Ben acıyorum valla
Uyusa kapatırım kitap okurum da uyumadıgı memede cebelleştigi yada kucakta gezdigi iicin tvye bakıyorum paso

Aaa cok iyi fikirmiş hic akıl edemedim
Bizimki 5 eylül dogumlu ama sözcü gazetesini bilemedim
valla dedem her gun istisnasiz alir, ama elinde eylul ayina ait baska gazeteler olanlar paylasirsa belki talipleri cikabilir. Bir de yaprakli takvim yapragi ariyorum elinizde 19 eylule ait ne varsa talibim

Ben de gece degistirmiyorum altini. Kizimda o hatayi yaptim uykusundan uyaniyordu altini degistirirken ve 2 yasina kadar uyku sorunu cektik. Simdi hiiic ellemiyorum oglumun altini sadece emmeye kalktiginda beline sirtina bakiyorum sizmadiysa emzirip birakiyorum yatagina uyanmadan devam ediyor uykusuna

valla dedem her gun istisnasiz alir, ama elinde eylul ayina ait baska gazeteler olanlar paylasirsa belki talipleri cikabilir. Bir de yaprakli takvim yapragi ariyorum elinizde 19 eylule ait ne varsa talibim
Bizimki de 19 eylül.kv ve annemlerde yapraklı takvim olabilir fazla çıkarsa soyleyeyim

Burdan bir arkadas sormustu ama kim oldugunu hatirlayamadim. Doğum yardimi olan 300 tl yi bugun ptt den cektim bende.
Merhaba sizin başvuru ne zamandı. Bir de e devlette son durum ne görünüyordu. Ben yalnız olduğum için her zaman dışarı çıkamıyorum o yüzden soruyorum

Ilk bebekte ilk zamanlar bende kalkıp degistiriyordum ama şimdi gece kaka yapicakta değiştircem diye ödüm kopuyor

Bende kızımda zırt pırt altına bakıyordum
Annemler sakın yapma alışır dediler
Cidden alışıyor hassas olmaya başlıyorlar
Bende en baştan aldım önlemimi
Rahat Bıraktım iyice yaptıktan sonra alt açıyorum
Hiç gece kaka yapmadı kızım
Oğlum da gece kaka yapmıyor tabi şimdilik böyle
Pişik sorunumuz da yok şükür
Dediğin gibi gece alt değiştirmek zor ya

Çok iyi yapmışsın canım
Gece uykusu çok önemli, baştan almışsın önlemini Allahtan
Bizde de durum aynen sizde ki gibi

Ben de 12-1 gibi bi değiştiriyorum bezini bi de sabaha karşı en geç 5-6 gibi. Zaten o saatlerde emzirmek için uyandırdığımdan sorun olmuyor.

Kizlar bizim kizin kafasinin on kisma dogu hafif göcük bıngıldak dedikleri o mu dokununca korktum yani hep bakiyordum ama yeni farkettim
Galiba göçük değil de bombeli olunca sıkıntı. Bizim kızın hafif bombeliymiş o sebepten de menenjit ten şüphelendiler

Merhaba sizin başvuru ne zamandı. Bir de e devlette son durum ne görünüyordu. Ben yalnız olduğum için her zaman dışarı çıkamıyorum o yüzden soruyorum
17 eylulde basvuru yapmistim. E devlette ödeme aşamasında gözüküyordu.

Benimkilere 1 yaşından sonra öğrettim.hani güzel ol çirkin ol diyorlar ya çirkin olurken hih hih yaparak çirkin oluyorduk o şekilde sumkurmenin temelini artık gerisi geldi.Insallah bunda da ise yarar
Süpersin.
Ben geç kaldım o zaman. Şuan 2yaşında olduğu için de her şeye itiraz. Sık sık banyo yaptığı için orda temizleniyor neyseki
Ben ilk oğlanda zeytinyağı sonrası saçını bi taramıştım ki sonuç olarak oğlum hayat bilgisi dizisinde Amil bey var di ya müdür ona dönmüştü.tepe ve yanlar kel arkada sac var
benimkinde de tek tük döküldü yaparken. Sapsarı saçları olunca dökülenler çok belli olmadı yada
Yaptırdınız mı ilaçlı filmi. Ben mide krampı nedeniyle ilaçlı film çektirmiştim gençken sonrasında feci kabız etmişti o ilaç. Kireç gibi birşey içirmişlerdi. El kadar bebeğe ne ilacı ne filmi ya.
Bizim doktor gastroentorolojiye sevk etti. Bakalım o ne dicek.
Canım arkadaşlar da demiş bebeğinin tutuş şekli çok önemli. İnternetten videolara bakabilirsin.
Benimkiler fena haldeydi hastanede kullandığım makina yüzünden. Çevresi kan topladı kanadı. Kıyafetinle temas ettirmemeye çalış iyileşene kadar. Ben gündüzleri kalkan kullandım, arada kalkanı çıkarıp bol kıyafetle takıldım. Geceleri ise emzirme pijamasından dışarı çıkarıp kremi sürdükten sonra üzerini tülbent ile örttüm. 5güne kadar iyileşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…