Bu kadından uzak dur. Asla asla çocuğunu emanet etme. Bu işin sonunda illa aranız bozulur. Kendi bakmak istese bile bakıcı araştır.Ya söyle bişey iki ucu bklu değnek
Babanesi bakarsa bizim evliliğimiz sekteye ugrar ciddi anlamda cünkü üc bes km ötede oturmasına ragmen bizde kalmak isteyecek haliyle sabahın köründe cıkıyoruz cunku sabah al aksam bırak sacma olucsk bi süre sonra zor gelecek temelli yerleşecek
Eşimin görümcesi evlendi evlenecek olaki evlenirse kesin suanda oturdukları evde annesi kalacagı ve anneside bizim kıza bakarsa bizde o ev kiraya verilir ve kaynanam tamamen bizle yasamaya baslar bize kalır
E bide öyle tutma diyoruz tutuyor, bagırma diyoruz bagırıyor, dus aldırırken kafasını vurdu cocugun tutmadıgından öykü ciyak ciyak aglıyor can acısı aglamasını yapıyor bu gülüyor ay ne tatlı aglıyorsun diye, dusu zaten on saatte aldırıyor cocuk her o dus aldırdıgında yesil kaka yapıyor, abudik gubidik fikirleri var sunu yersen bu olur bunu içersen su olur, dün cocugu yüz üstü sallıyor bak böyle burnu acıldı rahat nefes alıyor ondan sesi cıkmıyor diyor ki ne alaka yani cocugun burnu tıkalı falan değildi, değişik düşünceleri var felaket tellalı gibi cok hapşırıyor bazen öykü ciğerlerinde sorunmu var diyor hıckırıyor hıckırmak kötüdür kalbi duruyormus okudum ben bi yerde diyor, Mevlüt’te hasta oldum yok sen yazdan beridir kapmıssındır anca cıkıyor diyor, kıyafetinde süs kurdele vardı cok sirin giydirirken koparmıs onu canını acıtır diye alt ayaklı esofmanlarının dikişleri kötüymüş onlarda acıtırmıs falan bi süre altı acık kalsınmıs rahatlarmıs yahu ben bi aydır kalorifer bosuna yakıyorum zaten, kendi cocukları su koca yaslarında bile söyler kücükken bizle ilgilenmedin diye, eşimi yere bırakırmıs aglaya aglaya uyurmus yerde mesela naapsınmıs kapıda müşteri bekliyormus
Hijyenini zaten biliyorsunuz
Bişey diyorum yapmıyor bile
İleridede kendi bildigi yanlıslarla cocugu büyütür
Bi yandanda bakıcı ya kötü cıkarsa ya kötü davranırsa ya döverse ya kacırırsa aklım cıkıyor ama iyiye denk gelirsem de cocugum kendini cok güzel geliştirebilir ve bakıcı benim dogrularımla büyütür
Benim de ücretsizle tam 1 yaşını doldurmuş olcak inşallahEvde kamera var zaten cocugum icinde telsizi kameralı monitörlu telefonada baglanan bi model aldık ileriyi düşünerek
Ücretsizde max 11aya kadar götürüyor beni yıllık izinlerimle
Sen ne kadar kullanacaksın ki
Aminn sagol sen dönecekmisin işe ?Yazdiklarini saskinlikla okudumyerinde olsam bakici aramaya baslardim evin her yerine kamera koydugunda oyle bir sorununda olmaz hem..oradan gorebilirsin cocuga davranisini istemedigin bir sey gordugunde yol verirsin ama kv oyle degil..yanlislarini soylesen alinacak esinle aran bile acilabilir anlattiklarina gore.zor kizlar Allah yardimciniz olsun
Ay evet benimki bile on dk duruyor seninki baya kalır içinde :)Salincak hangisinde ki biliyormusun ? Almayip en pisman oldugum sey :))))
Öyle yapıcam zaten bakmakta istemiyor bakıcı parasının yarısını vereyim demiş eşimeAy evet yaKv kendi evinde durmaz diyorsan faydadan çok zarar olur , kafa yapıları uymayan kişiyle geçinmek zorken çocuğuna baktırmak iyice zor hale gelir
Ben olsam iyi bir abla bulmaya çalışır hatta 1-2 ay erken işe alırdım alışması için , evet zor ama en azından senin kuralların geçerli olur
Sadece koltuktaysa iyi emin ol kac kere yerede düşüyordurvalla mağazalardaki ürünlerin hangi aşamalardan geçip hangi mikroplara maruz kaldığını bizzat yakından biliyorum. yada mesela emziğe hiç dikkat etmiyorlar. ağzından çıkarınca koltuğa doğru fırlatıyorlar falan. her defasında yıkıyorum. hatta her gün kaynatıyorum. ama onlar dikkat etmemekte ısrarcı. hayır bide benim emziğin kutusu var yanına veriyorum çıkarırsa buraya koyun diye. yok koymadıkları gibi kutusunu da kaybediyorlar koltuğun altına falan itiliyo ayaklarla.
