17 eylulde basvuru yapmistim. E devlette ödeme aşamasında gözüküyordu.
Bizim başvuru 11 Eylül benim de ödeme aşamasında yazıyor ama pazartesi gittiğimde yatmamış dediler anlamadım Ay sonu kızımın doktor kontrolü var o gün bir daha giderim olmazsa. Teşekürler.

Benimki arada gece yapıyor altını acincada zor uyuyor o yüzden eğer yapmadıysa hiç dokunmuyorum zaten sabaha kadar zombi gibiyim bi ablanın cisi gelir bi şu ister bebek desen kalk emzir uyut sabah ablayi okula yetistir cok az uyuyorum

valla dedem her gun istisnasiz alir, ama elinde eylul ayina ait baska gazeteler olanlar paylasirsa belki talipleri cikabilir. Bir de yaprakli takvim yapragi ariyorum elinizde 19 eylule ait ne varsa talibim
Ayyy benim de aklima cok gec geldi. 19 agustos lazim bana da. Evdekini atmisiz. Lohusa kafasi calismadi vaktinde.

Bizim başvuru 11 Eylül benim de ödeme aşamasında yazıyor ama pazartesi gittiğimde yatmamış dediler anlamadım Ay sonu kızımın doktor kontrolü var o gün bir daha giderim olmazsa. Teşekürler.
Bir yanlislik vardir seninkinde neden goremediler acaba. Baska bi giseden tekrar sorgulat bence. Izmir demistin sanirim sen ben Manisadan basvuru yaptim. Sehir farkedermi bilmiyorum tani.

Ilk bebekte ilk zamanlar bende kalkıp degistiriyordum ama şimdi gece kaka yapicakta değiştircem diye ödüm kopuyor
Aynen cunku uyaniyor, tekrar uyutmak cok zor oluyor. Bana verilen hastane bilgilendirme kartinda bile gece gerekmedikce altini degistirmeyin diyor. Benimki Allah'tan geceleri pek kaka yapmiyor. Ilk zamanlar yapiyordu ama artik sadece gunduzleri.

Ne guzel Allah hic ayirmasin canim. Esin senin yanındaysa en dogrusunu yapmissin. Bence de seviyeli davranmak her zaman en iyisi. Kusme kirilma kavga vs olmaz .
keske ben de boyle yapabilsem annemle duzelttik arayi ama hala kv oglumu kucagina aldiginda veya telefonla bile konussak kendimi cok sucluyorum. Esimi cok seviyoeum ama ona da sicak oldugum zaman yine sucluluk duygusu hissediyorum hemen soğuyorum nasil gececek zaman nasil duzelecek bu durum hic bilmiyorum

Ben gece iki kez değiştiriyorum

Bizden o filmi çocuk gastroentroloji istedi, barsaktan ilaç verip film çekiliyormuş, yaptırmayı düşünmüyoruz. Kaka tahlili istedi onu da yaptıramadık daha.

Kizlar selamlar, ben kizimin dogdugu tarihe ait gazete ariyorum. Elinizde 19 eylul tarihli cumhuriyet ya da sozcu gazetesi var mi? Ben de 1-2-3-4-5 eylul tarihli sozcu gazetesi var, isteyen olursa kargo ucretini odemek kosuluyla yollayabilirim.
Ay cok iyi fikir 2 eylül tarihli sözcü olani isterim ben de takvim yapragi bulabilirim bir bakayim

Ay cok iyi fikir 2 eylül tarihli sözcü olani isterim
Ay sen benden çok yaşayacaksın. Tam yazacağım baktım kapılmış. Senin kızçe de 2 Eylül doğumluymuş. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.

Ay sen benden çok yaşayacaksın. Tam yazacağım baktım kapılmış. Senin kızçe de 2 Eylül doğumluymuş. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.
Aminn canim sen de cumhuriyeti kap hepimize nasip etsin insallah

Valla doktor israrla verme bence bekle dedi yarinda gelmezse verecegim kesin 6 gun olcak yahuu ilk kez boyle bir sey yasadik ne zormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…