Bu kadından uzak dur. Asla asla çocuğunu emanet etme. Bu işin sonunda illa aranız bozulur. Kendi bakmak istese bile bakıcı araştır.

Evde kamera var zaten cocugum icinde telsizi kameralı monitörlu telefonada baglanan bi model aldık ileriyi düşünerek
Ücretsizde max 11aya kadar götürüyor beni yıllık izinlerimle
Sen ne kadar kullanacaksın ki
Benim de ücretsizle tam 1 yaşını doldurmuş olcak inşallah Eşimle ikimiz de öğretmeniz bebişe seneye dönüşümlü bakmak istiyoruz nasip olursa

Aminn sagol sen dönecekmisin işe ?

H honey bunch o kv ye çocuk bırakılmaz inan ki benimki de senin model. Benim yanıma taşındı diğer torunlara baktım buna da bakcam diye biraz da elaleme karşı torun bakıyorum diyo iste. Ben nerdeyse hiç vermiyorum baksın diye. Gozumun önünde yapmadığı kalmadı. Tam kundak yapmış mesela bacaklarını o kadar sıkmış ki gordum cozdum hemen kalça çıkığı olabilir bi daha yapmak anne fln dedim. Biliyorum da ne var doktorlar bacağının arasına bisey koyuyo geciyo nolcak diyo
Ben de bakıcı bulmayı dusunuyorum ona da emanet etmek zor ama iyi tecrübeli birini bulursak bu kadar sorun yasamayiz

Öyle yapıcam zaten bakmakta istemiyor bakıcı parasının yarısını vereyim demiş eşime
Mayıs gibi birini alsam üc ay birlikte bakar öyle bırakırım anca

Sadece koltuktaysa iyi emin ol kac kere yerede düşüyordur
Neyse cocukların mikrobada ihtiyacı var öyle düşünelim

Bu kadından uzak dur. Asla asla çocuğunu emanet etme. Bu işin sonunda illa aranız bozulur. Kendi bakmak istese bile bakıcı araştır.
Sadece onla bozulsa iyi eşimle de bozulur
Dünki elini yıkamadıgında bile eşim cok haklısın ama napabilirim ki moduna girdi
Normalde de anlasamıyoruz yemek yaptıgı kasıgı yemegin icine tekrar sokar, bardaklarını sudan gecirir yeterli sayar, bize geldiginde ne tabagını ne bardagını kaldırır bırakır gider öyle vs vs
Hastane odasında 2 termosla demlik ve sıcak su getirmişlerdi içtigi bardaktan cok acı olmus diye demliğe geri bosaltmaya calıstı orda ailem var bi dünya kişi var o caydan icen hic tiksinirlermi demiyor müdahele etmek zorunda kaldık resmen tuvalete dök diye
Böyle böyle bissürü sey
İnsallah bende iyi bir abla bulurum kızıma Allah iyilerle karsılastırsın

İnşallah iyi birilerini buluruz
Benimkide inatla oturtuyor artık ben susuyorum eşimle görümcem uyarıyor anne oturtma diye
Sanki hic cocuk bakmamıs eline almamıs gibi o kadar tuhaf ki

İş garantin varsa en güzeli :)
Yanii illaki buluurum anca 30 oluyorum. Bu sürecte baska planlarimda var hayata gecirirsem süper olacak bir yandan lisans cocuk gelisimi de okuyorum 2.sinif oldum.. gülce buyuyene kadar biterse tecrube ettigim alanda devam etmis olucam o yuzden is kısmina kafa yormuyorum simdilik..zaten kendim bakmaktan baska alternatifimde yok Allah saglik versin gerisi gelir..bizim cocuklar büyür

İnşallah iyi birilerini buluruz
Benimkide inatla oturtuyor artık ben susuyorum eşimle görümcem uyarıyor anne oturtma diye
Sanki hic cocuk bakmamıs eline almamıs gibi o kadar tuhaf ki
Aynen öyle sanki hiç çocuk bakmamis. Temizlik kısmına hiç girmiyorum..

Kızlar bebeğinizin bulunduğu odada televizyon açıyor musunuz? Bizim beşiğimiz salonda orda uyuyoruz yatak odası soğuk tam ısınmıyor. TV de salonda. Geçenlerde burda geçen TV konusundan dolayı bir haftadır TV açmıyorum ama insan uyurken falan sıkılıyor napsam bilemiyorum

Kizlar selamlar, ben kizimin dogdugu tarihe ait gazete ariyorum. Elinizde 19 eylul tarihli cumhuriyet ya da sozcu gazetesi var mi? Ben de 1-2-3-4-5 eylul tarihli sozcu gazetesi var, isteyen olursa kargo ucretini odemek kosuluyla yollayabilirim.

Hadi insallah gönlüne göre istediğin olur

Kizlar selamlar, ben kizimin dogdugu tarihe ait gazete ariyorum. Elinizde 19 eylul tarihli cumhuriyet ya da sozcu gazetesi var mi? Ben de 1-2-3-4-5 eylul tarihli sozcu gazetesi var, isteyen olursa kargo ucretini odemek kosuluyla yollayabilirim.
Aaa cok iyi fikirmiş hic akıl edemedim
Bizimki 5 eylül dogumlu ama sözcü gazetesini bilemedim

E Elwing6 zeytinyağı içirmek de poposuna sürmek de işe yaramadı bizde. Sokol şurupla kendisi yaptı dün bakalım bi daha ne zaman yapıcak. Bi arkadaşım kızına tam 6 ay gliserin kansuk kullandığını ve hiç bi zararı olmadığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…