Canım benim 3. bebeğim. Çok bakıcı gördüm deneyimledim. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki iyi seçilmiş vicdan sahibi bir bakıcı tüm anneannelerden iyidir. 4 senedir aynı bakıcıyla çalışıyorum. Asla sözümden çıkmaz. Çocukla ilgili herşeyi sorar, kafasına göre iş yapmaz. Ben bunaldım mesaim bitti gideyim demez, evin sakinleşmesini bekleyip ayrılır. En önemlisi senin evin senin kuralların der. Çocuklar tüm izinlerini benden alırlar, şımarmazlar. O babaanne anneanneler çocuk eğitimi önünde büyük engel. Şöyle yapmasan desen kırılır, alınır. Sana sinirlenir çocuğa bakmam artık der. Önce eve gelir sonra kendi evine ister. Anneye sormadan abur cümbür verir. Kendi evladında yapamadıklarını torunda telafi etmeye çalışır. İyi bir bakıcı bulursun inşallah. Dede- ninelerden kat kat iyidir.
Sadece onla bozulsa iyi eşimle de bozulurBu kadından uzak dur. Asla asla çocuğunu emanet etme. Bu işin sonunda illa aranız bozulur. Kendi bakmak istese bile bakıcı araştır.
İnşallah iyi birilerini buluruzH honey bunch o kv ye çocuk bırakılmaz inan ki benimki de senin model. Benim yanıma taşındı diğer torunlara baktım buna da bakcam diye biraz da elaleme karşı torun bakıyorum diyo iste. Ben nerdeyse hiç vermiyorum baksın diye. Gozumun önünde yapmadığı kalmadı. Tam kundak yapmış mesela bacaklarını o kadar sıkmış ki gordum cozdum hemen kalça çıkığı olabilir bi daha yapmak anne fln dedim. Biliyorum da ne var doktorlar bacağının arasına bisey koyuyo geciyo nolcak diyo
Ben de bakıcı bulmayı dusunuyorum ona da emanet etmek zor ama iyi tecrübeli birini bulursak bu kadar sorun yasamayiz
Ben dönmeyecegim 2 -3 yasina kadar..krese ne zaman verebilirsem o zaman donerim herhalde.Aminn sagol sen dönecekmisin işe ?
İş garantin varsa en güzeli :)Ben dönmeyecegim 2 -3 yasina kadar..krese ne zaman verebilirsem o zaman donerim herhalde.
Sadece koltuktaysa iyi emin ol kac kere yerede düşüyordur
Neyse cocukların mikrobada ihtiyacı var öyle düşünelim
Yanii illaki buluurum anca 30 oluyorum. Bu sürecte baska planlarimda var hayata gecirirsem süper olacakİş garantin varsa en güzeli :)
Aynen öyle sanki hiç çocuk bakmamis. Temizlik kısmına hiç girmiyorum..İnşallah iyi birilerini buluruz
Benimkide inatla oturtuyor artık ben susuyorum eşimle görümcem uyarıyor anne oturtma diye
Sanki hic cocuk bakmamıs eline almamıs gibi o kadar tuhaf ki
Yakın mı oturuyordu kvben yoksam emzik bırakmıyorum onların yanına. hayır bide ağzına alıyor çocuk sonucta.
Hadi insallah gönlüne göre istediğin olurYanii illaki buluurum anca 30 oluyorum. Bu sürecte baska planlarimda var hayata gecirirsem süper olacakbir yandan lisans cocuk gelisimi de okuyorum 2.sinif oldum.. gülce buyuyene kadar biterse tecrube ettigim alanda devam etmis olucam o yuzden is kısmina kafa yormuyorum simdilik..zaten kendim bakmaktan baska alternatifimde yok Allah saglik versin gerisi gelir..bizim cocuklar büyür
Aaa cok iyi fikirmiş hic akıl edemedimKizlar selamlar, ben kizimin dogdugu tarihe ait gazete ariyorum. Elinizde 19 eylul tarihli cumhuriyet ya da sozcu gazetesi var mi? Ben de 1-2-3-4-5 eylul tarihli sozcu gazetesi var, isteyen olursa kargo ucretini odemek kosuluyla yollayabilirim.
E Elwing6 zeytinyağı içirmek de poposuna sürmek de işe yaramadı bizde. Sokol şurupla kendisi yaptı dün bakalım bi daha ne zaman yapıcak. Bi arkadaşım kızına tam 6 ay gliserin kansuk kullandığını ve hiç bi zararı olmadığını söyledi.Bizimde beşinci gün hala yapmadı gaz çıkışı var. Doktora gitmedim açıkçası
tembellik yaptığı için fitil kullanmak da istemiyorum ama pazartesiye kadar yapmazsa doktora gideceğim. Uyanınca poposuna zeytinyağı sürcem bende belki işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?