırakamam ya , zaten kaka yapınca ağlıyor mecbur değiştiricez derdim. Meğer kaka yolu gözlenen bişeymiş

Kizlar bugun 5.gun oldu kaka yapmadik doktor gliserinnkansuk fitil yazdi ama bence verme bekle dedi tembellestiriyor bunlar dedi.daha önce yaptigna ,gaz cikarttina ve karni yumusak oldugna göre tikaniklik gibi bir sorunu yoktur dedi..ama cok huzursuz..aldim fitili ama beklicem 2 gun daha o arada sutune zeytinyagi koysam caykasigiyla ?

Bizim tartı sürekli farklı değer gösteriyor o yüzden emin olamıyorum ama kilo alımı var en azından onu anlıyorum. 2.ayda 4500 civarıydı 3.ayda bakılır artık kilosuna (12 gün sonra) bakalım nasıl olacak. Ben eds de yeşil olanı kullandım hep, biberon misali alışkanlık yaptı benim kız da süt hep çok çok gelsin istiyor hemen grisini aldık o daha yavaş akıyor. Başta süt çok oluyor güzel güzel emiyor süt azalınca başlıyor memeyi çekiştirmeye, bırakmaya, ağlamaya vs süt sağmaktan da yoruldum bayağadır sağıyorum ama kilo alması için sağıp vermek de lazım.

Gece alt açmamak mı çocuk pişik mi olsun sabaha kadar. Uykusu bölünmesin diye gece zaten 4-5 saatte bir açıyorum ama hiç açmadan olmazki çiş dolu oluyor bez.

Doğru söylüyorsun valla kaka sevdalısı olduk

Koy canım yararı olur zararı olmaz. Hafif ısıtıp asidini aldır.

Ay şaka yapıyorsun bana kalsa hergün yıkarım , ama 40ından sonrada haftada 3 kez yıkıyor kv gelip , eli pratik güzelde yıkıyor. Pazartesi , çarşamba , cumartesi , eşim öğlen arasında gidip getiriyor kv yıkayınca eşim götürüyor ne güzel değil mi kısa ve öz ama bana kalsa haftada 4 kez daha iyi ve 8 gibi yıkamak ama eşimde sıcak bakmıyor , gündüz tıkansın sende uyuyunca rahat edersin diyor. Bende ses etmiyorum, her şeye muhalefetim zaten 1 konuda susayım

Son düzenleme:
Ben denedim bezdeki çiş oranını yani gündüz 3 saatte bir değiştirdiğim ile , gece 11-12 ve sabah 7 arası yaklaşık aynı oranda çiş oluyor çok farketmediniz için ama kendim tecrübe ederek gece açmıyorum artık. Zaten sütü zor içiyor emziriyorum zor emiyor hemen uyumak için ağlıyor eziyet gibi olur ama huzursuzsa ilk iş altını açıyorum gece , yani kızımın durumuna göre , ama ben kaka da yapacak zannetttiğim için kv bin dediğine şok olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…