valla mağazalardaki ürünlerin hangi aşamalardan geçip hangi mikroplara maruz kaldığını bizzat yakından biliyorum. yada mesela emziğe hiç dikkat etmiyorlar. ağzından çıkarınca koltuğa doğru fırlatıyorlar falan. her defasında yıkıyorum. hatta her gün kaynatıyorum. ama onlar dikkat etmemekte ısrarcı. hayır bide benim emziğin kutusu var yanına veriyorum çıkarırsa buraya koyun diye. yok koymadıkları gibi kutusunu da kaybediyorlar koltuğun altına falan itiliyo ayaklarla.

kız haftada 3-4 kez yıkasam ve çocuk bütün kıs 1 kez hasta olsa banyo yaptırmaya bağlarlar. aman aman 2 kez iyi bu fikre zor alıstırdım daha ama simdiden söylüyorum yazın her gün yıkıcam ben kızımı vs diye.

Öf çok sinir bozucu
Bu kadar gelişime kapalı olmasalar bunu ekstra bir iş gibi görüyorlar elin var kolun var emziğin kapağını kapatsan ölür müsün ay sinirlendim

Öf çok sinir bozucu
Bu kadar gelişime kapalı olmasalar bunu ekstra bir iş gibi görüyorlar elin var kolun var emziğin kapağını kapatsan ölür müsün ay sinirlendim
valla sorma cinler tepeme çıkıyor. benli bensiz yıkamadan da verirler diye ben yoksam emzik yollamıyorum

Evet bizimkilerde öyle diyor havalar soğudu hasta olur falan çok küçük şuan diye , aslında onları hiç ilgilendirmiyor ama bana yardımcı olduğu için kv , bazı konularda uyum sağlıyorum. Yazın aynen her gün yıkamak şart , ben bugün yıkanmayacağı için altını üstünü değiştirirken yağladım kremledim yoğurdum biraz oynadım , saçını taradım rahatladı , sadece su yoktu duş almış saydı kendini rahatladı

Bizimde beşinci gün hala yapmadı gaz çıkışı var. Doktora gitmedim açıkçası
tembellik yaptığı için fitil kullanmak da istemiyorum ama pazartesiye kadar yapmazsa doktora gideceğim. Uyanınca poposuna zeytinyağı sürcem bende belki işe yarar.

Geçmiş olsun , ateş yükselirse calpol baya rahatlatıyor

Evet yan etkisi ishal yapabiliyomus ama herkesde olmayabilir
Rota virus zaten bagirsak iltihabına yolacan bir virüs.Asiri ishal ile vücut çok su kaybediyor genellikle yatırıp serum ile sıvı kaybını kontrol ederek tedavi ediliyor.Zehirli ishal olarak biliniyor halk arasında diye biliyorum.
Aşılar zaten zayıflatılmış virüs olduğu için bazı çocuklarda asi sonrası hastalığa yakalanma oluyor ama genellikle daha kolay atlatiliyor diye biliyorum.
Arkadasimin kızı su çiçeği aşısı sonrası şu çiçeğine yakalandı mesela.

yıkamadığım günler bende öyle yapıyorum. her sabah mendilini kendi sabunuyla sıcak suyla yıkayıp elini yüzünü siliyorum. sabah el yüz yıkama niyetine mis gibi kokuyor

Ay Allah korusun ya inşallah atlatirizda oyle bise olmaz

Canım ben gece kaka yapmadığı sürece açmıyorum 12 de alt değiştiriyoruz yada o ara kacta uyandıysa sonra sabaha kadar degistirmiyorum uyanmasin diye ama kaka yapınca hemen değiştiriyorum beklemiyorum şimdiye kadar hiç pisik olmadık kızarmadı bile gece uyku bölünür diye cesaret edemiyorum sabahta kacta uyandıysa 6-7 o ara değiştiriyorum doluda oluyor bez. Bence birşey olmaz daha küçükler az az cis yapıyorlar büyüyünce 2 cisle bile dolabiliyor o bezler

Aynı ben

Çok özendim iş yerin müsaade ediyorsa ne güzel
Ben 3 Şubat’ta başlamaya karar verdim. O zamana kadar ücretsiz kullanacağım. Aslında 1 yaşına kadar kullanmak da cazip geliyor ama evim okulun karşısında. Bakıcım 4 senedir bizimle birlikte. Bir de idarecimle konuştum sabah 10-12 arası çalışacağım. Tenefüste de kahve içer lak lak yapar dönerim. Evde bunalmaya başladım. 2 saat bakıcı ilgilenecek sadece. 5 aylık bebek her halükarda 2 saat bakıcıyla bırakılabilir diye umuyorum.

Kizlar bizim kizin kafasinin on kisma dogu hafif göcük bıngıldak dedikleri o mu dokununca korktum yani hep bakiyordum ama yeni farkettim

Canım benim 3. bebeğim. Çok bakıcı gördüm deneyimledim. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki iyi seçilmiş vicdan sahibi bir bakıcı tüm anneannelerden iyidir. 4 senedir aynı bakıcıyla çalışıyorum. Asla sözümden çıkmaz. Çocukla ilgili herşeyi sorar, kafasına göre iş yapmaz. Ben bunaldım mesaim bitti gideyim demez, evin sakinleşmesini bekleyip ayrılır. En önemlisi senin evin senin kuralların der. Çocuklar tüm izinlerini benden alırlar, şımarmazlar. O babaanne anneanneler çocuk eğitimi önünde büyük engel. Şöyle yapmasan desen kırılır, alınır. Sana sinirlenir çocuğa bakmam artık der. Önce eve gelir sonra kendi evine ister. Anneye sormadan abur cümbür verir. Kendi evladında yapamadıklarını torunda telafi etmeye çalışır. İyi bir bakıcı bulursun inşallah. Dede- ninelerden kat kat iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…